مطالعه گروهي ارشد سم شناسي 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

لبخند

New member
بچه ها لطفا اگه کسی کتاب سم رو خریده بگه از کجا تونسته بگیره . خداییش داره این کتاب سم یه معظلی میشه واسمون!!!

shamila

New member
منظورت از کتاب لنینجر کدوم کتابه؟؟ آخه من یه کتاب لنینجر خوندم که 1259 صفحه بود زیر نظر پروین پاسالار...تا خوندمش جونم به لبم رسید ...آخه این کجاش کمهه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟:smiliess (15):
یه سوال دیگه هکم ازت داشتم اگه بیوشیمی لنینجر و هارپر رو با هم خوندی ، میتونی بگی با همدیگه چه فرقی دارن؟؟یعنی مفهوم بیوشیمی هارپر تو چه زمینه ای هستش؟؟ ؟آخه من هارپر رو نخوندم

من منظورم این بود که کمی از لنینجرو خوندم اشتباهمو تصحیح میکنم.
هارپر مختصرتر توضیح داده ولی لنینجر توضیحاتش بیشتر. به نظرم درک هارپر راحتتره

helena

New member
بچه ها دانشگاه تهران ک این کتابو منتشر کرده اشنا ندارین ک بتونه برای بچه های انجمن کتابو پست کنن

hosseini_h_7

New member
قابل توجه بچه های شرکت کننده:
توآزمونهای وزرات بهداشت از زیست شناسی گیاهی سوال نمیدن
موفق باشید

karshenasgh

New member
بچه ها دانشگاه تهران ک این کتابو منتشر کرده اشنا ندارین ک بتونه برای بچه های انجمن کتابو پست کنن

به نظرم اگه به ادمین بگیم که یه تعداد از کتاب رو تهیه کنه و در فروشگاه سایت بزاره تا بشه از اونجا خرید خیلی خوب میشه... نظر شما چیه؟

لبخند

New member
به نظرم اگه به ادمین بگیم که یه تعداد از کتاب رو تهیه کنه و در فروشگاه سایت بزاره تا بشه از اونجا خرید خیلی خوب میشه... نظر شما چیه؟

خداییش اگه بشه که خیلییی عالیه .دوست من قراره 2شنبه یا سه شنبه بره تهران .اگه نتونست کتاب از اونجا واسم پیدا کنه منم حتما میخوام

shamila

New member

منم اگه نتونم پیدا کنم از تهران این کتاب سم و میخوام

mikhak s

New member
مثل اینکه اون شعری رو که در فقدان کتاب سم شناسی سرودم باید با همدیگه زیر لب تکرار کنیم آخرشم پشت برگه های تستمون همونو واسه سازمان سنجش بنویسیم:25r30wi:
جدی جدی یعنی این کتاب تو تهران هم گیر نمیاد؟؟آخه من به یکی از دوستام که تهرانه گفتم بگرده اگه پیدا کرد واسم بخره . اگه اینطوریه پس فک کنم باید کلا قیدشو بزنم!!!!!!!!!!!عجب گیری افتادیمااااا

دقيقا همينطورم هست. آخه سال 86 بوده ديگه چاپ نشده براي همين نيست :thumbsdownsmileyani

mikhak s

New member

پيشنهاد خيلي خوبيه من به ادمين پيام ميدم ببينم نظرش چيه.

eroooor

New member
بچه ها وقتتون رو سر پیدا کردن کتاب سم شناسی تلف نکیند و از دست ندین...من دو روز تموم ، کل کتاب فروشیهای انقلاب رو گشتم ، یک جلدم پیدا نمی کنید، می گن خیلی قدیمیه و دیگه توو بازار وجود نداره، حتی دست دوم فروشیا رو هم گشتم، اما اثری از آثار این کتاب نیست که نیست...

