زینبی
New member
چه دردناک! حقیقت تلخه دیگهسلم بچه هاااا...خوبیین؟خوشیین؟؟
خیلی منو ببخشیین که با تاخیر دارم جواب میدم...
الان جواب تک تک سوالارو میدم فقط یه چیز! من یه پیام خصوصی الان جواب دادم... ترانه جان یه سری سوال پرسیده بودن منم جواب دادم گفتم شاید لازم باشه به شماهم بگم و چون ممکنه هیچوقت همچون! سوالی پرسیده نشه که من اون جوابو بدم,در نتیجه کلا سوال و جوابو کپی کردم همینجا شاید موقعیت مشابه یکی از بچه ها باشه شمام بخونین.فقط سوال یه جاهاییش که شخصی بود حذف شد...
سلام عزیزم.وقتت بخیر.بابت رتبه ی عالیت تبریک میگم.راستش یه کم راهنمایی میخواستم.من زیست سلولی مولکولی گرایش ژنتیک خوند.حدود 2 سالی هست که فارغ التحصیل شدم.الان میخوام حتما قبول بشم.میخوام هم برا علوم امتحان بدم هم بهداشت.به نظرت میشه برا هردوتا بخونم؟سخت نیست؟برای سلولی و مولکولی و بیوشیمی چه منبعی بخونم؟ممنون میشم راهنماییم کنی.یه سوال دیگه هم دارم.چقد به بازار کارژنتیک امیدواری؟
سلام ترانه جان.ممنونم عزیزم از تبریکت.انشالا خبر تک رقمی شدن شما
عزیزم حتتتما میشهه واسه دوتا بخونی بشرط اینکه مث من نشی... اشتباه منو تکرار نکنی.من اوایل عالی میخوندم.رتبه یک آ*ز*مون آ*زمایشیام بودم حتی... ولی متاسفانه بعد از کنکورعلوم ته دلم میدونستم یه جورایی خوب دادم واسه همین دیگه سه ماه طلایی مطالعه واسه بهداشتو از دست دادم... یه جورایی تنبلی میکردم و عجیب واااقعا نمیتونستم بشینم پای کتابام! حالا به هرطریقی بود میخوندماا ولی خب دیگه مث گذشته پرشور و انگیزه نبودم.یه جورایی شاید خسته شده بودم نمیدونم... اینه که یه نصیحت خواهرانه ای که میخوام بت کنم اینه:اگر تو مسیرت دو کنکور باید بدی هیچوقت از نتیجه ی اولی مغرور یا مایوس نشو! میتونم بات صاف و صادق باشم؟ترانه جون ته علوم هییچچچچی نیییس... هیچچچچچچیییی... من با خیلیا مشورت کردم با رتبه های یک ارشد و رتبه های تاپ دکدری ژنتیک علوم.متاسفانه همه یه نظر داشتن اونم اینکه علوم واااقعا بدرد نمیخوره تو ایران.
سعی کن هدف اصلیتو بزاری بهداشت.ینی بیشتر واسه ی بهداشت بخونی... متاسفانه این یه حقیقته تو ایران که به رشته های وزارت بهداشت امتیاز بیشتری داده میشه...از طرفی علم بی عملم که بدرد نمیخوره.میخوره؟(جمله ی آخرم اشاره ی مستقیم داشت به سوادبالای بچه های ارشد علوم)
آها.راستی اصصصلنم سخت نیس واسه دو تا کنکور خوندن. من تضمین 100%میکنم حرفمو.چون کلی از درسا مشترکه دوستم.
راجب منابعم من حقیقتش نمیدونم سطح تسلطت توی درسا چقدره.حتما بهم بگو.منم یه سری منابع پیشنهاد میدم شما منابعی رو که چند نفر بهت معرفی کردن بزار کنارهم و بهترین تصمیمو بگیر و به عبارتی!خودت آخرین تصمیمو بگیر.و همیشه یادت باشه هیچ کسی صرفا و کاملا حرفاش درست نیست.چجور بگم... مثلا منظورم اینه اگه یه سری منابع از من میشنوی فقط به اینا بسنده نکن و از چن نفر دیگه هم بپرس و برآیند بگیر
بازار کارژنتیک... روشنه.مطمئن باش که روشنه... ولی فقط یه چیز!مهممترین چیز علاقه ی تو هستش!اگه علاقه داری به این رشته پس بهترین میشی در زمینه ی علم ژنتیک اول از هرچیزی خودت مهمی و این علاقه!
+آها راستیییی اگه هدفت هر دو کنکوره از همین فردا شروع کن به خوندن که تک رقمی شی دخدرخوب.فقط به قبولی قانع نباش!
یعنی واقعا علوم اینقده به درد نمی خوره؟
من واقعا ناامید شدم:65d6a5d6s:
پس شاید حق با اون دوستمون بود
یعنی بریم علوم خودمونو گذاشتیم سرکار؟
جدی؟!!!!!!!!!!
بچه ها لطفا یکی یکم امیدوارمون کنه. البته اگه جای امیدواری هستش!:smiliess (9):