sepehri dost
New member
بچه ها چقدر اینجا سوت وکوره /مگه اینجا تاپیک مطالعه گروهی نیست /:21:
بچه ها هر کس جواب این تستو میدونه لطفا جواب بده
کدام گزینه در مورد دانه های متاکروماتیک صحیح نیست؟
1)در شرلیطی که مقدار نیتروژن سولفور یا فسفر زیاد است ساخته می شود.
2)در شرایط کمبود نیتروژن یا سولفور ساخته می شود.
3)وقتی phپایین است ساخته می شود.
4)بعنوان منبع کربن به هنگام سنتز پروتیین استفاده می شود.
بچه ها هر کس جواب این تستو میدونه لطفا جواب بده
کدام گزینه در مورد دانه های متاکروماتیک صحیح نیست؟
1)در شرلیطی که مقدار نیتروژن سولفور یا فسفر زیاد است ساخته می شود.
2)در شرایط کمبود نیتروژن یا سولفور ساخته می شود.
3)وقتی phپایین است ساخته می شود.
4)بعنوان منبع کربن به هنگام سنتز پروتیین استفاده می شود.
سلام .من تازه عضو شدم و وارد جمع شما شدم البته با اجازه همه دوستان عزیز.
ترم 8 علوم آزمایشگاهی هستم و تازه کارآموزیم شروع شده تا بهمن ماه ادامه داره.رشته بیوتکنولوژی پزشکی رو برا ارشد انتخاب کردم البته بغیر از کتابهای زبان دیگه هیچکدوم از منابع رو ندارم و نمی دونم که برا هر کدوم چه کتاب یا و از چه ای بگیرم. با توجه به اینکه کارآموزی میرم آیا آزمون ثبت نام کنم یا نه ؟ شما دوستان خیلی جلو هستین ولی من تازه میخوام منابع رو بگیرم خیلی استرسی شدم احساس میکنم خیلی عقبم.دوستان عزیزم من پایه زبان و شیمی قوی دارم،میکروب متوسط و زیست سلولی مولکولی داغووونم.به نظرتون تا بهمن ماه که وقت زیادی ندارم چطور بخونم و روزی چند ساعت که از شما عقب نمونم ولی بعد از بهمن بکوووب میخونم ایشالا... برا بیولوژی و میکروب کدوم کتابا، های مکاتبه ای اساتید تهران(چون من شهرستانم و به دسترسی ندارم) و تست رو بخرم؟منتظر جواب دوستان هستم چون میخوام زود منابع رو بخرم شروع کنم...خیلی خیلی ممنونم
منظورم چون به ک ل ا س دسترسی ندارم. دوستان کتابای زیادی برا بیولوژی گفتن. به نظرتون من از منابع لودیش(خلاصه یا کامل وکدوم انتشارات و مترجم؟) بخونم یا مجد یا مهدوی و بقیه کتابایی که گفتین. برا میکروب عمومی و باکتری پزشکی چی؟ممنونم
...
سلام دوست گرامی ؛ خوش آمدین به جمعمون ! ایشالا که موفق باشین
این منابعی که من میخونم برای بیوتک بهداشت :
باکتری : مورای + تست IQB
سلولی مولکولی : فعلا مهدوی + برای کنکور ؛
کتاب ضروریات سلولی مولکولی دکتر محمد نژاد در دست چاپه ، اونم نکته س همش بعدا میگیرم میخونم + تست IQB
شیمی : مبتکران های دبیرستان + مورتیمر 1 و 2 + تست IQB پاسخ تشریحی هم داره
زبـان : لغات 504 و تافل + لغات لزگی + متن های Developing و Expanding از روی کتاب رضازاده
اول میخونم ، بعد تست و خلاصه نویسی ، اشکالات تست ها به صورت نکته مینویسم در آخر
من تهرانم ، کلـاس هم نمیرم ، شاید بعدا چندتا آزمون آزمایشی جامع بنویسم
...
سلام.ممنونم دوست عزیزم توضیحاتتون عالی بود.پس من فعلآ اینایی که گفتین رو میگیرم هروقت همه منابعم جمع شد شروع به خوندنم رو اطلاع میدم.اگه از دوستان در مورد زیست سلولی مولکولی مرحوم نقوی اطلاع دارن که خوبه یا نه لطفآ اطلاع بدین(م.و.س.س.ه...خ.ل.ی.ل.ی).خیلی خیلی زیاد ممنونمممم:riz304:
سلام.دوستان.لطفا میشه منوتوجمعتون راه بدین?دانشجوی ترم 6هوشبری ام ارزومه بیوتکنولوژی پزشکی قبول شم خیلی تحقیق کردم.ولی منابع دقیق نمیشناسم.کتاب جاوتز ومورتیمر 504 وجلد1لودیش خریدم.درسته?لطفا منو راهنمایی کنین تستم ضعیفه چی بخونم?این کتابهای که گرفتم خلاصه ندارن?
سلام . خوش اومدی . ج ز وه نقوی رو دوستام داشتن راضی بودن... اما با توجه به اینکه بعد فوتشون تقریبا 2 سال ویرایش نشده و هر ج ز وه ای نقص هایی داره من خودم لودیش انت شا رات ارجمند رو گرفتم کامل نخوندم اما ویرایش 7ام و متن ترجمه به نظر روانه.