سلااااااااااااااااااااااااام اجی:ad54ad:[/QU
سلام عزیزم، ببخش دیر جواب دادم . سرکارم
آقای سعید و خانم آیریس:
فعلا بر اساس اطلاعات شما احتمال قبولیتون در دانشگاه تهران وجود داره. رسما برای همکاری از شما دعوت می کنم. برای شروع دو کتاب باید بنویسیم. آماده باشید قتی اومدید تهران انشالله کار را شروع کنیم
چه حس مشترکی دادا اتفاقا منم امروز به یادشون افتادم واقعا چرا نمیان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:14::dadad4:راستی بچه ها دقت کردین از آقای اپی اینفو خبری نیس چن وقته
خبر جدید:
کتاب بیماریهای مرجع جلد دوم(عیرواگیر) منتشر شد. دوستان این کتاب جایگین دستوالعملهای غیرواگیر و عزیزی است و در کنکورهای آینده این کتاب به همراه جلد یک آن رفرنسهای اصلی خواهند بود
مرجع اپیدمیولوژی بیماریهای شایع ایران - جاد دوم: بیماریهای غیرواگیر
سلام
من بیماریها کتاب مرجعو خوندم با دستورالعمل ها و بیماریهای خیلی مهمه فریدون عزیزی رو و تعداد اندکی از کتاب صباغیان این صباغیانو1بار خوندم تکیه زیادی به کتاب مرجع و دستورالعمل ها داشتم
سلام.من تازه اینجا رو پیدا کردمدوستان بیماریها و بهداشت هر کدوم بگید روی کدوم کتاب تمرکز کردید
ببخشید من از این کتاب مرجع که میگین خبری نداشتم. فقط از عزیزی و صباعیان باخبرم میشه اطلاعات بیشتر بدین. از چه انتشاراتیه؟بهداشت چی باید خوند؟؟
کتاب مرجع بیماریهی واگیر تالیف شورای نویسندگان با سرپرستی دکتر یاوری انتشارات گپ
بهداشتم 3جلد بهداشت عمومی دکتر حاتمی البته من جلد2رو تمرکز بیشتری داشتم جلد1و3 فصول مهمشو خوندم[/QUOTE
مرسی از راهنماییتون]