سلام دوستان اپید دوست
فردا تکمیل ظرفیت اعلام میشه
از خدا میخوام دل اونایی رو که امسال خیلی زحمت کشیدن و قبولی حقشون هست ، شاد کنه :rolleyessmileyanim:
سلام دوستان گلم آخ جووووووووووووووووووووووووون یه تاپیک جدید داریم پیش بسوی موفقیت
سلام دوست عزیز فک نکنم تو زبان هیشکی به اندازه من ضعیف بوده باشه من از دبیرستان و کنکور سراسری دنبال زبان نرفتم حتی کنکور کاردانی به کارشناسی زبانو صفر زدم تا کنکور ارشد منو مجبور کرد به زبان جور دیگه نگاه کنم و تونستم با خوندن مداوم تافل و بخشی از لزگی بتونم امسال تو کنکور ارشد زبانو به 33 درصد برسونم.................من دارم از دست زبان دیوونه میشم
بعد 10سال دوبار خواندن واقعا مشکله.کسی میتونه یه راهنمایی کنه چی بخونم و چطوری که توی مغزم فرو بره!!!!درصدهای امسالم خوب بود فقط اصطلاحات و زبان بد بود .کمکم کنید قبول بشم .آخه طفلک گناه داره!!!!
بیچه ها سلام
من از شهریور ماه واسه زبان، تافل رو شروع کردم، خیلی از کلماتش تو امتحان ارشد کاربرد داره
اصطلاحات رو هم از الان دارم فرهنگ میخونم و برنامه ریزی کردم که تا آذر ایشالا تمومش کنم
بیماریها رو هم بخاطر رفرنس های زیاد و گسترده ش شروع کردم
پس فعلا فقط زبان و اصطلاحات و بیماریها میخونم چون تو این درسا ضعف دارم
بعدش فرص رو میذارو رو اصول اپید و آمار و بهداشت عمومی چون تو این درسا رو براه ترم
برنامه ریزی کردم که 3 ماه آخر تا ازمون رو فقط تست کار کنم
چییییییییطوره؟؟؟؟
سلام اجی گلم ایشالا موفق باشی منم اصطلاحات بیماریها بهداشت عمومی و زبان (تافل و همون لغات ارشد)رو میخونم
الان بیماریها (پارک)رسیدم به تب زرد
اصطلاحات حرفAرو تموم کردم
بهداشت(پارک)50 صفه
تافل2 درس و 2صفه لغات کنکور ارشدپزشکی رو خوندم
تاریخ15.7.92
خوب پس گزارش کار کو.لااقل برنامه درس خوندنتون رو بنویسید و اینکه قراره چه کتابایی بخونید.بخصوص زبان
بابا یکی به منم کمک کنه تا راه بیوفتم