من شدم 5.نمره 305
آقای سعید خانم آیریس و لمون محترم
قبولی شما را تبریک می گویم. در انتخاب شهر اگر سوالی داشتید در خدمتم. راستی آقای سعید طبق قولی که داده بودم از الان به فکر همکاری باهاتون هستم. خانم آیریس شما هم اگه شهر تهران قبول شید برای همکاری می توانید به بنده اطلاع دهید.
تلاش تنها چیزی است که مسیر آینده را هموار می کند و توکل بر خدا تنها چیزی است که کامل کننده آن است. تلاش همتون را ارج می نهم. پایدار باشید
آقای سعید خانم آیریس و لمون محترم
قبولی شما را تبریک می گویم. در انتخاب شهر اگر سوالی داشتید در خدمتم. راستی آقای سعید طبق قولی که داده بودم از الان به فکر همکاری باهاتون هستم. خانم آیریس شما هم اگه شهر تهران قبول شید برای همکاری می توانید به بنده اطلاع دهید.
تلاش تنها چیزی است که مسیر آینده را هموار می کند و توکل بر خدا تنها چیزی است که کامل کننده آن است. تلاش همتون را ارج می نهم. پایدار باشید
آقا سعید - لمون ایریس و تمامی دوستان عزیزی که قبول شدید به همگی تون تبریک میگم واقعا امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید
مامان شاین جون عزیز،ممنونم. ایشالا شما هم با اراده و استقامتی که ازتون سراغ دارم با همت مضاعف قبولی و موفقیت رو پیش رو دارین :a2d3:
من شدم 5.نمره 305
با سلام خدمت اساتید محترم
ضمن قبولی طاعات و عبادات و همچنین تبریک به دوستانی که قبول شدن ،
من یک ماهی بیشتر نیست که این انجمن رو پیدا کردم. ولی تو این مدت با همکاران محترمی آشنا شدم. امیدوارم سال آینده تو همچنین روزایی خبر قبولی بقیه دوستانی که قبول نشدن یا سال اولی هستن رو ببینم.
اینم درصدای بنده:
مباني اپيدميولوژي 80
اصطلاحات پزشكي 73
اپيدميولوژي بيماريها 56
بهداشت عمومي 71
مقدمات امارزيستي 86
زبان عمومي 42
رتبه 20
وقتی می بینی خودت داره کلافه ت می کنه، از خودت پاشو ، خودت باشو، سفر کن با خودت
هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه، شاخه تو بر دار و تمرینِ تبر کن با خودت
یا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببین، یا بسوزو جنگلی رو شعله ور کن با خودت
سر بچرخونی مسیر روبروتو باختی، از پل تردید با قلبت گذر کن با خودت ...
آقا سعید - لمون ایریس و تمامی دوستان عزیزی که قبول شدید به همگی تون تبریک میگم واقعا امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید