مطالعه گروهی ارشد اپیدمیولوژی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Lemen

New member
سلام دوستان
منم قبول شدم، رتبم شد 59 می دونم زیاد جالب نیست ولی بازم خدا رو شکر میکنم
دادا ایریس جونی، خیلی خیلی برات خوشحالم عزیزم، آرزوی بهترینها رو برات دارم :a2d3:

Iris

New member
دادا جووووووووووووووووون تبریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدم :4d564ad6:

آقای سعید خانم آیریس و لمون محترم
قبولی شما را تبریک می گویم. در انتخاب شهر اگر سوالی داشتید در خدمتم. راستی آقای سعید طبق قولی که داده بودم از الان به فکر همکاری باهاتون هستم. خانم آیریس شما هم اگه شهر تهران قبول شید برای همکاری می توانید به بنده اطلاع دهید.

تلاش تنها چیزی است که مسیر آینده را هموار می کند و توکل بر خدا تنها چیزی است که کامل کننده آن است. تلاش همتون را ارج می نهم. پایدار باشید

Iris

New member
قبولی شما را تبریک می گویم. در انتخاب شهر اگر سوالی داشتید در خدمتم. راستی آقای سعید طبق قولی که داده بودم از الان به فکر همکاری باهاتون هستم. خانم آیریس شما هم اگه شهر تهران قبول شید برای همکاری می توانید به بنده اطلاع دهید.

تلاش تنها چیزی است که مسیر آینده را هموار می کند و توکل بر خدا تنها چیزی است که کامل کننده آن است. تلاش همتون را ارج می نهم. پایدار باشید

ممنون جناب عباسی ...
قبولیمو در وهله اول لطف خدا بعد دعای پدر و مادرم و بعد دوستای خوب مجازیم از جمله جناب مکسین، جناب عباسی، ابجی گلم لیمن عزیز و رفیق همیشه موافقم ماری جون میدونم از همتون ممنونم ایشالا تو زندگیتون به بهترینها برسین :riz304:

آخرین ویرایش:

Lemen

New member

ممنونم آقای عباسی عزیز، ممنون میشم در انتخاب شهر به من کمک کنین
رسما اعتراف میکنم تو قبولیم اول لطف خدا و بعد کمکها و راهنمایی های دادای عزیزم آیریس خیلی خیلی کمکم کرد

آقا سعید - لمون ایریس و تمامی دوستان عزیزی که قبول شدید به همگی تون تبریک میگم واقعا امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید

Lemen

New member
آقا سعید - لمون ایریس و تمامی دوستان عزیزی که قبول شدید به همگی تون تبریک میگم واقعا امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید

مامان شاین جون عزیز،ممنونم. ایشالا شما هم با اراده و استقامتی که ازتون سراغ دارم با همت مضاعف قبولی و موفقیت رو پیش رو دارین :a2d3:

مامان شاین جون عزیز،ممنونم. ایشالا شما هم با اراده و استقامتی که ازتون سراغ دارم با همت مضاعف قبولی و موفقیت رو پیش رو دارین :a2d3:

مرسی عزیزم متشکرم امسال سال من نبود گر چه در کل راضی بودم از تجربه ای که بدست اوردم امیدوارم سال بعد سال بهتری برام باشه :smiliess (3):

دوستان قبول شده توجه کنید:
با توجه به اینکه شرایط هر کسی برای انتخاب شهر متفاوت است و بر اساس معیار های متفاوتی صورت می گیرد لزوما نمی توان در مورد همه یک اصول کلی را بیان کرد و جهت حفظ آداب و حریم شخصی افراد دوست ندارم به طور کلی برای تمامی دوستان در این زمینه کمکی داشته باشم. پس اگر کسی از دوستان کمکی خواست یا به بنده ایمل بفرستد یا پیام خصوصی تا خدایی نکرده نادانسته اسراری ازش فاش نشه. لیمون محترم بنده در خدمتم.

s.l

New member
سلام به همه
من امسال سال سومه که اپید شرکت کردم ولی اولین سال بود که خوندم.خیلی خوندم ولی رتبه ام 286 شد.خیلی ناامید شدم
الان خیلی سردرگمم نمیدونم با توجه به بازار کار اپید سال بعد دوباره اپید شرکت کنم یا تغییر رشته بدم.میشه کمکم کنین!!؟؟؟

s.l

New member
چقد سخته این کنکور اپید. اونایی که قبول شدن لطف میکن درصداشونو بزارن

diseases

Well-known member
با سلام خدمت اساتید محترم
ضمن قبولی طاعات و عبادات و همچنین تبریک به دوستانی که قبول شدن ،
من یک ماهی بیشتر نیست که این انجمن رو پیدا کردم. ولی تو این مدت با همکاران محترمی آشنا شدم. امیدوارم سال آینده تو همچنین روزایی خبر قبولی بقیه دوستانی که قبول نشدن یا سال اولی هستن رو ببینم.
اینم درصدای بنده:
مباني اپيدميولوژي 80
اصطلاحات پزشكي 73
اپيدميولوژي بيماريها 56
بهداشت عمومي 71
مقدمات امارزيستي 86
زبان عمومي 42

رتبه 20

وقتی می بینی خودت داره کلافه ت می کنه، از خودت پاشو ، خودت باشو، سفر کن با خودت

هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه، شاخه تو بر دار و تمرینِ تبر کن با خودت

یا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببین، یا بسوزو جنگلی رو شعله ور کن با خودت

سر بچرخونی مسیر روبروتو باختی، از پل تردید با قلبت گذر کن با خودت ...

Iris

New member
با سلام خدمت اساتید محترم
ضمن قبولی طاعات و عبادات و همچنین تبریک به دوستانی که قبول شدن ،
من یک ماهی بیشتر نیست که این انجمن رو پیدا کردم. ولی تو این مدت با همکاران محترمی آشنا شدم. امیدوارم سال آینده تو همچنین روزایی خبر قبولی بقیه دوستانی که قبول نشدن یا سال اولی هستن رو ببینم.
اینم درصدای بنده:
مباني اپيدميولوژي 80
اصطلاحات پزشكي 73
اپيدميولوژي بيماريها 56
بهداشت عمومي 71
مقدمات امارزيستي 86
زبان عمومي 42

رتبه 20

وقتی می بینی خودت داره کلافه ت می کنه، از خودت پاشو ، خودت باشو، سفر کن با خودت

هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه، شاخه تو بر دار و تمرینِ تبر کن با خودت

یا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببین، یا بسوزو جنگلی رو شعله ور کن با خودت

سر بچرخونی مسیر روبروتو باختی، از پل تردید با قلبت گذر کن با خودت ...

سلام دوست عزیز...تبریک میگم:riz304:

Iris

New member
سلام دوست خوبم اصلا ناامید نباش قبول شدن یا نشدن همه ش حکمت خداس و مطمئن باش خدا صلاح بنده شو بیشتر میدونه ایشالا سال بعد نوبت شماست اینم درصدای من ولی واسه مبانی انتظار بیشتری داشتم و هنوز تو شوکم که چرا این شده درصدم

مباني اپيدميولوژي 68.89
اصطلاحات پزشكي 77.78
اپيدميولوژي بيماريها 73.61
بهداشت عمومي 68.12
مقدمات امارزيستي 69.57
زبان عمومي 36.67

نمره کل:278.40
رتبه 28

Iris

New member

ممنون دوست عزیزم ایشالا سال بعد نوبت شماست با شناختی که ازتون دارم مطمئنم موفقیت بعدی از ان شماست با انگیزه هرچی تمامتر شروع کنین ب خوندن
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا