مطالعه گروهي ارشد سم شناسي 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shapur68

New member
سلام بر همه
من میخوام کنکور آزمایشی شرکت کنم ولی نمیدونم کدوم موسسه بهتره لطفا راهنماییم کنین

sa.as135

New member
سلام بچه ها
توی یک قسمت دفترچه نحوه محاسبه ضریب وتعداد سوالات را که زده صفحه 19
من نفهمیدم وشک دارم یعنی ما 20تا سوال بیوشیمی 20 تا زیست 20تا شیمی 10تا سم شناسی 10تاداروشناسی و 40تا زبان داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون خوب شده یا بد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

shamila

New member
سلام بر همگی
من سوالی برام پیش اومده. ممنون میشم جوابشو بدین.عوارض رنال و post renal رو میشه برام توضیح بدین؟:21:

shapur68

New member
سلاااااااااااااااام
کدوم یک از موسسات آزمون های آزمایشی رشته ما را داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز
موسسه علوم و فنون، موسسه سنا، موسسه دکتر خلیلی ولی فک کنم این آخریه اینترنتی باشه

shapur68

New member
سلام بچه ها
من نفهمیدم وشک دارم یعنی ما 20تا سوال بیوشیمی 20 تا زیست 20تا شیمی 10تا سم شناسی 10تاداروشناسی و 40تا زبان داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درسته همینطوره که میگی برا من که بهتر شد چون بیوشیمیم خیلی ضعیفه ولی هنوز اون دو تا کتاب جدیدو نگرفتم ببینم چه جوریه امیدوارم بهتر از بیوشیمی باشه

shapur68

New member
آقا کلا یه سوال :smiliess (11):
بیوشیمیو باید چه جوری خوند خیلی باهاش مشکل دارم هم حجمش زیاده هم بعضی جاهاش درکش سخته مثل مکانیسم آنزیما یه چیز خوفیه برا خودش :wacsmiley: بعدشم نامردا نمیگن خود این بیوشیمی اینقدر مطلب داره از کنار عکسو و تو جدولم سوال میدن خواهشا راهنمایی کنین

shamila

New member
میخواستم بگم دقت کردین زیست شناسی شبیه به زیستایی که دبیرستان خوندیم؟

shamila

New member
از چرخه های بیوشیمی باید گلیکولیز، گلوکونيوژنز، کربس،متابولیسم چربی رو با ساختارشون یاد گرفت.بقیه فقط اسم انزیما . کوفاکتور ها و سوبسترا ها

shapur68

New member
میخواستم بگم دقت کردین زیست شناسی شبیه به زیستایی که دبیرستان خوندیم؟

منم اولش مثل شما فک می کردم و زیستو ساده گرفتم ولی بعدا که جوابامو با پاسخنامه مقایسه کردم اکثرش غلط بود حالا بعضیاشو یادم رفته بود ولی خدا وکیلی بهضی سوالاتشون نکته انحرافی داره تا به اون مبحث مسلط نباشی نمی تونی جواب بدی

mikhak s

New member
سلام بچه ها

40تا زبان؟ مگه ضريب زبان چنده؟

shamila

New member
من که نمونه سوالای ارشدو زدم.خدایی هیچی زیست نخونده بودم.:p

mikhak s

New member
تو خود دفترچه نوشته میخک جان گفته همه رشته ها 40 تا زبان دارن حالا چه جوری حساب کردن نمیدونم

توي دفترچه خونده بودم براساس ضريبشونه اگه اينطوري باشه يعني زبان ضريبش 4 هست.:14: كه اگه بود من الان سكته مي كردم

shapur68

New member
توي دفترچه خونده بودم براساس ضريبشونه اگه اينطوري باشه يعني زبان ضريبش 4 هست.:14: كه اگه بود من الان سكته مي كردم

فکر می کنم درصد هر تستو میارن پایین چون سالهای قبل هم که ضربیش 2 بوده 40تا سواله

sa.as135

New member
سلام
اره زبان 40تا سوال هست برا همه با هر ضریبی که بعدا میان ودرصد هر سوال را میارن پایین چون ضریبش2 هست ضریب هر سوال نصف میشه
بقیه درسامون چی؟؟؟؟؟؟؟نظرتون را در مورد بقیه درسا ندادیدااااااااااااا؟؟؟؟؟
بیو زیست وشیمی هر کدوم 20تا سواله؟؟؟؟؟؟؟

hiva6747

New member
سلام بچه ها من پارسال بیوشیمی شرکت کردم با اختلاف کم قبول نشدم
الان به کلم زده که سم شناسی شرکت کنم
خودم فکرمیکنم باید کاربردی تر باشه
البته یه سرس از پشتای بچه ها رو که خوندم چندان راضی نبودن
شما برای شرکت تو این رشته تحقیق کردین در مورد آینده بازار کارواینا چیزمیدونین؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

لبخند

New member
سلام
اره زبان 40تا سوال هست برا همه با هر ضریبی که بعدا میان ودرصد هر سوال را میارن پایین چون ضریبش2 هست ضریب هر سوال نصف میشه
بقیه درسامون چی؟؟؟؟؟؟؟نظرتون را در مورد بقیه درسا ندادیدااااااااااااا؟؟؟؟؟
بیو زیست وشیمی هر کدوم 20تا سواله؟؟؟؟؟؟؟

طبق محاسباتی که خودم کردم 30تا سوال بیو شیمی 30 تا سوال زیست و 30 تا سوال شیمی 15 تا سم شناسی 15 تا داروشناسی و 40تا زبان که در مجموع160 تا سوال میشه

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا