لطفا نظر دهید !!!! تشکر

بانو

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dige dore goroho mazhabo ....injor chiza bra shnakht y ensan sar omade yani aslan javab nmide!!.alan doran dorane fardyate...
Y ensano ba khodsh bsanjin ba meyaray ensanyat age bade k bade age khobam khobe dige rabtsh nadin b mazhabo chadro nzhado.....albate ina bi taasir nist vali Na inke....bbinid asl moshkl kojast baad didtono....

ZOT

New member

شاید بین محجبه ها بد پیدا بشه ولی قطعا شمارشون از اونایی که بد حجابن کمتره ونمیشه صرفا به علت بد بودن چند مورد اصل پوشش و اعتقادات رو زیر سوال برد!

بله درسته ! به قول معروف آدم باید خودش عاقل باشه!
بعدم من نخواستم که به کسی ایراد بگیرم که! و نخواستم کسی رو اصلاح کنم که! و همینطور نخواستم جنگ و دعوا راه بندازم که! یا اینکه بگم فلانی چرا اینطوری و بهمانی چرا اونطوریه و من اینطوریم!!! چرا همه چیز رو با هم قاطی می کنید! سوال کردم همین! حالا چون یه عده زیر چادر مثلا فلان کار میکنن بقیه باید اینطور همه رو ببرن زیر سوال ! یعنی آدمای بی حجاب هیچ وقت خطا نمیکنن! خب آره یه عده از این چادر سواستفاده میکنن! حالا کار به چادر ندارم ! از حجاب سواستفاده می کنن! درست ! ولی عده ی بسیاری هم هستن که دارن سالام و با حجاب زندگی میکنن! چرا هیچ وقت کسی اونها رو نمیبینه ! یعنی پیدا نیستن!
همیشه وقتی اینطور تاپیکها راه میفته این بحث راه میوفته که چی میگید این مشکل از اینجاست که یه عده چادری رو میشناسم که فلان کار رو می کنن و. . . به خاطر همین هیچ کس نمیخواد مثل اونا باشه!! باشه کسی نگفت که چادر سرتون کنید که ازش سواستفاده کنین که! گفتیم حجاب برای یک ملت خوبه! حجاب واسه همه خوبه! حجاب باعث سلامت جامعه میشه! حجاب دستور خداست ! نه من و امثال من که گاهی هم یادش میوفتیم ! خدا از همه ی زنان چه مسلمان و چه غیر مسلمان خواسته که با پوشش باشن ! این خاص اسلام نیست! زیبایی هم که خدا به زن عطا فرموده نعمتی هست که باید قدرش رو بدونیم ! و درست ازش استفاده بشه ! ( حالا من اینا رو میگم ولی یه عده باز میان میگن من فلانی رو دیدم که. . . )
به هر حال ممنون از نظراتتون ! سعی کنید نظر سازنده بدید نه همه چیز رو با هم قاطی کنین و بگید ! لطفا اول تاپیک هم خوب مطالعه بفرمایید! تشکر

آخرین ویرایش:
بالا