مطالعه گروهی ارشد بیـوتـکنـولـوژی پـزشکی سال 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مهلا1991

New member
بچه ها هر کس جواب این تستو میدونه لطفا جواب بده

کدام گزینه در مورد دانه های متاکروماتیک صحیح نیست؟
1)در شرلیطی که مقدار نیتروژن سولفور یا فسفر زیاد است ساخته می شود.
2)در شرایط کمبود نیتروژن یا سولفور ساخته می شود.
3)وقتی phپایین است ساخته می شود.
4)بعنوان منبع کربن به هنگام سنتز پروتیین استفاده می شود.

amin667

New member
گلیکوژن ، پلیمر اسید بتاهیدروکسی بوتیریک ، دانه های متاکروماتیک ، دانه های گلیکوژن و پلی بتاهیدوکسی بوتیریک اسید ذخیره کربن و انرژی در سلول محسوب می شوند.دانه های متاکروماتیک ذخیره فسفات سلول محسوب می شوند .پس میشه نتیجه گرفت وقتی تراکم فسفات در سلول بالا میره به این شکل ذخیره میشن تا اینجا میشه گفت گزینه 1 و 4 صحیح هستن .
گزینه 3 هم از ph پایین گفته که میدونیم بار منفی و اسیدی بودن ملکول dna به خاطر وجود فسفاتش هست پس میشه از اینم نتیجه گرفت که به تراکم بالای فسفات اشاره کرده . پس به نظر من گزینه 2 صحیح نیست !
حالا باز اگه اشتباه میگم دوستان اصلاح کنید .

Taraa

Well-known member

گـــــــزیـــــــنـــــــه یـــــــک

sahar_biotech

New member
سلام .من تازه عضو شدم و وارد جمع شما شدم البته با اجازه همه دوستان عزیز.
ترم 8 علوم آزمایشگاهی هستم و تازه کارآموزیم شروع شده تا بهمن ماه ادامه داره.رشته بیوتکنولوژی پزشکی رو برا ارشد انتخاب کردم البته بغیر از کتابهای زبان دیگه هیچکدوم از منابع رو ندارم و نمی دونم که برا هر کدوم چه کتاب یا و از چه ای بگیرم. با توجه به اینکه کارآموزی میرم آیا آزمون ثبت نام کنم یا نه ؟ شما دوستان خیلی جلو هستین ولی من تازه میخوام منابع رو بگیرم خیلی استرسی شدم احساس میکنم خیلی عقبم.دوستان عزیزم من پایه زبان و شیمی قوی دارم،میکروب متوسط و زیست سلولی مولکولی داغووونم.به نظرتون تا بهمن ماه که وقت زیادی ندارم چطور بخونم و روزی چند ساعت که از شما عقب نمونم ولی بعد از بهمن بکوووب میخونم ایشالا... برا بیولوژی و میکروب کدوم کتابا، های مکاتبه ای اساتید تهران(چون من شهرستانم و به دسترسی ندارم) و تست رو بخرم؟منتظر جواب دوستان هستم چون میخوام زود منابع رو بخرم شروع کنم...خیلی خیلی ممنونم

sahar_biotech

New member
منظورم چون به ک ل ا س دسترسی ندارم. دوستان کتابای زیادی برا بیولوژی گفتن. به نظرتون من از منابع لودیش(خلاصه یا کامل وکدوم انتشارات و مترجم؟) بخونم یا مجد یا مهدوی و بقیه کتابایی که گفتین. برا میکروب عمومی و باکتری پزشکی چی؟ممنونم

م.صفری

New member

گزینه یک دیگه توی کرینه باکتریم دیفتریه میشه توسط رنگ امیزی لوفلر دیدش :a2d3: بــــــــــــــــــــله

TrueLove90

New member
سلام .من تازه عضو شدم و وارد جمع شما شدم البته با اجازه همه دوستان عزیز.
ترم 8 علوم آزمایشگاهی هستم و تازه کارآموزیم شروع شده تا بهمن ماه ادامه داره.رشته بیوتکنولوژی پزشکی رو برا ارشد انتخاب کردم البته بغیر از کتابهای زبان دیگه هیچکدوم از منابع رو ندارم و نمی دونم که برا هر کدوم چه کتاب یا و از چه ای بگیرم. با توجه به اینکه کارآموزی میرم آیا آزمون ثبت نام کنم یا نه ؟ شما دوستان خیلی جلو هستین ولی من تازه میخوام منابع رو بگیرم خیلی استرسی شدم احساس میکنم خیلی عقبم.دوستان عزیزم من پایه زبان و شیمی قوی دارم،میکروب متوسط و زیست سلولی مولکولی داغووونم.به نظرتون تا بهمن ماه که وقت زیادی ندارم چطور بخونم و روزی چند ساعت که از شما عقب نمونم ولی بعد از بهمن بکوووب میخونم ایشالا... برا بیولوژی و میکروب کدوم کتابا، های مکاتبه ای اساتید تهران(چون من شهرستانم و به دسترسی ندارم) و تست رو بخرم؟منتظر جواب دوستان هستم چون میخوام زود منابع رو بخرم شروع کنم...خیلی خیلی ممنونم

...

سلام دوست گرامی ؛ خوش آمدین به جمعمون ! ایشالا که موفق باشین

این منابعی که خودم میخونم برای بیوتک بهداشت :

باکتری : مورای + تست IQB

سلولی مولکولی : فعلا مهدوی + برای کنکور ؛
کتاب ضروریات سلولی مولکولی دکتر محمد نژاد در دست چاپه ، اونم نکته س همش بعدا میگیرم میخونم + تست IQB

شیمی :
مبتکران های دبیرستان + مورتیمر 1 و 2 + تست IQB پاسخ تشریحی هم داره

زبـان : لغات 504 و تافل + لغات لزگی + متن های Developing و Expanding از روی کتاب رضازاده + لغات کنکورهای سالهای گذشته

اول میخونم ، بعد تست و خلاصه نویسی ، اشکالات تست ها به صورت نکته مینویسم در آخر
من تهرانم ، کلـاس هم نمیرم ، شاید بعدا چندتا آزمون آزمایشی جامع بنویسم

منظورم چون به ک ل ا س دسترسی ندارم. دوستان کتابای زیادی برا بیولوژی گفتن. به نظرتون من از منابع لودیش(خلاصه یا کامل وکدوم انتشارات و مترجم؟) بخونم یا مجد یا مهدوی و بقیه کتابایی که گفتین. برا میکروب عمومی و باکتری پزشکی چی؟ممنونم

مجد رو ولش کن !

اگه وقت داری بشین لودیش بخون که خیلی پایه ت قوی میشه ، خلاصه نویسی کن حین خوندن و تست بزن حتما آخر هر فصل

مهدوی ساده و رون گفته واسه کسی که پایه ضعیفی داره خوبه
ولی به تنهایی کافی نیست ، کنارش برای کنکور رو هزار دور بخون ! تا مسلط شی

باکتری : پیشنهاد کردن بخش عمومی رو از جاوتز بخونین و بخش پزشکی رو از مورای !

...

آخرین ویرایش:

sahar_biotech

New member
...

سلام دوست گرامی ؛ خوش آمدین به جمعمون ! ایشالا که موفق باشین

این منابعی که من میخونم برای بیوتک بهداشت :

باکتری : مورای + تست IQB

سلولی مولکولی : فعلا مهدوی + برای کنکور ؛
کتاب ضروریات سلولی مولکولی دکتر محمد نژاد در دست چاپه ، اونم نکته س همش بعدا میگیرم میخونم + تست IQB

شیمی :
مبتکران های دبیرستان + مورتیمر 1 و 2 + تست IQB پاسخ تشریحی هم داره

زبـان : لغات 504 و تافل + لغات لزگی + متن های Developing و Expanding از روی کتاب رضازاده

اول میخونم ، بعد تست و خلاصه نویسی ، اشکالات تست ها به صورت نکته مینویسم در آخر
من تهرانم ، کلـاس هم نمیرم ، شاید بعدا چندتا آزمون آزمایشی جامع بنویسم

...

