لطفا نظر دهید !!!! تشکر

setayesh71

New member
زن یا مرد باید خودش به حجاب برسه کتک فحش و امر به معروف نتیجه نداره...

آره باید جاهایی تذکر داد ولی تا موضوع از بیخ و بن حل نشه برا طرف هیچی تاثیر نداره...

من حتی مردایی رو دیدم که برا اینکه از دیگران کم نیارن از زنشون میخوان بشه عروسک میخوان خودی نشون بدن این از اعتماد بنفس پایین این بعضی مرداس ...بعضی زنام خودشونم میخوان پیش هم کم نیارن هی ...
پس به گفته دوستان موضوع دو طرفه اس
این آدما فکر میکنن که بی حجابی نشونه برتری و روشن فکریه...اگه اینطوره که حیوانات از ما انسانها جلوترن...

انسان جماعت اینقد سادس که دلشو به همچین دلخوشیای زودگذز و کوچیکی دل خوش میکنه که آخر همشونم پوچی و ....اگه میدونست وجود ی آدمی لیاقت چه چیزایی رو داره شخصیت خودشو پیش خودش و دیگران کوچیک نمیکرد...

منم حجاب خاصی نگفتم منظورم درست پوشیدن با معیارای هر جامع ای شهری یا هر کشوری....

ببین من میگم اگه کسی خودش واقعا به حجاب اعتقاد نداشته باشه هرگز درست بشو نیست برای همین باید راجع به این چیزا قبل از ازدواج صحبت بشه .
ولی آقایی که اصلا براش فرقی نداره خانمش چطور لباس بپوشه یا آرایش کنه یا هر چیزی خب معلومه که خانمی که اعتقادات محکم و درستی نداشته باشه وضعیت ظاهریش خیلی بدتر از اون چیزی میشه که بوده

MOHAMMAD.R

New member
حرفتونو قبول دارم خیلی تاثیر داره من خودم شخصا امتحان کردم هرچند موارد جزیی بودن ولی خوب برام اهمیت داشتن و میدیدم که رعایت میکنه ..
ولی خوب خانم اگه نخواد گوش بده هر کاری کنی باز کار خودشو میکنه...

من میگم خیلییییی به غیرت آقایون مربوطه . البته اگه به همون آقایون بگی بی غیرت دعوا میشه ها !!! چون خودشونو روشن بین می دونن .

من دیدم آقایونی که خودشون از خانمشون می خوان اینطوری توی جامعه ظاهر شن ( فقط به خاطر اینکه به بقیه بگن زن من خوشگل تره !! :smiliess (5): )
اگه آقا به خانمش تذکر بده و بگه که زیباییش فقط باید برای همسرش باشه فکر کنم درصد خیلی کمی از خانمها باشن که اهمیت ندن .

در کل من میگم اگه آقا نخواد یا دوست نداشته باشه هرگز خانمش اونطوری نخواهد بود . دقیقا این مسائل مخصوصا از طرف خانم های متاهل ناشی از بی غیرتی آقاست

princess

New member
سلام

به نظر من هم به غیرت مردان ارتباط داره. من در روز چندین بار از خودم می پرسم که آیا بعضی از مردا غیرت دارن رو زن و بچشون یانه. یا فکر می کنن اگه خانمشون با اون سرو وضع بیان بیرون مایه ی افتخار و کلاس داره براشون. خیلی دوست دارم ببینم اونا غیرت و تو چی می دونن. از طرفی هم چقدر بد که یه زن حدو حدود خودشو ندونه و حجاب در خر یک زن ایرانی و مسلمانو نداشته باشه و همسرش بهش تذکر بده. در ابتدا خود زن باید حجابشو رعایت کنه ولی اگه اینطور نشد شوهرش اونو راهنمایی کنه و بگه من دوست دارم تو برای من زیبا باشی نه برای بقیه ی مردای تو خیابون. متاسفانه اینجا بی حجابی و بدحجابی بیداد می کنه . وحشتناکه.:14:

AWWA

New member
منم یه مثال از خونه خودمون میزنم. داداش من قبل از ازدواج همیشه از خانمای محجبه بدش میومد،مخصوصا" از اون چادریا. می گفت اونا خشک و بی روحن. از قضا قسمت طوری شد که با یه دختر کاملا" مذهبی ازدواج کرد. حالا کلا" نظرش عوض شده. اینقد خانمش خوب ومهربون وحتی زیباست که نگو. داداشم میگه از صبح تا عصر که تو اداره ام کلی آرامش دارم، اصلا" نگران خونه نیستم.

AWWA

New member
زهرا جون بیا برو این تاپیکو ببین (http://olumpezeshki.ir/forum/thread5086-2.html).فقطم همین یکی نیستا ... جدیدا تو انجمنمون پر شده از این تاپیکا.. جز اینه که اگه بچه های این سایت غیرت داشتن جلوشو میگرفتن؟

غیرت کجا بوده؟ دوره این حرفا تموم شده عزیزم

آره والا! منم خیلی بدم اومد.

faranita

New member
بدون جانبگیری اول آروم شید و نگذارید هر نظری یا شوخی ای روتون تاثیر بگذاره

دوم اینکه حجاب فقط مختص خانم نیست.
اگر تو دوران قبل ازدواج باشه چه دختر چه پسر نه با نصیحت و دعوا و کتک بلکه با دیدن رفتار پدر و مادر الگو برداری میکنن.نمیشه پدر و مادر هر کاری بکنن و انتظار داشته باشن بچه اون کار رو نکنه. حجاب باید از اون زمان که شخصیت پایه ریزی میشه خوب جلوه داده بشه و بچه خودش انتخابش کنه .
از طرف دیگه فرق گذاشتن بین دختر و پسر که پسر هرکاری دلش میخواد بکنه عیبی نداره چون پسره ولی دختر نه .باعث میشه حالت تنفر در وجود دختر بوجود بیاد و موقع ازدواج به عنوان آزادی بزنه زیر همه ارزشهایی که شاید خودش بهشون اعتقاد داره.

بعد ازدواج: باز هم همینطوره. مردی که از زنش حجاب میخواد باید اول خودش به خودش برسه به زن و زندگی اش برسه و از همه مهمتر حجاب چشم و دل داشته باشه(نه مثل خیلی از مردها که واقعا نمیدونم با چه رویی وقتی با زنشون هستن چشم بقیه خانمها رو هم درمیارن. گاهی کافیه آدم خودشو بزاره جای طرف مقابل و طوری رفتار کنه که دوست داره باهاش رفتار بشه) . . . در این صورت زن حتی اگر به حجاب اعتقاد هم نداشته باشه محجبه میشه و نیازی نمیبینه توجهی که از شوهرش دریافت نمیکنه رو با آرایش و بی حجابی از نگاههای تو خیابون دریافت کنه

شاید خیلی ها خوششون نیاد ولی من از این موارد و متحول شدن زن رو با رفتار درست شوهر کم ندیدم.

AWWA

New member
بچه ها خبر دارین مکسین حذف شده؟؟؟؟؟من خیلی ناراحت شدم

ZOT

New member
حجاب در حدی که خدا گفته . خدا حتما چادر مشخص نکرده ولی یه تعریفی گذاشته . واقعا وقتی آدم یه نفرو ببینه می تونه تشخیص بده در چه حد و وضعیه ؟

بله منظور از حجاب حتما چادر نیست !
آدمایی هستن که با مانتو هم حجاب خوبی دارن و خیلی خوب و زیبا ظاهر میشن!

Artmis.a

New member
سلام

به نظر من دلیل نمیتونه صرفاً به بی غیرت شدن برگرده

بذارین اینطوری توضیح بدم:

شما بیشتر به حرفاهای خوب و نصیحت های دیگران عمل میکنی یا رفتار خوبشون رو الگو قرار میدی؟

مسلماً گزینه ی دوم

پس این غیرت نیست که از بین رفته و دلیل بی حجابی شده

این متاسفانه رفتار و کردار بعضی از محجبه هاست که دیگران چه زن و چه مرد رو از حجاب زده کرده

من چندتا محجبه رو برات نام ببرم که آبروی حجاب و ایلام رو بردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه محجبه میشناسم که پایان نامشو 300 تا بیمار اعلام کرد درحالی که شاید بیماراش 30 تا هم نمیشد (جواب سازی)

یه محجبه میشناسم که چقدر حق دیگران رو داره پایمال میکنه

یه محجبه میشناسم که با نامزد دوستش دوست شده بود و رابطه داشت

یه محجبه میشناسم که یه لحظه هم فکر نمیکنه خدا ناظر کارهاشه و هر کاری که دلش میخواد انجام میده

یه محجبه میشناسم که...

چرا به جای این بحث ها به جای این تاپیکها که چی بده چی خوبه چرا دیگران اینطوری نیستن چرا حجاب ندارن و ... محجبه ها از خودشون از اصلاح رفتار و منش و کردارشون برای الگوسازی و تغییر دیگران استفاده نمیکنن؟؟؟؟؟؟

آیا خانم فاطمه ی زهرا(س) برای ترویج حجاب و پاکی با دیگران جدل میکردن؟ آیا به دیگران ایراد میگرفتن و اونا رو زیر سوال میبردن یا تحقیر میکردن؟ یا اینکه با رفتار و منش خودشون دیگران رو اصلاح میکردن

اگر میخواین دنیا رو تغییر بدین ابتدا از خودتون شروع کنید و خودتونو تغییر بدین:smiliess (10):

آخرین ویرایش:

najma

New member
سلام

شما بیشتر به حرفاهای خوب و نصیحت های دیگران عمل میکنی یا رفتار خوبشون رو الگو قرار میدی؟

مسلماً گزینه ی دوم

این متاسفانه رفتار و کردار بعضی از محجبه هاست که دیگران چه زن و چه مرد رو از حجاب زده کرده

یه محجبه میشناسم که پایان نامشو 300 تا بیمار اعلام کرد درحالی که شاید بیماراش 30 تا هم نمیشد (جواب سازی)

یه محجبه میشناسم که یه لحظه هم فکر نمیکنه خدا ناظر کارهاشه و هر کاری که دلش میخواد انجام میده

یه محجبه میشناسم که...

چرا به جای این بحث ها به جای این تاپیکها که چی بده چی خوبه چرا دیگران اینطوری نیستن چرا حجاب ندارن و ... محجبه ها از خودشون از اصلاح رفتار و منش و کردارشون برای الگوسازی و تغییر دیگران استفاده نمیکنن؟؟؟؟؟؟

آیا خانم فاطمه ی زهرا(س) برای ترویج حجاب و پاکی با دیگران جدل میکردن؟ آیا به دیگران ایراد میگرفتن و اونا رو زیر سوال میبردن یا تحقیر میکردن؟ یا اینکه با رفتار و منش خودشون دیگران رو اصلاح میکردن

اگر میخواین دنیا رو تغییر بدین ابتدا از خودتون شروع کنید و خودتونو تغییر بدین:smiliess (10):

دقیقا حدیث جان .... متاسفانه منم میتونم خیلی مثال بزنم ...
خیلی بده ... مردم نظر مثبتی راجع به محجبه ها ندارند .
مثلا من خودم خیلی قبل از اینا یه وبلاگ مذهبی (پاسخ به شبهات و ... ) داشتم و به خاطر مسائل اعتقادی با چند تا از این نوع آدما دم خور بودم .
ولی رفتارهاشون من رو واقعا زده کرد ...
هنوز هم به خاطر تناقض رفتاری اونا به آدما شک دارم .
:sad:

MOHAMMAD.R

New member

شاید بین محجبه ها بد پیدا بشه ولی قطعا شمارشون از اونایی که بد حجابن کمتره ونمیشه صرفا به علت بد بودن چند مورد اصل پوشش و اعتقادات رو زیر سوال برد!

helena

New member
سلام

مسلماً گزینه ی دوم

یه محجبه میشناسم که...

اره واقعا بخدا من که دخترم خیلی از این موردها دیدم که از این کارها زیر چادر میکنن ولی منظورم عده خاصیه و امیدوارم خواهران نجیب چادری ازم ناراحت نشن...........
با هزارتا پسر دوستن ولی به همه شون میگن اینا مث داداشمن و دم از این حرفای چرت میزنن،یعنی هرکار دلشون میخاد میکنن ولی اسمشو به دید برادری میذارن
ما تو دانشگامون چادر اجباریه ولی خودم اصلا چادری نیستم وسختگیر نیستیم درحالیکه اهل نمازوروزه ایم.....
این دلیل نمیشه که مردم با هر فرهنگی را به یک پوشش مث چادری بودن در بیارن و این واقعا میتونه اسم چادریای واقعی را خراب کنه.
و نباید دید جامعه به افراد مانتویی بد باشه تا افراد چادری...

بانو

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dige dore goroho mazhabo ....injor chiza bra shnakht y ensan sar omade yani aslan javab nmide!!.alan doran dorane fardyate...
Y ensano ba khodsh bsanjin ba meyaray ensanyat age bade k bade age khobam khobe dige rabtsh nadin b mazhabo chadro nzhado.....albate ina bi taasir nist vali Na inke....bbinid asl moshkl kojast baad didtono....

بالا