مطالعه گروهی ارشد بیـوتـکنـولـوژی پـزشکی سال 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amin667

New member

lotf mikonid be man begid to kodom ghesmate lodish name anzim haye lizozomi va SER va proxsizomi avorde shode?
bi zahmat lotf konid inam begid ke koja neveste pro neshangare layeye khgareji va dakheliye mit X va Y hastan
age mishe inam begid ke anvae cutespin ha ham to kodom fasl gonjonde shodan
mamnoon
ظاهرا لودیش رو با منبع انتخابیتون خوب مقایسه کردین اما شما مگه از چه کتاب یا منابعی استفاده کردین واسه بیولوژی آزمون بهداشت ؟

biotechnologist

New member

lotf mikonid be man begid to kodom ghesmate lodish name anzim haye lizozomi va SER va proxsizomi avorde shode?
bi zahmat lotf konid inam begid ke koja neveste pro neshangare layeye khgareji va dakheliye mit X va Y hastan
age mishe inam begid ke anvae cutespin ha ham to kodom fasl gonjonde shodan
mamnoon

اوووه. اول اینکه شما گفتید اندامک نداره بنده گفتم داره.شما درباره کلیات صحبت کردید و حالا مثال از جزئیات میارید.الان لودیش در دسترس ندارم وگرنه چک می کردم. دوم اینکه من نگفتم که لودیش کامل ترین کتاب در زمینه سلولی و مولکولیه و گرنه دیگه کسی the cell یا سایر کتابهای ژنتیک رو نمی نوشت و نمی خوند. آره بعضی سالها سوالات از آلبرت میاد که معمولا بچه ها جواب نمیدن.دونستن نام تمامی این آنزیمها اصلا واسه ارشد لازم نیست.معمولا آنزیمهای نشانه ای که هممون بلدیم رو میدن.سوالهای سالهای قبل که آنزیم نشانه رو پرسیده بودن رو نگاه کنید می بینید چقدر تابلو بودن.موضوع اینه که لودیش تقریبا 99% سوالات رو پوشش میده.خصوصا در سالهای اخیر اینطور بوده.بعضی از جزئیات، جزئیات دردسر ساز هستن یعنی وقت زیادی صرف یاد گرفتنشون می کنید ولی سر جلسه قادر به پاسخگویی سوالات کلی و مفهومی نخواهید بود.مثلا کتاب برای کنکور به نظر من خیلی خوب سوالها رو کاور کرده ضمن اینکه جزئیات کم اهمیت رو نیاورده و از مطالب اصلی هم غافل نمونده. مگر اینکه قصد شرکت در رشته سلولی مولکولی علوم یا آزمون دکتری بیوتک رو داشته باشید چون ضریب سلولی مولکولیش 5 شده.

biotechnologist

New member
واسه باکتری هم خیلی از دوستان همین مشکل رو دارن. مثلا دو فصل جاوتز می خونن بعد همون دو فصل رو از واکر میخونن. بعد میبینن جاوتز یه چیز گفته واکر یه چیز دیگه یا جاوتز یه چیزهایی رو نگفته ولی مورای گفته. حالا به نظرتون تکلیف این داوطلب چیه؟ این مثال ها که گفتم واقعین ها.همه این کتابها هم رفرنس هستن. حالا چیکار کنه؟ بنظرتون باید بشینه چند هزار صفحه رفرنس بخونه؟ بنده و خیلی های دیگه معتقدیم منبعی رو انتخاب کنید که 80- 90 درصد سوالات سالهای اخیر رو پوشش بده.چون منبعی نیست که 100% سوالات رو پوشش بده.در سالهای اخیر موارد نادری بوده که یک نفر باکتری رو 100 زده بوده. منابع رو می تونید در کنار هم تکمیل کنید ولی نمی تونید به همشون مسلط شید. مثلا من میگم جاوتز رو بخونید ولی یه نگاهی به واکر هم بندازید. نه اینکه چون جاوتز فصل یکش در مورد یک مسئله ای زیاد توضیح نداده و یکبار سوال بوده دیگه کتاب خوبی نیست ، کلا برم بهادر بخونم چون خیلی خوب این مطلبو توضیح داده. البته من خودم میگم بهادر بخونید واسه باکتری چون بچه های سالهای اخیر خوب جواب گرفتن. فقط اینهارو من باب مثال عرض کردم.

