sepehri dost
New member
اما قبلا گفتید مورای هم روانتره هم راحت تر از واکره/قسمت عمومی واکرو خوندم قسمتای تخصصیشو هنوز نخوندم/چه کنم؟:21:
شما اطلاعات ناقص میدید میگید من جاوتز و واکر رو خوندم.من که غیب گو نیستم.خوندم یعنی کل کتاب رو یکبار خوندم، فهمیدم، تست هم زدم. هر کدوم از این مراحل رو انجام ندادید یعنی اون کتاب رو هنوز نخوندید و نمی تونید کتاب دیگه ای جایگزین کنید.کتابهایی رو که شرو کردید تموم کنید ابدا نیازی به اضافه کردن کتاب دیگری نیست.بیخودی خودتون رو سر در گم نکنید:smilies:اما قبلا گفتید مورای هم روانتره هم راحت تر از واکره/قسمت عمومی واکرو خوندم قسمتای تخصصیشو هنوز نخوندم/چه کنم؟:21:
نترس بابا.:tsimuzpzwoap1t9y3o7 گفتم با قاطعیت بگم تا دست از سر کتابهای دیگه برداری:28:حالا چرا دعوا میکنی:black_eyed:
سلام، خواهش میکنم عزیزم.قابلی نداشت:heart:سلام.سحرعزیزم.راهنمایی تونخیلی خیلی کمکم کرد.ممنونم ازت
truelove مگه شما قبول نشدی؟:33:
کتابای مبتکران چاپ قدیم بهتره یا جدید؟
ینی خوشم میاد هیشکی پیام مدیریتی رو تحویل نگرفت ... بچه ها سوالاتونو تو تاپیک مخصوص خودش بپرسید یا اگه تاپیکش موجود نیست یه تاپیک جدید براش باز کنید ... اینجا فقط گزارش مطالعه و روحیه دادن و اینا ... اسپم آزاده تو این تاپیک هر چی دلتون میخواد بگید ... اصن فقط شکلک بذارید ولی دیگه سوالای موضوعی رو ببرید تو جای خودش که واسه منم سخت نباشه بخوام انتقال بدمشون
پیشاپیش ممنون از توجهتون :riz304:
بس به نوعي ديكه جاي ما اينجا نيست!