Mrs.Pink
New member
با سلام مجدد .راستی شما برای زیست سلولی و ملوکلی چی خوندین.من چند باری نگاه کردم جواب هاتون رو ولی چیزی ندیدم.اگر باز اشاره کتی ممنون میشم40):
بله عزیزم حتما! راستش من سال اول همممممممه چی خوندم ولی شلخته پلخته و نامرتب! چون کلا از لحاظ درونی هم احوالات طوفانی داشتم! کلا خوابگاه ما خوب نبودش... و درس خوندن تو اون شرایط یخورده واسه منی که همه چیم موقع درس خوندن رو برنامس سخت بود و خب احتمالا اطلاع دارین تو خوابگاه چه اتفاقات یهویی رخ میده و برنامه درسی شما رو قاطی پاتی میکنه!!( چقد از بحث دور شدم!) داشتم میگفتم سال اول هممممه چی خوندم بدون هیچ مروری! نتیجش این بود که شب کنکور یه اطلاعات پراکنده و روهوایی تو ذهنم بود تستم که اصصلا کار نکرده بودم!ینی نه اینکه نخوام بلکه اصصلا وقت نشد!
از تیذماه شرو کردم به خوندن مجدد برای سال بعد و شروع کردم به لودیش خوندن که همون اولاش بود که به توصیه ی یک دوست که"تو قراره کنکورژنتیک بدی نه کنکورسلولی و مولکولی" لودیشو گذاشتم کنار و رفتم سراغ خلاصه لودیش و اونو یه دور زدم... خیلی اوقات یه حسی قلقلکم میداد که برو سذاغ لودیش و مدام به خودم میگفتم سوال از خود لودیش طرح میشه!! نه خلاصه! ولی تکیه میکردم به حرف هموون دوستم که میگفت یک کتاب خلاصه رو چندین بار خوندن خیلی بهتر از یک کتاب رفرنس رو یک بار خوندنه!و مهم اون حجم اطلاعاتیه که سرجلسه همراته نه اینکه چه کتابی رو خوندی!(راستش من چون سرعت خوندنم پایین بود میدونستم تا شب کنکور نهایت یک دور میرسم بخونم لودیش عزیز رو!)
بعدشم اواخر شهریور بود تصمیم گرفتم برم ک*لاس و رفتم. خداییش در کل بخوام بگم خوب بود.ولی سواد استاد در حد عالی نبود.من چون خلاصه لودیش خونده بودم قشنگ سرکلاس متوجه میشدم داره اشتباه میگه ... یک بارم بهشون گفتم که با واکنش تندی روبرو شدم و چیزی نگفتم مثلا اشتباه درین حد که شماره کوچکترین کروموزوم انسانی رو اشتباه میگفتن... کلا اطلاعاتشون 100%صحیح نبود ولی خب باتوجه به اینکه یه عادم به این دلیل میره ک*ل*اس که بخش های پرتکرار رو متوجه شه و درس خوندنشو جهت بده از این لحاظ خوب بود خداییش.وگرنه دل بستن به چیزای دیگه مثل آزمون کلاسی و این صحبتا کاری بس بیخود و بی جهته چون صرفا فق ط 4 الی 5 جلسه اول همه چی خوب و خوش و خرمه و منظمه.بعد ازون دیگه ساعت ک*لاسا بی نظم میشه آزمون ک*لاسی کمرنگ و نهایتا حذف میشه!!! ولی درکل خوب بود.برآیند قضیه خوب بودش
خلاصه ایینقد گفتم و گفتم و گفتم... که بگم دوست خوبم خلاصه لودیش به علاوه ی تست تاثیر خوبی داره شما میتونی حتی چند فصل مهم رو از رو لودیش بخونی درکنارش.واسه آرامش قلبی خودت
درنهاایت اینکه هرتصمیمی میگییری آرزو میکنم بهترین تصمیم ممکن باشه
+;ک*لاسم نرفتی,نرفتی!اصصصلا مهم نیس تینا جان.چیزی رو از دست ندادی. شما با خوندن کتابم میتونی نتیجه ی خوبی که مدنظذته بگیری. تضمین 100% رو حرفم دارم.
آخرین ویرایش: