نازنین جانم من کلا چون هدفم دوتا کنکور بودش (بهداشت و علوم) هردو کتاب ژنتیک از ک*لاسیک تا ژنومیک نوشته ی حسن اکرمی انتشارات خانه زیست شناسی و ژنتیک پزشکی امری رو خوب خوندم.و چون رشته ی موردعلاقم ژنتیک بود درس ژنتیک رو هرروز ولو کم درحد 3-4 صفحه توی برنامم داشتم حتی روزایی که وااقعا هیچ حال و حوصله نداشتم درس خوندنمو به صفر نمیرسوندم...
راجب منابع... کتاب ک*لاسیک تا ژنومیک کتابیه که امتحانشو تا حالا پس داده و تقریبا هر کنکوری این کتابو میخونه چون کاامل ترین کتاب ژنتیک توی بازاره (البته بعد از رفرنس هااا!!
) اینو پرسیدم و دیدم و خوندم و متوجه شدم که وااقعا اون همه تعریف درست و به جا هستش.
من کتاب امری رو هم خیلی خوب خوندم و واقعا دیگه درحدلازم اطلاعاتش همرام بود سرجلسه ولی خب!امسال اصلا بدرد بخور نبود...
فکنم لازم باشه اینم بگم که من چون رشته لیسانسم ژنتیک بود پایه ی قوی ای هم داشتم اینطور که واسه امتحانا کتابای رفرنسی مثل واتسون/ژنوم3/ بخش مولکولی لودیش رو خونده بودم... و همینطور اینکه هزارو شصت و شونزده تا وااحد ژنتیک پاس کردم
ولی شما خیالت از بابت کتاب ک*لاسیک تا ژنومیک راحت باشه چون که من افرادی رو میشناختم که از رشته ی میکروب لینک زده بودن ژنتیک واسه ارشد و فقط این کتاب رو خوب خونده بودن...میخوام بگم شما هیچوقت شک نکین به خوندن این کتاب
من تو سال کنکورم علاوه بر دوتا کتاب بالا ,واسه ی درس ژنتیک بخش مولکولی لودیش رو هم خوندم(البته از رو خلاصش هاا!!) + تستای سالای گذشته رو هم زدم.کلا من با تست زدن ارتباط خوبی برقرار میکنم
ازنظرمن ببینید رشته ی موردعلاقتون چیه!با خودتون روراست باشین و هدف مشخص داسته باشین! بعد از انتخاب رشته ی موردعلاقتون درس ضریب بالای رشتتونو اولویت بزارین و بیشتر تر براش وقت بزارین...
مثلا من به رشته های میکروبیولوژی و بیو تک علاقه ی زیادی نداشتم و واقعا هیییچ کتابی واسشون نخوندم فقط کنکورای سال گذشته رو با پاسخ تشریحی نشستم خوندم! درنهایت 15 درصدم زدم (با کمال تاسف!منو شطرنجی کنین
)
شما کارنامه منو ببینین توی دو گرایش ژنتیک و بیو شیمی که موردعلاقم بودن رتبه هام 18 و 19 شده... سایر گرایشا با اختلاف زیاااد رتبه های بالاتری رو به خودشون اختصاص دادن
) 30سلولی و 41 بیوتک !!
درنهایت اینکه واسه درس ژنتیک حتتما بخش مولکولی رو خوب بخونین چون کلیدطلایی کنکور مجموعه زیست شناسی 1206 هستش! چرا چون که هم توی خود درس ژنتیک و و درس سلولی مولکولی و حتتی مجموعه از بخش مولکولی سوال میاد.مصداق بارز با یک تیر 3 نشون زدنه