م.صفری

New member
بچه هااا من سوالای زیست امسالو دیدم خیلی از سوالا برام نا اشنا بود با اینکه مهدویو خوب خوندم
اما هنو برای کنکورو نخوندم به نظرتون پوشش میده برای کنکور این کاستی های مهدوی؟؟؟؟:smilies-azardl (181
ببخشید فک کنم انقد سوال پرسیدم حوصلتون سر رفت
اما خب چیکار کنم با زیست درگیرم اصن:shocked:
ولی به جاش برا میکروب بهادر میخونم خیلی عالیه راضیم :a2d3:

TrueLove90

New member
بچه هااا من سوالای زیست امسالو دیدم خیلی از سوالا برام نا اشنا بود با اینکه مهدویو خوب خوندم
اما هنو برای کنکورو نخوندم به نظرتون پوشش میده برای کنکور این کاستی های مهدوی؟؟؟؟:smilies-azardl (181

...

اوهومممم ! دقیقا ! منم همینطور ! البته با خوندن و خلاصه نویسیش درگیرم ! :دی

سوالای سلولی امسال بیوشیمی قاطیش زیاد بوده ! هم بیوتک هم رشته ژنتیک کلا اینجوری بوده

احتمالا جواب میده ، بـایـد جواب بدن این دوتـا! آخه اصل مطلب همه منابع یکی هست دیگه ... جای نگرانی نیست :)

...

biotechnologist

New member
خب واسه همین گفتم خلاصه لودیش رو بخونید.چون الان چند ساله اغلب سوالات خط به خط لودیش میاد.شما تست هم زدید یا نه؟ فقط با سوالای امسال نمیشه قضاوت کرد که.من مهدوی رو نخوندم ولی اگه با برای کنکور بخونید و تست هم کار کنید باید بتونید بالای 60 بزنید. سوالای امسال رو بچه ها اغلب 50-60 زدن حالا هرکی هر چی خونده بوده رنج درصدها این طور بوده. چون اغلب وقت نمیکنن لودیش رو بخونن یا اگر خوندن تثبیت نشده بوده تو ذهنشون و نتونستن گزینه صحیح رو تشخیص بدن.

biotechnologist

New member
مهم اینه که هرچی می خونید خوب و عمقی بخونید و تست بزنید ومرور کنید ولی زیاد درگیر جزئیات نشید. فقط به خاطر خدا شروع کنید به خوندن. میترسم انقدر وسواس بخرج بدید و کشش بدید تا وقت بگذره:smiliess (2)::mad_majidonline::13::j58r36j3gcr4suxymup

TrueLove90

New member
مهم اینه که هرچی می خونید خوب و عمقی بخونید و تست بزنید ومرور کنید ولی زیاد درگیر جزئیات نشید. فقط به خاطر خدا شروع کنید به خوندن.
میترسم انقدر وسواس بخرج بدید و کشش بدید تا وقت بگذره:mad_majidonline::13::j58r36j3gcr4suxymup

...
بهلهههه کاملا درسته :a2d3: مرسی از راهنمایی هاتون :)

فکر کنم همه شروع کردن به خوندن هــاا ، منکه از همون روز بعد از کنکور آزاد برنامه ریختم دارم میخونم !

...

elissa

New member
ظاهرا لودیش رو با منبع انتخابیتون خوب مقایسه کردین اما شما مگه از چه کتاب یا منابعی استفاده کردین واسه بیولوژی آزمون بهداشت ؟

man manbae aslim baraye seloli lodish boode
az j . ozveye ostadam ham komak gereftam
matalebi ham ke to lodish naboode ya ziyade goi karde bood ro az javabe test haye khaneye zist shenasi khondam

baraye behdasht ham hamin ha ro dore kardam

elissa

New member
اوووه. اول اینکه شما گفتید اندامک نداره بنده گفتم داره.شما درباره کلیات صحبت کردید و حالا مثال از جزئیات میارید.الان لودیش در دسترس ندارم وگرنه چک می کردم. دوم اینکه من نگفتم که لودیش کامل ترین کتاب در زمینه سلولی و مولکولیه و گرنه دیگه کسی the cell یا سایر کتابهای ژنتیک رو نمی نوشت و نمی خوند. آره بعضی سالها سوالات از آلبرت میاد که معمولا بچه ها جواب نمیدن.دونستن نام تمامی این آنزیمها اصلا واسه ارشد لازم نیست.معمولا آنزیمهای نشانه ای که هممون بلدیم رو میدن.سوالهای سالهای قبل که آنزیم نشانه رو پرسیده بودن رو نگاه کنید می بینید چقدر تابلو بودن.موضوع اینه که لودیش تقریبا 99% سوالات رو پوشش میده.خصوصا در سالهای اخیر اینطور بوده.بعضی از جزئیات، جزئیات دردسر ساز هستن یعنی وقت زیادی صرف یاد گرفتنشون می کنید ولی سر جلسه قادر به پاسخگویی سوالات کلی و مفهومی نخواهید بود.مثلا کتاب برای کنکور به نظر من خیلی خوب سوالها رو کاور کرده ضمن اینکه جزئیات کم اهمیت رو نیاورده و از مطالب اصلی هم غافل نمونده. مگر اینکه قصد شرکت در رشته سلولی مولکولی علوم یا آزمون دکتری بیوتک رو داشته باشید چون ضریب سلولی مولکولیش 5 شده.

in chand ta soali ke azatoon porsidam soalate por tekrare 15 sale gozashteye konkore oloom bode
byene ma ha kiye ke nadoone mit chand ghesha dare?
ya kiye ke nakhonde bedoone adenilat kinaz to kodom ghesha shakhese?
man kole lodisho khondam
chandin bar
khondam ke migam nadare
khondam ke migam kodom ghesmata ro nakhonido be jash vaghtetoono ekhtesas bedid be khondane ketab hai ke midonim sari tar ma ro be hadafemoon miresoone
loadish text hast
agar man khodam movafagh shodam seloli molkolimo be jai beresoonam az barekate vojode hamin ketabo nevisandashe
ama
nothing is perfect

biotechnologist

New member
in chand ta soali ke azatoon porsidam soalate por tekrare 15 sale gozashteye konkore oloom bode
byene ma ha kiye ke nadoone mit chand ghesha dare?
ya kiye ke nakhonde bedoone adenilat kinaz to kodom ghesha shakhese?
man kole lodisho khondam
chandin bar
khondam ke migam nadare
khondam ke migam kodom ghesmata ro nakhonido be jash vaghtetoono ekhtesas bedid be khondane ketab hai ke midonim sari tar ma ro be hadafemoon miresoone
loadish text hast
agar man khodam movafagh shodam seloli molkolimo be jai beresoonam az barekate vojode hamin ketabo nevisandashe
ama
nothing is perfect
آفرین که لودیش رو چند بار خوندی. بنده هم عرض کردم واسه علوم کافی نیست ولی واسه بهداشت کافیه.چیزهایی رو هم که نداره نمیخواد برن دنبالش چون ارزشش رو نداره و وقتشون رو از دست میدن.اون وقت رو بذارن رو مطالبی که مطمئنا ازشون سوال میاد. حالا دوستان شروع به تست زدن بکنن خودشون دستشون میاد چیا مهمن چیا نه و استرسشون کمتر میشه.
در کل معتقدم که اگه بچه ها برای خوندن لودیش مثه شما عمل میکردن خیلی خوب بود.چون بالاخره باید این کتاب رو بخونن.ولی اوناییکه تا حالا نخوندن دیگه نخونن بهتره.رو منابع خلاصه تر مسلط باشن بهتر از اینه که یک کتاب جامع رو ناقص بخونن.:a2d3:
بچه ها از این challenge هایی که گاهی پیش میاد نترسید ها! طبیعیه که افراد مختلف نظرات مختلف داشته باشن و راههای متفاوتی رو پیشنهاد بدن. واسه شما خوبیش اینه که می فهمید فقط یک راه برای موفقیت وجود نداره و شاید راهی که شما در پیش گرفتید مسیر دیگه ای برای موفقیت باشه و سال دیگه شما بیاید رو نظرات ما یک نظر دیگه بدید.
با تحقیق مسیرتون رو انتخاب کنید وقتی راه درست رو پیدا کردید دیگه تردید به خودتون راه ندید.مصمم و با اراده و با توکل به خدا پیش برید و مطمئن باشید موفق میشید:riz304::28:

biotechnologist

New member
...
بهلهههه کاملا درسته :a2d3: مرسی از راهنمایی هاتون :)

فکر کنم همه شروع کردن به خوندن هــاا ، منکه از همون روز بعد از کنکور آزاد برنامه ریختم دارم میخونم !

