مطالعه گروهي ارشد سم شناسي 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

لبخند

New member
سلام بچه ها من پارسال بیوشیمی شرکت کردم با اختلاف کم قبول نشدم
الان به کلم زده که سم شناسی شرکت کنم
خودم فکرمیکنم باید کاربردی تر باشه
البته یه سرس از پشتای بچه ها رو که خوندم چندان راضی نبودن
شما برای شرکت تو این رشته تحقیق کردین در مورد آینده بازار کارواینا چیزمیدونین؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

دوست عزیز اکه دقت کنی اکثر بچه هایی که میخوان این رشته رو شرکت کنند گیاهپزشکی هستند!!! که باید بهت بگم اکثر بچه های گیاهپزشکی به خاطر بی علاقگی به رشته های خودشون (شامل:حشره شناسی و بیماری شناسی گیاهی)و خراب بودن بازار کار کشاورزی به این رشته پناه آوردن تا بلکه یه روزنه ی امیدی پیدا کنند. من تعریف خیلی خوبی ازبازار کار این رشته نشنیدم و تا چند سال پیش تنها گزینه ی مثبت این رشته عدم اشباع شدنش بود که امروز میبینیم به لطف سازمان سنجش و دانشگاههای آزاد سراسر کشور این گزینه ی مثبت هم دیگه وجود نداره. این از توضیحات من دیگه میل با خودتونه:rolleyessmileyanim:

آخرین ویرایش:

لبخند

New member
منم اولش مثل شما فک می کردم و زیستو ساده گرفتم ولی بعدا که جوابامو با پاسخنامه مقایسه کردم اکثرش غلط بود حالا بعضیاشو یادم رفته بود ولی خدا وکیلی بهضی سوالاتشون نکته انحرافی داره تا به اون مبحث مسلط نباشی نمی تونی جواب بدی

به نظر من هم شبیه زیست دبیرستانه ولی با این موضوع هم موافقم که نباید ساده بگیریمش بعضی نکته هاش تو تستا فقط پیدا میشه ولی تو کتاب نمیشه پیداشون کرد

لبخند

New member
منم یه سوال واسم پیش اومده :میخواستم بدونم واسه زیست شناسی قسمت ژنتیک و قسمتهایی که به گیاهشناسی مربوط میشه رو هم باید بخونیییم؟؟؟:(50):

لبخند

New member
شعری در فقدان کتاب سم شناسی در شهر ما:
خوشا بحالت ای تهرانی!!!/چه شاد و خرم چه با امکاناتی/ در شهر ما نیست کتاب سم شناسی /دلم گرفته از این وزارت علوم پزشکی و از آن کتابفروشی/ای کاش من هم تهرانی بودم!!!/ با شادمانی کتاب می خریدم/ میرفتم از کارشناسی به ارشد سم شناسی/ آنجا که دارد .... :sad:
1.gif

mikhak s

New member
منم یه سوال واسم پیش اومده :میخواستم بدونم واسه زیست شناسی قسمت ژنتیک و قسمتهایی که به گیاهشناسی مربوط میشه رو هم باید بخونیییم؟؟؟:(50):

گياهشناسي كه نبايد بخوني جز سوالاي وزارت بهداشت نيست ولي وزارت علوم از بخش گياهي هم سوال ميده. براي ژنتيك هم مطمئن نيست ولي به نظرم نبايد بخوني.

mikhak s

New member
طبق محاسباتی که خودم کردم 30تا سوال بیو شیمی 30 تا سوال زیست و 30 تا سوال شیمی 15 تا سم شناسی 15 تا داروشناسی و 40تا زبان که در مجموع160 تا سوال میشه

ولي تعداد سوالا به ضريبشون بستگي داره به نظرم شيمي بيو و زيست 20 تا بقيه 10 زبانم كه 40 همونطوري كه دوستمون گفتن.يعني جمعا 120 سوال ميشه

sa.as135

New member
سلام
من توی سوالات سم نگاه کردم از ژنتیک وگیاه سال های قبل سوال نداده بودن اما ما که شانس نداریم
داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لبخند

New member
ولي تعداد سوالا به ضريبشون بستگي داره به نظرم شيمي بيو و زيست 20 تا بقيه 10 زبانم كه 40 همونطوري كه دوستمون گفتن.يعني جمعا 120 سوال ميشه

آخه کلا سوالای پارسال 160تا سوال بوده واسه همین به نظرم اینطور باشه.منم اون قسمت ضرایب رو بلا خونده بودم اتفاقا منم اول مثل شما فکر میکردم. ولی آخه انقدر سوال کم که نمیشه!!!!!!!!:21:

میخک جان میشه بگی اون متن زیر نوشته ات ((مرداب به رود گفت: چه كردي كه زلالي...؟

جواب داد گذشتم
))رو چطوری مینویسی؟؟؟؟ من بلد نیستم

آخرین ویرایش:

لبخند

New member
سلام
من توی سوالات سم نگاه کردم از ژنتیک وگیاه سال های قبل سوال نداده بودن اما ما که شانس نداریم
داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره عزیزم منم دیدم ندادن ولی منم میترسم با این بدبیاری های امسال ، بازم بد شانس بیاریمو از این قسمتها هم سوال بدن

roshan

New member
سلام
بچه ها کسی این دو تا کتاب جدیدو خونده ؟ آسونه؟؟؟

من بالاخره تونستم شیمی جلد 1 رو تمام کنم :thumbsupsmileyanim:

shapur68

New member
سلام بر دوستان
اگه سوالات زیست این چند سال اخیرو نگاه کنین سبک سوالات شبیه همند اگه قرار بود از ژنتیک سوال بدن حداقل تو این 5 سال یه دونه سوال می دادن من که فکر نمی کنم بدن خودمم نمی خونمش در ضمن اینم دقت داشته باشین ما برا کنکور درساییو می خونیم که دوباره باید تو ارشد بخونیم و چون تو ارشد فیزیولوژی گایتون می خونن و خبری از ژنتیک نیست قاعدتا نباید تو کنکور ازشون سوال بیاد ولی هیچ وقت هیچ چیز قطعی نیس بعدا نگید نگفتیا

shamila

New member
بچه ها من از سه شنبه تا امروز صبح اين درسارو خوندم(آخه اول هفته مسافرت بودم ) : فصل 10 و نصف فصل 11 شيمي مورتيمر. تستاي بيوشيمي از كتاب پاسالار(فصل كربوهيدارت). زيست هم يك فصل.

سلام میخک جان من الان کتاب پاسالار رو تموم کردم به نظرت همین کتاب و مرور کنم خوبه؟دولین و لنینجر و نگاه انداختم خیلی کمه.هارپر رو هم 23 فصل ازش خوندم

shamila

New member
من هنوز 2 واحد از درسای ترم 7 ثبت نهایی نشده.حالا معدلمو چیکار کنم؟128 واحد پاس کردم ولی فعلا 126 واحد زده.صبر کنم تا تایید بشه یا معدل 126 واحدمو بنویسم؟:33:

mikhak s

New member
سلام میخک جان من الان کتاب پاسالار رو تموم کردم به نظرت همین کتاب و مرور کنم خوبه؟دولین و لنینجر و نگاه انداختم خیلی کمه.هارپر رو هم 23 فصل ازش خوندم

سلام عزيزم،‌به نظرم پاسالارو مرور كني بهتره ،‌ آفرين خيلي جلويي همينطور ادامه بده.

mikhak s

New member
بچه كسي كتاب سم رو خريده؟ من سفارش داده بودم ولي كتابفروشي توي تهران كه ميخواسته بارم تهيه كنه گفته اصلا اين كتاب توي بازار نيست خيلي قديميه شايد يه سري از كتابفروشي هاي خاص يا قديمي ته مغازشون داشته باشن حالا چكار كنم؟:wacsmiley:

لبخند

New member

منظورت از کتاب لنینجر کدوم کتابه؟؟ آخه من یه کتاب لنینجر خوندم که 1259 صفحه بود زیر نظر پروین پاسالار...تا خوندمش جونم به لبم رسید ...آخه این کجاش کمهه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟:smiliess (15):
یه سوال دیگه هکم ازت داشتم اگه بیوشیمی لنینجر و هارپر رو با هم خوندی ، میتونی بگی با همدیگه چه فرقی دارن؟؟یعنی مفهوم بیوشیمی هارپر تو چه زمینه ای هستش؟؟ ؟آخه من هارپر رو نخوندم

آخرین ویرایش:

لبخند

New member
بچه كسي كتاب سم رو خريده؟ من سفارش داده بودم ولي كتابفروشي توي تهران كه ميخواسته بارم تهيه كنه گفته اصلا اين كتاب توي بازار نيست خيلي قديميه شايد يه سري از كتابفروشي هاي خاص يا قديمي ته مغازشون داشته باشن حالا چكار كنم؟:wacsmiley:

مثل اینکه اون شعری رو که در فقدان کتاب سم شناسی سرودم باید با همدیگه زیر لب تکرار کنیم آخرشم پشت برگه های تستمون همونو واسه سازمان سنجش بنویسیم:25r30wi:
جدی جدی یعنی این کتاب تو تهران هم گیر نمیاد؟؟آخه من به یکی از دوستام که تهرانه گفتم بگرده اگه پیدا کرد واسم بخره . اگه اینطوریه پس فک کنم باید کلا قیدشو بزنم!!!!!!!!!!!عجب گیری افتادیمااااا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا