سلام عزيزم،به نظرم پاسالارو مرور كني بهتره ، آفرين خيلي جلويي همينطور ادامه بده.
منظورت از کتاب لنینجر کدوم کتابه؟؟ آخه من یه کتاب لنینجر خوندم که 1259 صفحه بود زیر نظر پروین پاسالار...تا خوندمش جونم به لبم رسید ...آخه این کجاش کمهه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟:smiliess (15):
یه سوال دیگه هکم ازت داشتم اگه بیوشیمی لنینجر و هارپر رو با هم خوندی ، میتونی بگی با همدیگه چه فرقی دارن؟؟یعنی مفهوم بیوشیمی هارپر تو چه زمینه ای هستش؟؟ ؟آخه من هارپر رو نخوندم
بچه ها دانشگاه تهران ک این کتابو منتشر کرده اشنا ندارین ک بتونه برای بچه های انجمن کتابو پست کنن
به نظرم اگه به ادمین بگیم که یه تعداد از کتاب رو تهیه کنه و در فروشگاه سایت بزاره تا بشه از اونجا خرید خیلی خوب میشه... نظر شما چیه؟
به نظرم اگه به ادمین بگیم که یه تعداد از کتاب رو تهیه کنه و در فروشگاه سایت بزاره تا بشه از اونجا خرید خیلی خوب میشه... نظر شما چیه؟
مثل اینکه اون شعری رو که در فقدان کتاب سم شناسی سرودم باید با همدیگه زیر لب تکرار کنیم آخرشم پشت برگه های تستمون همونو واسه سازمان سنجش بنویسیم:25r30wi:
جدی جدی یعنی این کتاب تو تهران هم گیر نمیاد؟؟آخه من به یکی از دوستام که تهرانه گفتم بگرده اگه پیدا کرد واسم بخره . اگه اینطوریه پس فک کنم باید کلا قیدشو بزنم!!!!!!!!!!!عجب گیری افتادیمااااا
سلام به همه دوستای عزیز
بچه ها شما تونستید کتاب سم شناسی رو پیدا کنید؟؟؟
من هر چی گشتم به نتیجه ای نرسیدم !!!فروشگاه علوم پزشکی هم زده موجود نیست!!!
بچه ها منو راهنمایی کنین چیکار کنم ...استرس گرفتم
:rose:
سلاااااام
خداقوت به همه ی بچه های سم شناسی
از درسا که خسته نشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
راستی بجه ها تستم کار میکند؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها امیدوارم همتون برعکس من خوب بخونین من که
چند روزه بریدم :wacsmiley: اصلا حال و حوصله درسو ندارم نمی دونم چم شده وقتی میرم سر درس تمرکز ندارم برا همین بیخیال درس میشم حالا این وضع تا کی ادامه داره خدا داند ؟؟؟؟؟؟؟