...
آفرین، خیالم رو راحت کردی.آخه این چند روز بچه ها انقدر در مورد منابع پرسیدن که ترسیدم تا روز آزمون هم به نتیجه نرسن:smiliess (3):

elissa

New member
آفرین که لودیش رو چند بار خوندی. بنده هم عرض کردم واسه علوم کافی نیست ولی واسه بهداشت کافیه.چیزهایی رو هم که نداره نمیخواد برن دنبالش چون ارزشش رو نداره و وقتشون رو از دست میدن.اون وقت رو بذارن رو مطالبی که مطمئنا ازشون سوال میاد. حالا دوستان شروع به تست زدن بکنن خودشون دستشون میاد چیا مهمن چیا نه و استرسشون کمتر میشه.
در کل معتقدم که اگه بچه ها برای خوندن لودیش مثه شما عمل میکردن خیلی خوب بود.چون بالاخره باید این کتاب رو بخونن.ولی اوناییکه تا حالا نخوندن دیگه نخونن بهتره.رو منابع خلاصه تر مسلط باشن بهتر از اینه که یک کتاب جامع رو ناقص بخونن.:a2d3:
بچه ها از این challenge هایی که گاهی پیش میاد نترسید ها! طبیعیه که افراد مختلف نظرات مختلف داشته باشن و راههای متفاوتی رو پیشنهاد بدن. واسه شما خوبیش اینه که می فهمید فقط یک راه برای موفقیت وجود نداره و شاید راهی که شما در پیش گرفتید مسیر دیگه ای برای موفقیت باشه و سال دیگه شما بیاید رو نظرات ما یک نظر دیگه بدید.
با تحقیق مسیرتون رو انتخاب کنید وقتی راه درست رو پیدا کردید دیگه تردید به خودتون راه ندید.مصمم و با اراده و با توکل به خدا پیش برید و مطمئن باشید موفق میشید:riz304::28:
kamelan movafegham

man 95%movafegham
shayad didgaham dorost nabashe
ama be nazare man hich ketabi baraye hich azmiooni be hich vajh kamel nist

آخرین ویرایش:

م.صفری

New member
خب واسه همین گفتم خلاصه لودیش رو بخونید.چون الان چند ساله اغلب سوالات خط به خط لودیش میاد.شما تست هم زدید یا نه؟ فقط با سوالای امسال نمیشه قضاوت کرد که.من مهدوی رو نخوندم ولی اگه با برای کنکور بخونید و تست هم کار کنید باید بتونید بالای 60 بزنید. سوالای امسال رو بچه ها اغلب 50-60 زدن حالا هرکی هر چی خونده بوده رنج درصدها این طور بوده. چون اغلب وقت نمیکنن لودیش رو بخونن یا اگر خوندن تثبیت نشده بوده تو ذهنشون و نتونستن گزینه صحیح رو تشخیص بدن.

اره تست میزنم از iqb مشکلی ندارم اکثرا تو این کتاب سوالا هس ولی سوالای امسال منو ترسوند وگرنه تو یادگیری تست مشکل ندارم
اتفاقا تا تست نزنم مطالب تو ذهنم تثبیت نمیشه :bunnyearsmiley:

biotechnologist

New member
:25r30wi: سوالات امسال همه رو ترسوند ولی خیالتون راحت باشه وقتی اینجوری سوال میدن همه خراب میکنن حتی اونایی که خیلی خوب خوندن. آدم خودشو میبازه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
من بعد از گرفتن درصدها و مقایسه با دوستان فهمیدم چه خبر بوده.فکر میکردم فقط من بلد نبودم:rolleyessmileyanim: یعنی از سر جلسه که بیرون اومدیم من بغض کرده بودم که اون همه خوندیم اینا چه سوالاتی بود داده بودن.:smilies-azardl (181

biotechnologist

New member
نمره دوستانم حدودا اینجوری بود: ایران: 320 شیراز: 280 اصفهان:270
با توجه به اینکه همشون زبان 85 زدن میشه فهمید درصد بقیه دروس پایین بوده.50-60 احتمالا

zanbagh

New member
کتاب برای کنکور واقعاکتاب جامعیه یعنی کلیاتو گفته ک واسه جزئیات بایدسراغ لودیش؛ژنوم3و..برید؛ازش غافل نمونید؛مهدوی رو بالودیش یابرای کنکور مقایسه نکنید؛مهدوی یجورای پایس واسه کسای ک تازه شروع بخوندن کردن

سیندخت

New member
:idea_majidonline:سلام، به نظرتون درصد رتبه 1 باید در چه حد باشه؟مثلا در همین کنکور92 با توجه به درصد خودتون ودوستانتون؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا