مرگ به توان2012بر آمریکاواسرائیل

ما ایرانی هستیم ما مسلمون هستیم ما مردم غیوری داریم من همه اینا رو قبول دارم و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما یه سوال هس این مردم مسلمون ما چرا در مقابل این همه دزدی میلیاردی که تو کشورمون میشه ساکت میمونن مگه این حق مردم ما نیس مگه این همه کارای ضد اسلامی تو مملکت ما نمیشه و همه ساکتن؟من همه این حرفا رو قبول دارم اما به نظرم ایران خیلی داره به مردمش ظلم میکنه عزیزم شما مشکلی نداری که تحریم رو به فرصت تبدیل میکنی برو ببین مردم فقیر مام همین نظر رو دارن؟بله این درسته ساختن فیلم های قوی قرانی رواج دادن دین و فرهنگمون به روش امروزی

منم دزدی میلیاردی سراغ دارم شاه دزده:
نصف ثروت دنیا در انحصار فقط 300 خانواده غربیه نصف دیگه بین 7 میلیارد جمعیت کره ی زمین تقسیم شده اون هم ناعادلانه

شما اردوی جهادی به مناطق محروم رفتین؟ مردم محروم ما با کمترین امکانات زندگی شادتری از منو شما دارن

ayda

New member
عذر میخوام
ولی شما داری با عینک بدبینی وقضاوت یکطرفه ومتعصبانه جواب میدی
من وقت دیدن شبکه ها رو ندارم چه داخلی چه خارجی
اگه اینترنت و غیره رو بگیرن مسلما غار نشین نمیشیم چون تا قبل از اینها توی غار نبودیم البته شمارو نمیدونم ها!
آدمیزاد اول از غار اومد بیرون بعد اینارو برای بهتر شدن شرایطش کشف کرد
ماها چشممون که میبینه عقلمون که کار میکنه
همونطور که در مورد جنگ ایران وعراق و حق کشی های دیگه ای که راجع به ایران انجام دادن و ما هم دیدیم
الان داریم فساد و فقر و بیکاری مردم وجوونای ملت رو میبینیم

این دقیقا جمله خودتونه
شاید شما نگاه نکنید ولی دیگران چی؟
چه برای داخل ایران چه خارج ایران
فکر نمیکنم اعتقادات در این مورد فرق کنن

بله جمله منه ولی متوجه نمی شم چی می خوای بگی؟ اینکه برای خارج از ایران شبکه های تلویزیونی ساخته شده از همین tv خودمون دیدم

راستی یعنی آمریکا عاشق چشم و ابروی ماست که برامون مفت مفت فارسی وان و بی بی سی و صدای آمریکا و... می سازه؟
جنگ نرم! مسلح بشین برای این جنگ

آنجلینا جولی متعرض فیلم موهون ضد اسلامی شد!

آنجلینا جولی خواهان توقیف سازندگان این فیلم شد. او در سخنان خود گفت پخش فیلم توهین آمیز درباره پیامبر اسلام چیزی جز جنگ علیه اسلام نیست…

او از اعتراضات مسلمانان در این زمینه دفاع کرد. وی چند سال پیش نیز در مصاحبه با رادیو ملی پاکستان گفته بود به دین اسلام علاقه مند است.

در حالی که اعتراضات نسبت به انتشار فیلم توهین آمیز درباره پیامبر اسلام ادامه دارد، آنجلینا جولی بازیگر مشهور امریکایی و سفیر حسن نیت سازمان ملل که در روزهای اخیر به بسیاری از کشور های مسلمان سفر کرده است، با حجاب کامل در رسانه ها حضور یافته و ضمن اعلام همبستگی با مسلمانان جهان، به پخش فیلم توهین آمیز درباره پیامبر اسلام اعتراض کرده است.

آنجلینا جولی خواهان توقیف سازندگان این فیلم شده است. او در سخنان خود گفته است پخش فیلم توهین آمیز درباره پیامبر اسلام چیزی جز جنگ علیه اسلام نیست. او از اعتراضات مسلمانان در این زمینه دفاع کرده است.

این هنرپیشه هالیوود چند سال پیش نیز در مصاحبه با رادیو ملی پاکستان گفته بود به دین اسلام علاقه مند است.

ayda

New member
نه گلم منظورم
ایران موزیکو مهاجر وغیره بود که از ایران پخش میشه
کاری با شبکه های خارجی ندارم
وگرنه اونا هم دنبال پول خودشونن که اون شبکه هایی که شما گفتی رو میسازن
بله جمله منه ولی متوجه نمی شم چی می خوای بگی؟ اینکه برای خارج از ایران شبکه های تلویزیونی ساخته شده از همین tv خودمون دیدم

راستی یعنی آمریکا عاشق چشم و ابروی ماست که برامون مفت مفت فارسی وان و بی بی سی و صدای آمریکا و... می سازه؟
جنگ نرم! مسلح بشین برای این جنگ

**^^**

New member
منم دزدی میلیاردی سراغ دارم شاه دزده:
نصف ثروت دنیا در انحصار فقط 300 خانواده غربیه نصف دیگه بین 7 میلیارد جمعیت کره ی زمین تقسیم شده اون هم ناعادلانه

شما اردوی جهادی به مناطق محروم رفتین؟ مردم محروم ما با کمترین امکانات زندگی شادتری از منو شما دارن
الان من دارم در مورد کشور خورم حرف میزنم
بله به مناطق محروم رفتم آدمایی رو دیدم که سالهاس گوشت نخوردن بچه ای رو دیدم که میگفت وای خدایا بدبخت شدیم باز داره هوا سرد میشه و... کجا زندگی شادی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم واقع بین باشین

ayda

New member
شاه رفت
هر چی که بود مرد
چرا سفسطه میکنید؟
مقایسه نمیکنیم که
چون شاه دزدی کرد الانم باید پول ملت رو بدزدن؟؟؟؟؟
بله به مناطق محروم رفتم آدمایی رو دیدم که سالهاس گوشت نخوردن بچه ای رو دیدم که میگفت وای خدایا بدبخت شدیم باز داره هوا سرد میشه کجا زندگی شادی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم واقع بین باشین

گلاب

New member
عذر میخوام
ولی شما داری با عینک بدبینی وقضاوت یکطرفه ومتعصبانه جواب میدی
من وقت دیدن شبکه ها رو ندارم چه داخلی چه خارجی
اگه اینترنت و غیره رو بگیرن مسلما غار نشین نمیشیم چون تا قبل از اینها توی غار نبودیم البته شمارو نمیدونم ها!
آدمیزاد اول از غار اومد بیرون بعد اینارو برای بهتر شدن شرایطش کشف کرد
ماها چشممون که میبینه عقلمون که کار میکنه
همونطور که در مورد جنگ ایران وعراق و حق کشی های دیگه ای که راجع به ایران انجام دادن و ما هم دیدیم
الان داریم فساد و فقر و بیکاری مردم وجوونای ملت رو میبینیم

شما منظور منو خوب متوجه نشدین... اگه شما بشینین خونه و اخبار رو از هیچ کانالی دنبال نکنین پس چطوری میفهمین اون سر دنیا که هیچ تو شهر بغل دستتون چه اتفاقی میوفته؟؟؟
اگر هم که اخبار رو پیگیر نیستین و وقت این کارا رو ندارین به چه پشتوانه ای وقتی میگم راهپیمایی عظیم بهم خورده میگیرین؟

ayda

New member
اخبار نمیبینم
اینترنت که هست
خودم که چشم دارم
شما منظور منو خوب متوجه نشدین... اگه شما بشینین خونه و اخبار رو از هیچ کانالی دنبال نکنین پس چطوری میفهمین اون سر دنیا که هیچ تو شهر بغل دستتون چه اتفاقی میوفته؟؟؟
اگر هم که اخبار رو پیگیر نیستین و وقت این کارا رو ندارین به چه پشتوانه ای وقتی میگم راهپیمایی عظیم بهم خورده میگیرین؟

بله به مناطق محروم رفتم آدمایی رو دیدم که سالهاس گوشت نخوردن بچه ای رو دیدم که میگفت وای خدایا بدبخت شدیم باز داره هوا سرد میشه و... کجا زندگی شادی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم واقع بین باشین

منظورم از شاه دزد شاهه زمان انقلاب نبود یه اصطلاحه دزد که از دزد بزنه می شه شاه دزد

اگر پای کشور های دیگه رو وسط می کشم بخاطر اینکه همه دنیا بهم ربط داره

برای چی رفتین مناطق محروم؟

واقع بین یعنی دوستی با آمریکا به چه قیمتی؟

**^^**

New member
منظورم از شاه دزد شاهه زمان انقلاب نبود یه اصطلاحه دزد که از دزد بزنه می شه شاه دزد

اگر پای کشور های دیگه رو وسط می کشم بخاطر اینکه همه دنیا بهم ربط داره

برای چی رفتین مناطق محروم؟

واقع بین یعنی دوستی با آمریکا به چه قیمتی؟
میشه بگین دقیقا کجای حرفای من نشون دهنده علاقه به آمریکا یا دفاع از توهین به پیامبر اسلام بوده؟؟؟؟؟؟
من فقط گفتم با شعار دادن مخالفم

گلاب

New member
میشه بگین دقیقا کجای حرفای من نشون دهنده علاقه به آمریکا یا دفاع از توهین به پیامبر اسلام بوده؟؟؟؟؟؟
من فقط گفتم با شعار دادن مخالفم

بابا شعارا رو که به شما نمیدیم که دارین اینجوری جوش میزنین ... اونایی که طرف این شعاران به روی مبارکشونم نمیارن اونوقت اینجا شما اوفتادین به جون ما که شعار ندین بده جیزه...

**^^**

New member
بابا شعارا رو که به شما نمیدیم که دارین اینجوری جوش میزنین ... اونایی که طرف این شعاران به روی مبارکشونم نمیارن اونوقت اینجا شما اوفتادین به جون ما که شعار ندین بده جیزه...
حق دارن به روی خودشون نیارن چون در مقابل اینا باید کارای اساسی تری کرد دوست من منو با آمریکا و اسرائیل اشتباه نگیر من دشمنت نیسم هموطنتم لازم نیس گارد بگیری در مقابلم

گلاب

New member
حق دارن به روی خودشون نیارن چون در مقابل اینا باید کارای اساسی تری کرد دوست من منو با آمریکا و اسرائیل اشتباه نگیر من دشمنت نیسم هموطنتم لازم نیس گارد بگیری در مقابلم

قربونت بشم اگه میدونستم 1% جوونای ما با اونان که یه جور دیگه جلو میومدم... من گارد نگرفتم اصلا هم از شما نارحت نیستم فقط خواهش کردم منصفانه و آگاهانه رفتار کنین... نمیگم حرفای منو قبول کنین تا آگاهانه رفتار کرده باشین... منم مثه شما طالب علم و پیشرفت... ازتون میخوام اگه برا حرفهاتون استدلالی دارین که منو قانع کنه منم پایه شمام...
عزیزم اگه همه چیز خوب بود و همه تو صلح وصفا با هم زندگی میکردن که نیازی به منجی نبود!

**^^**

New member
قربونت بشم اگه میدونستم 1% جوونای ما با اونان که یه جور دیگه جلو میومدم... من گارد نگرفتم اصلا هم از شما نارحت نیستم فقط خواهش کردم منصفانه و آگاهانه رفتار کنین... نمیگم حرفای منو قبول کنین تا آگاهانه رفتار کرده باشین... منم مثه شما طالب علم و پیشرفت... ازتون میخوام اگه برا حرفهاتون استدلالی دارین که منو قانع کنه منم پایه شمام...
عزیزم اگه همه چیز خوب بود و همه تو صلح وصفا با هم زندگی میکردن که نیازی به منجی نبود!
میشه بگین کجای حرف من بی منطق بود؟؟؟؟؟؟من کجا گفتم در مقابلشون باید ساکت بود؟؟؟کجا گفتم جهان تو صلح وارامشه و همه چ عالیع؟؟؟؟چرا شما حرف بقیه رو به نفع خودتون تغیر میدین؟

گلاب

New member
میشه بگین کجای حرف من بی منطق بود؟؟؟؟؟؟من کجا گفتم در مقابلشون باید ساکت بود؟؟؟کجا گفتم جهان تو صلح وارامشه و همه چ عالیع؟؟؟؟چرا شما حرف بقیه رو به نفع خودتون تغیر میدین؟

من نگفتم که شما میگی جهان تو صلح و صفاست! این در جواب فقری بود که داره نه تنها در ایران بلکه در خیلی دیگه از کشورهای جهان بیداد میکنه بود!
من متوجه نمیشم چرا نباید شعار بدیم؟ بابا هر کی به فراخور حال خودش جلوی این توهین انعکاس نشون میده! یکی کارگردانه فیلم یا انیمیشن میسازه (که چند تا ساخته شده، فیلم قدر ساختن که الکی نیست وقت میبره، انتظار نداشته باشین 2 روزه آماده اکران باشه)، یکی سفیره وزیره این اقدام رو به نقد تو صحنه های بین الملل میکشونه، یکی روحانیه این اقدام رو محکوم میکنه، یکی کاریکاتوریست و نقاشه تو نقاشی هاش محکوم میکنه، یکی هم مثل من هیچی نیست میاد تو خیابون جلو دوربین خبرنگارا شعار میده تا فریاد اعتراضش رو به گوش اون خدا نشناس ها برسونه....

sahar-a

New member
ببخشید منظور از بیشتر یعنی 6/6 درصد؟ تا اونجایی که من میدونم نباید تو مسائلی که اطلاعاتتون ناقصه نظر بدین.
گلاب جون من حدود یک ماه پیش دیدم که یه مستندی تو bbc نشون میداد و می*گفت همین طوری که من گفتم، بیشتر زمینهای فلسطینی ها توسط مهاجران یهودی خریداری شده! اگر هم شما شبکه هایی مثل بی بی سی رو قبول ندارین، یه سریالی بود که ساخته*ی کشور دوست و برادرمون سوریه بود و تو اون هم مضمون همین مستند رو به صورت سریال نشون میداد البته اسمش یادم نیست ولی چند سال پیش شبکه یک ایران اونو پخش میکرد، رو دوباره ببینید! و البته اون درصدی که اونجا گفته شد، 6/6 درصد شما نبود! ولی یادم نیست دقیقا چقدر گفت، واسه همین عدد و رقم نگفتم.
در ضمن عزیز دلم شما دیگه زیادی داری توهین می*کنی!!! به قول خودت نباید تو مسائلی که اطلاعاتتون ناقصه، نظر بدین!!!! چون شما با اخبار ایران شستشوی مغزی شدین و حرفای اونا رو تکرار می*کنین!

آخرین ویرایش:
بالا