مطالعه گروهی ارشد پرستاری 94

nurse 82

New member
ای وای راستی.ببخشیدمیشه بگی ازکدوم دانشگاه قبول شدی؟:rolleyessmileyanim:

دانشگاه ایران،ناامیدی نداره گلم،من چون خودم توی تست مطلبو بهتر میفهمم از روز اول تستم زدم تو هم باید با روشی که فهم درس رو برات راحت میکنه بخونی:thanks: s

lidalida

New member
چشم.منم همین کارومیکنم.ممنون که راهنماییم کردی*موفق باشی:smiliess (10):

lidalida

New member
سلام.من که هستم.برنامتون به کجارسیده؟کدوم ازدرساتونوخوندین؟میشه بگین/من یکم بی انگیزه شدم شایدبادیدن برنامتون انگیزه پیداکردم.خواهشمیکنم:sadsmiley:

سلام.من که هستم.برنامتون به کجارسیده؟کدوم ازدرساتونوخوندین؟میشه بگین/من یکم بی انگیزه شدم شایدبادیدن برنامتون انگیزه پیداکردم.خواهشمیکنم:sadsmiley:

سلام دوست من.
من ک خیلی گیج شدم.
باورت میشه هنوز واسه گرایشم شک دارم.
خواستم داخلی جراحی بخونم ولی میگن چون شرکت کننده هاش زیاده قبولیش سختره.نمیدونم چیکار کنم
بچه ها راهنماییم کنین لطفا.

lidalida

New member
سلام.منم اوایل خردادماه تصمیم گرفتم داخلی بخونم ولی شنیدم شرکت کنندش زیاده قبولیش سخته.دوسته من درصداش عالی بودولی قبول نشد.منم تصمیموعوض کردم میخوام کودکان بخونم.میگن تقریبابهتره نسبت به اون یکی ها.ولی چندروزه خیلی تنبل شدم.بگین چیکارکنم بخونم.من هنوزکتاب تست نخریدم همینطوری کتابامومیخونم.:sadsmiley:

nakhl

New member
سلام.....
اره واقعا توداخلی رقابت سختره.....ولی علاقه مهمه.........به نظرم گرایشتون رو براساس علاقه انتخاب کنید

سلام.منم اوایل خردادماه تصمیم گرفتم داخلی بخونم ولی شنیدم شرکت کنندش زیاده قبولیش سخته.دوسته من درصداش عالی بودولی قبول نشد.منم تصمیموعوض کردم میخوام کودکان بخونم.میگن تقریبابهتره نسبت به اون یکی ها.ولی چندروزه خیلی تنبل شدم.بگین چیکارکنم بخونم.من هنوزکتاب تست نخریدم همینطوری کتابامومیخونم.:sadsmiley:
سلام.میدونی به نظر من برنامه ریزی خیلی مهمه.بدون برنامه ریزی اصلا کار آدم پیش نمیره.تست رو به نظر من واسه بعد عید بذاریم بهتره.
ولی زبان رو شروع کن.باید مداوم بخونیمش.
اینو تلقین کن به خودت ک حتما باید قبول شی اینجوری انگیزت خیلی بیشتر میشه.
در ضمن یادداشت برداری هم یادت نره:ad54ad:

lidalida

New member
چشم.ممنون ازراهنماییت.بله برنامه ریزی خیلی مهمه.توزبان یکم مشکل دارم.خیلی وقته شروع کردم میخونم ولی بازم ضعیفم.مخصوصالزگی خیلی سخته.درنهایت مرسی براراهنمایی:rolleyessmileyanim:

ماتاتا

New member
سلام شدیدا احتیاج به روحیه دارم. آخه با وجود برنامه ریزی که داشتم نتونستم اصلا درس بخونم .خیلی از برنامم عقب افتادم. شیفت....نی نی یک ساله.....بپزو بساب خونه.....واقعا کلافه شدم.من میخوام ویژه شرکت کنم.

lidalida

New member
سلام.الهی خداحفظش کنه.توبااین همه کار عقب افتادی.منکه بیکارومجردم ازروحیه افتادمونمیخونم:25r30wi: ولی بایدبخونیم.اصلاناامیدی نده دلت.راستی یه سوال توواقعابااین که متاهلی چطوری شیفتای بیمارستانتومیگذرونی؟سخت نیس؟اخه من فعلاطرح نرفتم براهمین زیادنمیتونم درک کنم.خداقوت:rolleyessmileyanim:

lidalida

New member
سلام.اره والابایدبیاین ازتجربه وبرنامه ریزیاشون بگن:sadsmiley:من که خیلی دپرسم...بچه هاشمامیخونین؟چیااااخوندین تاحالاااا؟بگیییین لطفا:sadsmiley::14:

سلام شدیدا احتیاج به روحیه دارم. آخه با وجود برنامه ریزی که داشتم نتونستم اصلا درس بخونم .خیلی از برنامم عقب افتادم. شیفت....نی نی یک ساله.....بپزو بساب خونه.....واقعا کلافه شدم.من میخوام ویژه شرکت کنم.
سلام.البته بهت حق میدم.سخته با شرایطی ک شما داری.:whistle:
ولی ب نظر من آدم اگه بخواد میتونه بر هرسختی غلبه کنه.میتونی از اوقات بیکاریت بهترین بهره رو ببری.مثلا به محض اینکه بچه ت خوابه یا شیفت نیستی برو سراغ درسا.:smiliess (3):

سلام.اره والابایدبیاین ازتجربه وبرنامه ریزیاشون بگن:sadsmiley:من که خیلی دپرسم...بچه هاشمامیخونین؟چیااااخوندین تاحالاااا؟بگیییین لطفا:sadsmiley::14:
سلام.من ک لزگی رو شروع کردم.
ازداخلی ها هم هنوز اولیشم.ولی فک میکنم خیلی عقبم.

mira kosari

New member
من هنوز شروع نکردم میخوام اما نه برنامه ریزی درس حسابی دارم نه حال و هواشو قبولیای امسال بیخیال ماها شدن راهنماییمون کنید خب حسود نباشین لزگیو میبینم سوت میکشه مغزم بین گرایشا میرم و میام اخلی جراحی میخوام اما با این ظرفیتا کودکانم چون رفرنسش کمتره به نظرم بهتر میاد چون دیر شروع میکنم میگم گرایشی باشه که رفرنسش کمتر باشه بچه ها در این زمینه چه نظری دارین

mira kosari

New member
دانشگاه ایران،ناامیدی نداره گلم،من چون خودم توی تست مطلبو بهتر میفهمم از روز اول تستم زدم تو هم باید با روشی که فهم درس رو برات راحت میکنه بخونی:thanks: s

سلام میشه رفرنساتونو اعلام کنین تبریک میگم قبولیتونو موفق باشین دست مارو هم بگیرین لطفا

mira kosari

New member
کیا داخلی جراحی یا کودکان قبول شدن لطفا راهنماییم کنین سردرگم شدم

بالا