rawy
New member
من داستان سازی ذهنی کردم واسه این که اینا رو یاد بگیرم . مثلا واسه یه فرد وسواسی همسایمون رو در نظر گرفتم که از سقف مثل خفاش آویزون شده ( واکنش واروونه) داره تراش کاری میکنه ( دلیل تراشی ) یه فکر به ذهنش خطور میکنه ( ذهنی سازی ) که شناسنامه اش رو به خاطر نفرت از شوهرش نصف کنه ( دونیمه سازی ) اما سرش رو تکون میده و فکرش رو باطل میکنه ( ابطال ) :d
اگه قبول شدی و من ( یا خدای نکرده بقیه بچه ها ) نشدیم تنهامون نذاری ها ! کمکمون کن حتی زمان سربازی هم درست درس بخونیم(
راستی بچه ها یه سوال ! یکی اینجا گفته بود متوسط اجرای حافظه وکسلر 50 تا 60 دقیقه است اگه اشتباه نکنم . اما تو پاسخ نامه آزمون پارسال زده 42 دقیقه؟! قضیه چیه ؟ حافظه با خود وکسلر فرق داره؟!
واااااااااااااااای عااااااااااااااااااااااااااالی بووووووووووووود :25r30wi:
من ک ل ا س استاد سیدا رو رفتم, سی دی حافظه نصرت رو هم دارم, اصول تقویت حافظه همین چیزاست اما متاسفانه تصویر سازی ذهنیم خیلی ضعیفه, داستان پردازیم بد نیست اما انقد تصویرها سیاهه که تقریبا انگار نیستند و فراموشم می شن
اما اینی که الان شما گفتید خیلی خوب بود, منم یاد گرفتم, مرررررررررررسییییییییییییی (چون یه اصل دیگه اش هم مسخره سازی و غلو کردن و خنده دار بودنه)
خیلی ممنون که انقد مطمئنی من قبول می شم, همچین می گید خودمم باورم شده, من که هستم اگه زنده باشم, از کجا معلوم شاید شما قبول شدید و باید قول بدید کنار بچه ها باشید, اما من دیگه فکر نمی کنم توان شرکت تو کنکور رو داشته باشم, ولی از این حرفتون لذت بردم که حتی تو سربازی هم می خونید, هرچند که عرض کردم به سربازی فکرررررررررررر نکنیییییییییییییییییییید :13:
به قبولی فکر کنید, حیف نیست به این خوبی خوندید؟ ایشالا که قبول می شید
بله آزمون حافظه اش با آزمون هوشش فرق می کنه