به نظرم توو کتاب خونه دانشگاه تهران، بااید یکی دو جلد ازش باشه، اگه کسی آشنایی داره ، که دانشجوی علوم پزشکی تهران، یا دانشگاه تهرانه، و بتونه از توو کتاب خوونه این کتاب رو پیدا کنه، همون دو فصلی رو که نیازه کپی کنه و واسه بچه های انجمن بفرسته مشکل حل میشه...( با احتساب هزینه)

بگردین دنبال یه کانال یا لینک معتبر از بچه های علوم پزشکی تهران...یه کتابم پیدا بشه مشکل حله، اصلا اسکن می کنیم، واسه همه میل میزنیم...

roshan

New member
بعد از این که واسه پیدا کردن کتاب سم شناسی از کتابفروشی ها ناامید شدم امروز رفتم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از کتابخونه مرکزی تا دانشکده داروسازی و دانشکده بهداشت رو سرچ کردم حتی اونجا ها هم این کتاب نبود ... واسه من سوال پیش اومده که یه همچین کتاب نه چندان مهمی چرا باید به عنوان رفرنس باشه آیا؟؟؟؟

sa.as135

New member
سلاااااام
خداقوت به همه ی بچه های سم شناسی
از درسا که خسته نشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
راستی بجه ها تستم کار میکند؟؟؟؟؟؟؟؟

ROZZA

New member
سلام به همه دوستای عزیز
بچه ها شما تونستید کتاب سم شناسی رو پیدا کنید؟؟؟
من هر چی گشتم به نتیجه ای نرسیدم !!!فروشگاه علوم پزشکی هم زده موجود نیست!!!
بچه ها منو راهنمایی کنین چیکار کنم ...استرس گرفتم
:rose:

eroooor

New member
سلام به همه دوستای عزیز
بچه ها شما تونستید کتاب سم شناسی رو پیدا کنید؟؟؟
من هر چی گشتم به نتیجه ای نرسیدم !!!فروشگاه علوم پزشکی هم زده موجود نیست!!!
بچه ها منو راهنمایی کنین چیکار کنم ...استرس گرفتم
:rose:

دقیقا واسه منم همین طوره...نمی دونم حالا چی کار کنم...؟ اومدم از سایت سفارش بدم که این حا هم زده موجود نیست...

خواهش می کنم هرکسی سفارش داده، و یا خریده،یه اطلاع بده،ببینیم چند صفحه اس و چطوری میشه بدستش بیاریم...

sa.as135

New member
سلام
بچه ها حالا بقیه درسا را بخونید بی خیال این یکی بشید انشاالله پیدا میشه
وضعیت همه مثل هم هست پس جای نگرانی نیست

shamila

New member
سلاااااام
خداقوت به همه ی بچه های سم شناسی
از درسا که خسته نشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
راستی بجه ها تستم کار میکند؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
ممنون همچنین
من تازه شروع کردم به تستهای بیوشیمی
من تازه اولین بارمه. سخته یه کم برام:dadad4:

helena

New member
بچه ها خوشحال باشین فروشگاه علوم پزشکی کتاب سم را برایمون گذاشته

shapur68

New member
سلام بچه ها امیدوارم همتون برعکس من خوب بخونین من که
چند روزه بریدم :wacsmiley: اصلا حال و حوصله درسو ندارم نمی دونم چم شده وقتی میرم سر درس تمرکز ندارم برا همین بیخیال درس میشم حالا این وضع تا کی ادامه داره خدا داند ؟؟؟؟؟؟؟

shamila

New member
:a2d3:
سلام بچه ها امیدوارم همتون برعکس من خوب بخونین من که
چند روزه بریدم :wacsmiley: اصلا حال و حوصله درسو ندارم نمی دونم چم شده وقتی میرم سر درس تمرکز ندارم برا همین بیخیال درس میشم حالا این وضع تا کی ادامه داره خدا داند ؟؟؟؟؟؟؟

این افکار ها رو بذار کنار. منم اینجوری میشم.همش زیر سر تفکرات منفیه.:New (6):باید در نطفه خفشون کرد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا