مطالعه گروهی ارشد اپیدمیولوژی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Iris

New member
چرا ملت ظرفیتا رو اعلام نمیکنه ماه رمضون خدا رو خوش نمیاد مارو چشم ب در بذاره :p

Iris

New member
خداروشکر زود منتشر کردن واسه ما که داغون بود اصن، اخرای بهمن به دستمون رسید:dadad4:

saeed17170

New member
آقای سعید و خانم آیریس:
فعلا بر اساس اطلاعات شما احتمال قبولیتون در دانشگاه تهران وجود داره. رسما برای همکاری از شما دعوت می کنم. برای شروع دو کتاب باید بنویسیم. آماده باشید قتی اومدید تهران انشالله کار را شروع کنیم

خوشحال می شم افتخار همکاری با شما رو داشته باشم.

Lemen

New member
:dadad4:راستی بچه ها دقت کردین از آقای اپی اینفو خبری نیس چن وقته

setayesh71

New member
خبر جدید:
کتاب بیماریهای مرجع جلد دوم(عیرواگیر) منتشر شد. دوستان این کتاب جایگین دستوالعملهای غیرواگیر و عزیزی است و در کنکورهای آینده این کتاب به همراه جلد یک آن رفرنسهای اصلی خواهند بود

مرجع اپیدمیولوژی بیماری‌های شایع ایران - جاد دوم: بیماری‌های غیرواگیر

الان منتشر شده ؟ فروشش فقط تو تهرانه ؟؟ لینکی که دادین برای من باز نمی کنه

Iris

New member
ستایش تو گوگل بزن انتشارات گپ میاد
منتشر شده یکی از ذوستان گرفتن

s.l

New member
سلام
من بیماریها کتاب مرجعو خوندم با دستورالعمل ها و بیماریهای خیلی مهمه فریدون عزیزی رو و تعداد اندکی از کتاب صباغیان این صباغیانو1بار خوندم تکیه زیادی به کتاب مرجع و دستورالعمل ها داشتم

ببخشید من از این کتاب مرجع که میگین خبری نداشتم. فقط از عزیزی و صباعیان باخبرم میشه اطلاعات بیشتر بدین. از چه انتشاراتیه؟بهداشت چی باید خوند؟؟

Iris

New member
ببخشید من از این کتاب مرجع که میگین خبری نداشتم. فقط از عزیزی و صباعیان باخبرم میشه اطلاعات بیشتر بدین. از چه انتشاراتیه؟بهداشت چی باید خوند؟؟

کتاب مرجع بیماریهی واگیر تالیف شورای نویسندگان با سرپرستی دکتر یاوری انتشارات گپ
بهداشتم 3جلد بهداشت عمومی دکتر حاتمی البته من جلد2رو تمرکز بیشتری داشتم جلد1و3 فصول مهمشو خوندم

s.l

New member
کتاب مرجع بیماریهی واگیر تالیف شورای نویسندگان با سرپرستی دکتر یاوری انتشارات گپ
بهداشتم 3جلد بهداشت عمومی دکتر حاتمی البته من جلد2رو تمرکز بیشتری داشتم جلد1و3 فصول مهمشو خوندم[/QUOTE
مرسی از راهنماییتون]

بچه ها یکی بگه این دستورالعملها چی هست لینک دانلود داره من هنوز واقعا نمی دونم منظورتون از دستورالعمل بیماریها چیه ؟

بچه ها یکی بگه این دستورالعملها چی هست لینک دانلود داره ؟ من هنوز واقعا نمی دونم منظورتون از دستورالعمل بیماریها چیه ؟

Iris

New member
سلام دوست عزیزم منظور همون نظام مراقبت های بیماریهای واگیر و غیر واگیره
حتما محل کارتون دیدین

Lemen

New member
بچه ها عمو سنجش مهربون شده، گفته پاسخنامه هاتون رو از هفته دیگه می تونین ببینین و اگه کسی به کارنامش اعتراض داره میتونه درخاست بررسی مجدد بده (جل الخالق سنجش و از این حرفااااا)

Lemen

New member
آفتاب از کدوم طرف در اومده
مهر بون شده عمو سنجش
:motat:

Iris

New member
سلام به همگی...
شارژ نت ما در حال اتمامه احتمالا چند روز سر وکله م گم باشه توروخدا واسم خیلی دعا کنید انتخاب محل سخت تر از کنکور دادن شده واسم...قبل کنکور با خودم میگفتم قبول بشم تمومه دیگه حالا میبینم نه هنوز که هنوزه اول راهم...خولاصه تو این شبا دعا یادتون نره...به امید موفقیت تک تک اپیدیای عزیز:rose::rose::auizz3ffy9vla57584x

Lemen

New member
سلام بچه ها، ظاهرا قضیه کاهش ظرفیتها بیشتر از اون چیزی که فکر میکردیم وخیمه :33::65d6a5d6s::sadsmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا