سلام به تمام علوم آزمایشگاهیاعزیز
خسته امتحان ارشد نباشید
بچه ها چرا به این همه ناحقی که امسال به ما روا داشتن,کسی اعتراض نمیکنه
مگه نه اینکه دو سال پیش هم این قاون بود و با اعتراض بچه ها برداشتنش. بچه ها تو رو خدا همت کنید اینهمه زحمت کشیدید واسه ارشد حیف نیست حقتون رو ضایع کنن بچه های علوم آزمایشگاهی کجاییین آخه حق گرفتنیه پس خواهشا همت کنید
لطفا همه رو متحد کنید تا چند روز آینده یه اقدامی بکنیم وگرنه تا بوده نبوده کسی به فکر ما علوم آزمایشگاهیا نبوده و نیست پس لطفا با ما همراه شوید...
خوااهش میکنم دوستم.خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم چون خودمم سال کنکور خیلیی پرس و جو میکردم
من تنها کتاب تست ژنتیکم"بانک جامع سوالات ژنتیک" نجات مهدیه بودش....
هم تستای ژنتیک مولکولی رو داشت و هم بهداشت.و به جز این کتاب مدر*سان*شریف که کنکورای 10 15 سال پیش رو داشت هم خیلییی بم کمک کرد.کامل کنکورای سال قیل با پاسخ تشریحی رو داره... متاسفانه من هرکاری میکنم عکسش آپلود نمیشه
سعی کنین کتاب مدرس*ان رو حتتتتما تهیه کنین حتی اگه نخواستین هییچ کتاب تستی بخرین ولی اینو یه جوری گیر بیارین!
خوااهش میشه دوست خان... اول منابع! راستش من رفرنس نخوندم هیچوقت! چون علاقه اصلیم واسه ارشد رشته ی ژنتیک بود،بدیهیه که تمام رفرنسایی که خوندم واسه درس ژنتیک بود...
بیوشیمی واااقعا واسه من یه غول بود! من متاسفانه پایه دانشگاهی خوبی واسه درس بیوشیمی نداشتم ازجهتی واقعا خوندن رفرنس بیوشیمی برام سخت و غیرمنطقی بود طبیعتا! کتاب دکتر احسانی انتشارات پوران پژوهش رو خوندم که وااااقعا سطح سواد منو برد بالا! و کلا پایه ی منو قوی کرد.کتاب تستم که کتاب معروف گنجینه جامع سوالات بیوشیمی(اگه اشتباه نکنم) نوشته ی دکدرجعفرنژاد جان! بی نظیییره به شرط اینکه پاسخ تشریحیشم خونده بشه.چه بسا من خیلیا رو میشناختم فقط با خوندن این کتاب و پاسخ تشریحیش درصد بالایی داشتن تو کنکور... درین حدهااا!!!
+ من ک*ل*اس بیوشیمی دکدرجعفرنژاد رو هم برای کنکوربهداشتم میرفتم که وقتی سرجلسه کنکورعلوم رفتم تقریبا 25% کلاسام سپری شده بود.اگه بپرسین تأثیر? میگم "ای! دااش!! ولی نه کاملا!"
من کلا دلیل اینکه امسال رفتم ک*لاس این بود که میخواستم تو جورقابتی درس و نکات کنکوری باشم.که هرچند بعدها ضربشو خوردم شدید واسه کنکور بهداشتم...
ولی درکل رفتن به اسمشو نبر!!! واسه کنکور علوم توصیه نمیشه... ازنظرمن!
و همینطور رفرنس خوندنم دلیل فقط و صرف قبول شدنم نیس از نظرمن!
توصیه؟یه کتاب خوب خوندن و مرور مرور مرور! + تست زدن(بازم از نظرمن!)
2.از چه موقع استارت زدم!?!
من سال آخر لیسانسم کنکور دادم و رتبم 180 شد علوم.ولی خب نرفتم چون تهران میخواستم.امتحاناتم تیرماه تموم و از اواسط مرداد شروع کردم به خوندن... واسه کنکورهای سال بعد!!(بهداشت و علوم) تا اواخر آبان خودم خوندم و هفته آخر آبان رفتم ک*ل*اس...
سلام
تبریک میگم لطف می کنید بفرمایید زبان چه کتابهایی رو مطالعه کردید
دوست عزيزم بى نهايت ممنون از جوابت براى تنه مشترک و بيوفيزيک چى خوندى؟
با سپاس از خانم صورتی بابت صبر و حوصله ای که به خرج میدن و به سوالات خیلی خوب پاسخ میدن.
دوستان حسابی سوالاتتون رو بپرسید ایشون از اون دسته از افرادی هستند که پارسال موقع شروع کنکور از اکثر رتبه های برتر کنکور سنوات قبل پرس و جو کردن و تونستن به یه جمع بندی خیلی خوب برسن و خوب و بد رو از هم تشخیص بدن و در نهایت نتیجه بگیرن.
بازم ممنون
فروشگاه آنلاین | ژنتيك
منظورتون این کتابه؟
یه نکته ای نظرم رو جلب کرد
گفتید ک*لا*س میرفتید برای جو رقابتی اما بعدا ضربشو شدید خوردید
امکانش هست بیشتر توضیح بدید؟
ممنون میشم
تبریک میگم میسیس پینک جان، امیدوارم همچنان موفق باشی.
ایشالا که اشتباه نکنی و یه سال نشینی پای بهداشت و همین علومت رو که بهترین رشته بهترین دانشگاه قبول میشی بری.
ولی اگه نشستی پشت کنکور بهداشت، انجمن رو فراموش نکن لطفن.. تو مطالعه گروهی ها با تجربیاتت بچه ها رو بی نصیب نذار.
سلام.تبریک میگم mrs.pink
شما لیسانس کجا زنتیک خوندین؟ گرایش ها که فقط 17 واحد در لیسانس با هم فرق میکنن یعنی بیشتر شبیه هم هستن.البته تا جای که من میدونم اینجوریه.من کلمات 504 و تافل خوندم ولی خیلی با هم قاطی میکنم اصلا کلمه میبینم اشناست ولی معنی دقیقش نمیدونم و از لایتنر هم استفاده کردم ولی انگار اونجا حفظ میکنم و توی متن نمیتونم معنی اش کنم واسه همین لایتنر دلم زده و سمتش نمیرم دیگه.نمیدونم متوجه منظورم شدی عزیزم یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنی
سلام دوستان.خوب هستید..
ببخشید میخواستم بپرسم برای درس سلولی و ملکولی چه کتاب رو بخونم که خیلی خوب جواب بده البته به غیر از لودیش؟؟؟
ممنون از همگی...
آقااای دوست؟ اینو میدونی که من همیشه اعتقادم بر اینه که آدما مثل آینه میمونن و اون طوری که بقیه رو میبینن درواقع دارن انعکاس خودشونو میبینن؟؟
این مورد راجب شمام صدق میکنه
خوبی از خودته آقای علیرضا خان.نقطه ی پررنگ علم بیوشیمی
نه نه تینا جاان!!
این فقط ژنتیکه.
من هرکاری میکنم عکسشو بفرستم آپلود نمیشه که نمیشه!
بعدا نوشت: الان شد ولی
لطف دارید شما. منو چه به نقطه و از این جور چیزا. اذیتمان نفرمایید. فعلا که شما رتبه 19 شدید.
احیانا یا دکتر شریعتی اینا نسبت دوری ندارید شما؟:auizz3ffy9vla57584x