سلام.ممنونم دوست عزیزم توضیحاتتون عالی بود.پس من فعلآ اینایی که گفتین رو میگیرم هروقت همه منابعم جمع شد شروع به خوندنم رو اطلاع میدم.اگه از دوستان در مورد زیست سلولی مولکولی مرحوم نقوی اطلاع دارن که خوبه یا نه لطفآ اطلاع بدین(م.و.س.س.ه...خ.ل.ی.ل.ی).خیلی خیلی زیاد ممنونمممم:riz304:

Taraa

Well-known member
سلام به همه بیوتکنولوژیستا و دوستدارای بیوتکنولوژی

میخوایم با هم به بخش بیوتکنولوژی یه سر و سامونی بدیم

این تاپیک رو از این به بعد صرفا مخصوص مطالعه گروهی آزمون ارشد سال 93 قرار میدیم ... ینی فقط پستای مربوط به این موضوع مثل اعلام روزانه ساعات مطالعه ... روحیه دادن به هم و چیزایی از این دست رو ارسال میکنیم

بقیه مطالب هم به صورت زیر و تو تاپیکای مخصوص خودشون

رفع اشکال درس شیمی عمومی مخصوص رشته بیوتکنولوژی

رفع اشکال درس میکروب شناسی مخصوص رشته بیوتک

رفع اشکال درس سلولی و مولکولی مخصوص رشته بیوتکنولوژی

رفع اشکال درس زبان مخصوص رشته بیوتکنولوژی

منم نمه نمه اسپمای این تاپیکو حذف میکنم و مطالبو انتقال میدم تا یه بخش منظم داشته باشیم که دسرسی به بخشای مختلفش سریعتر باشه و هر کاربر بتونه راحت جواب سوالاشو پیدا کنه ... به کمک و همکاری تک تک شما نیازمندیم

1. سعی کنید قبل از اینکه سوالتون رو بپرسید اول یه سرچ کنید ببینید قبلا کسی اون رو نپرسیده ؟

2. اسپم ممنوع

پیشاپیش از همه ممنونم :rose:

آخرین ویرایش:

mahDye

New member
سلام.ممنونم دوست عزیزم توضیحاتتون عالی بود.پس من فعلآ اینایی که گفتین رو میگیرم هروقت همه منابعم جمع شد شروع به خوندنم رو اطلاع میدم.اگه از دوستان در مورد زیست سلولی مولکولی مرحوم نقوی اطلاع دارن که خوبه یا نه لطفآ اطلاع بدین(م.و.س.س.ه...خ.ل.ی.ل.ی).خیلی خیلی زیاد ممنونمممم:riz304:

سلام . خوش اومدی . ج ز وه نقوی رو دوستام داشتن راضی بودن... اما با توجه به اینکه بعد فوتشون تقریبا 2 سال ویرایش نشده و هر ج ز وه ای نقص هایی داره من خودم لودیش انت شا رات ارجمند رو گرفتم کامل نخوندم اما ویرایش 7ام و متن ترجمه به نظر روانه.

somayeh.gh

New member
سلام.دوستان.لطفا میشه منوتوجمعتون راه بدین?دانشجوی ترم 6هوشبری ام ارزومه بیوتکنولوژی پزشکی قبول شم خیلی تحقیق کردم.ولی منابع دقیق نمیشناسم.کتاب جاوتز ومورتیمر 504 وجلد1لودیش خریدم.درسته?لطفا منو راهنمایی کنین تستم ضعیفه چی بخونم?این کتابهای که گرفتم خلاصه ندارن?

vida.r

New member
salam
bacheha man shenidam testhaye IQB khobeh vali darmorede j.o.z.vehaye dr.. k.h.a.l.i.li etelaei nadaram
kesi chizi midoneh
chon mikham j.o.z.veh begiram vali nemidonam kodom khobeh?!:33:

sahar_biotech

New member
سلام سمیه عزیزم.خوش اومدی.منم تازه واردم هنوز به جز زبان هیچ درسیو شروع نکردم.من فقط برا زبان اطلاعاتی که دارم رو میگم بقیه دوستان هم لطفا برا کتابای دیگه به دوستمون کمک کنن...خب برای زبان اگه پایه ضعیفی داری از کتاب لغات گاااج دوران دبیرستان(درصورتی که وقت و حوصله شو داری) شروع کن همزمان با اون برا اینکه عقب نمونی 504 رو بخون.کتابای دیگه که من حتما حتما تو این چندماه میخونم اینا هستن:لغات ضروری تافل بارونز،متنهای ریدینگ اکسپندینگ و دیولوپینگ،کتاب لزگی،موزائیک1،اینتراکشن2و3...سعی کن زبانتو عالی بخونی چون رتبه تو خیلی بهبود میده.تست برای همه درسا من میخوام i.q.b خ.ل.ی.ل.ی بخرم.امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه.برا زبان اگه سوال دیگه ای داشتی درخدمتتم.

sahar_biotech

New member
سلام.دوستان.لطفا میشه منوتوجمعتون راه بدین?دانشجوی ترم 6هوشبری ام ارزومه بیوتکنولوژی پزشکی قبول شم خیلی تحقیق کردم.ولی منابع دقیق نمیشناسم.کتاب جاوتز ومورتیمر 504 وجلد1لودیش خریدم.درسته?لطفا منو راهنمایی کنین تستم ضعیفه چی بخونم?این کتابهای که گرفتم خلاصه ندارن?

سلام سمیه عزیزم.خوش اومدی.منم تازه واردم هنوز به جز زبان هیچ درسیو شروع نکردم.من فقط برا زبان اطلاعاتی که دارم رو میگم بقیه دوستان هم لطفا برا کتابای دیگه به دوستمون کمک کنن...خب برای زبان اگه پایه ضعیفی داری از کتاب لغات گاااج دوران دبیرستان(درصورتی که وقت و حوصله شو داری) شروع کن همزمان با اون برا اینکه عقب نمونی 504 رو بخون.کتابای دیگه که من حتما حتما تو این چندماه میخونم اینا هستن:لغات ضروری تافل بارونز،متنهای ریدینگ اکسپندینگ و دیولوپینگ،کتاب لزگی،موزائیک1،اینتراکشن2و3. ..سعی کن زبانتو عالی بخونی چون رتبه تو خیلی بهبود میده.تست برای همه درسا من میخوام i.q.b خ.ل.ی.ل.ی بخرم.امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه.برا زبان اگه سوال دیگه ای داشتی درخدمتتم.

sahar_biotech

New member
سلام . خوش اومدی . ج ز وه نقوی رو دوستام داشتن راضی بودن... اما با توجه به اینکه بعد فوتشون تقریبا 2 سال ویرایش نشده و هر ج ز وه ای نقص هایی داره من خودم لودیش انت شا رات ارجمند رو گرفتم کامل نخوندم اما ویرایش 7ام و متن ترجمه به نظر روانه.

خیلی خیلی ممنونم دوست عزیزم.:rose:

Taraa

Well-known member
سلااااااااااام

میخوایم شروع کنیم گزارشکار بدیم ... همدیگه رو راهنمایی کنیم ... روحیه بدیم ... روحیه بگیریم ... از اطلاعات هم استفاده کنیم

قبولیای بیوتک 93 کوشین پس ؟ بیاین پرچما رو بدین بالااااااااااااااااااا

اولیش خودم
:auizz3ffy9vla57584x

biotechnologist

New member
میون کلامتون: دوستان پیام خصوصی من مشکل داشت.ظاهرا برطرف شده. اگه پیام دادید و جواب ندادم دوباره بفرستید:28:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا