لطفا نظر دهید !!!! تشکر

ZOT

New member
امروزه بی حجابی معضلی شده که عده ی بسیاری در پی علت های آن هستند !
به عنوان یک سوال :
آیا به نظر شما یکی از علت های بی حجابی امروز بی غیرت شدن مردان نیست !؟ مردی که به زن یا دخترش در این باره هیچ تذکری نمی دهد !؟ و گویا برایش مهم نیست!؟

لطفا پاسخ خود را بدون سوگیری بدهید !!
لطفا در پاسخ دادن به سراغ تحلیل مسائل دینی و سیاسی نروید و فقط نظرتان را بیان بفرمایید!!

antenyus

Active member
مشکل دو طرفه اس عزیزم هم بعضی مردا خیلی بیغیرت اند... و هم زن ها اینقد سرکش اند که به حرف مرداشون گوش نمیدن........

ZOT

New member
مشکل دو طرفه اس عزیزم هم بعضی مردا خیلی بیغیرت اند... و هم زن ها اینقد سرکش اند که به حرف مرداشون گوش نمیدن........

ولی به نظر من مردها اصلا به زنهاشون چیزی نمیگن که زن بخواد سرکشی کنه ! فک نکنم حتی یکبار هم گفته باشن !

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

چــی شد نظر سنجی تون فقط یه گوزینـــه داشت ؟؟؟ !!!! (جهت گیری نـــی)

خــــدا رو شکــر هنوز پیش نیومده وا3 مـــا ...

آره بعضـــی مردا 8ـــن ولی نه به این دلیل که بی غیرتــن , باشنم ... به قول دوسمـون antenyus ... مشکل دو طرفه اس عزیزم هم بعضی مردا خیلی بیغیرت اند... و هم زن ها اینقد سرکش اند که به حرف مرداشون گوش نمیدن........

خــــداییـــــــــش چـــــــــرا ... بیخیـــش ...

یه ذــره عقل تــــو مخچــش بود کــ ... نیازی به غیرت مـــــردــه نبـــــود ... (ریسمان پاره شد ... ببخشیــن :riz513:)

...

چـــن میـــن ... :smiliess (5):

ZOT

New member
سلام ...

چــی شد نظر سنجی تون فقط یه گوزینـــه داشت ؟؟؟ !!!! (جهت گیری نـــی)

خــــدا رو شکــر هنوز پیش نیومده وا3 مـــا ...

آره بعضـــی مردا 8ـــن ولی نه به این دلیل که بی غیرتــن , باشنم ... به قول دوسمـون antenyus ... مشکل دو طرفه اس عزیزم هم بعضی مردا خیلی بیغیرت اند... و هم زن ها اینقد سرکش اند که به حرف مرداشون گوش نمیدن........

خــــداییـــــــــش چـــــــــرا ... بیخیـــش ...

یه ذــره عقل تــــو مخچــش بود کــ ... نیازی به غیرت مـــــردــه نبـــــود ... (ریسمان پاره شد ... ببخشیــن :riz513:)

...

چـــن میـــن ... :smiliess (5):

یعنی امر به معروف رو باید کنار بذاره رو این حساب که اگه یه ذره عقل تو کله ی زن باشه دیگه نیازی به غیرت مرد نیست!!؟؟
یعنی چی !!؟؟؟ واضحتر بگید !!
اینجا که کاری به عقل نداریم بالاخره مرد نباید روی زنش یه ذره (حالا نه تعصب بی جا ها!!!!) غیرت داشته باشه!!؟:65d6a5d6s:

zErOOn3

Well-known member
سلامی دوباره ...

اول از همــه ببخشیــن ... 6#

خب حالا خـــودمونو میزاریــم جای زن بی حجاب و مرد بی غیرت ...

1 : زنــ شــدیم ... رفت ... خدا رحم کنـــه ...

چــرا اینکا رو می کنم ... جلب توجه ... دمــوده نشیــم ... کلا خونوادم اینطوری ان ... مخ ندارم ... خستـــه شدم از بس لباش گشــاد و دراز پوشیــدم ... چیه مگه ... کاری نکردم ...لباس لباسه دیگه ... خارجکیا رو نیگا ... ازونا که بهتریم ...

2 : بر گشتیــم دوباره به مردانگیمــون ... ولی بی غیرتــش ...

چــرا بی تفاوتــم ... خستــه شدم از بــس گفتم ... کتکـش بزنم ... جواب نداد ... کلا خونوادم اینطوری بودن و بار اومدیـم ... حوصله دوا نداریــم ... بره به درک ...گوش نمیده , دیگه چیکار باید بکنم که نکردم ...مشکل کم داشتیم ... حالا به ما میگن بی غیرت ... اینم روش ...
بریــم بمیریم ....

:riz513:

ZOT

New member
خب وقتی خانمه میبینه که شوهرش بهش چیزی نمیگه میگه : به بقیه چه ربطی داره اگه مشکلی بود که شوهرم میگفت !
بعدم نیاز به کتکت نیست که روشهای زیادی هست !

zErOOn3

Well-known member
یعنی امر به معروف رو باید کنار بذاره رو این حساب که اگه یه ذره عقل تو کله ی زن باشه دیگه نیازی به غیرت مرد نیست!!؟؟
یعنی چی !!؟؟؟ واضحتر بگید !!
اینجا که کاری به عقل نداریم بالاخره مرد نباید روی زنش یه ذره (حالا نه تعصب بی جا ها!!!!) غیرت داشته باشه!!؟:65d6a5d6s:

سلام ...

آره ... گفته شما ددست ولـــی ...

اگه عقل داشته باشــه ... اینکارارو می کنـــه ؟؟؟ ... مــا که نمی کنیم ... اگه اون عقلــرو داشتیــم ... که مفت دادیــم رفت ....

امر به معــروف ...

یه سر برین اون بالا 4# فکنیــم ...

:rose:

najma

New member
یک مشکل اساسی ضربه خوردن مردم از آدمای به ظاهر مذهبیه . که اونا رو از دین زده میکنه و طرف این ناراحتی رو با بد حجابی بروز میده . یه جور لج کردن ...
من خودم توی یک مدرسه خیلی سخت گیر از نظر مذهبی که چادر اجباری بود درس خوندم و واقعا میدیم بچه ها چطور از آدمای با حجاب و غیر انسانی که اونجا بودن منزجر میشدن و متاسفانه این رو بسط میدادن به هرکسی که حجاب داره .

بی غیرتی مردها هم هست و اینکه احساس میکنم قبحش ریخته برای بعضیا . مثلا یک نفر خیلی هم معتقده به بقیه مسائل ولی ظاهرش خیلی زنندست .
یک مشکل دیگه هم ماهواره و اینترنته که open بودن رو ترویح میکنه و یه جورایی عادی سازی میکنه این مسائل رو ...

ZOT

New member
سلام ...

آره ... گفته شما ددست ولـــی ...

اگه عقل داشته باشــه ... اینکارارو می کنـــه ؟؟؟ ... مــا که نمی کنیم ... اگه اون عقلــرو داشتیــم ... که مفت دادیــم رفت ....

امر به معــروف ...

یه سر برین اون بالا 4# فکنیــم ...

باشه حالا اگه به قول شما طرف عقل نداره خب به نظرتون نباید آدم بی عقل رو راهنمایی کرد !؟؟؟ کسی که عقل داره یه بخشی از استفاده ی عقلش هم باید در راه راهنمایی بقیه باشه دیگه! طرف رو داریم یمبینیم که داره میره بیوفته تو چاه این ظلم نیست که دستش رو نگیرم و نکشیمش اون ور و بگیم به ما چه لابد عقل نداره که داره میره طرف چاه و بیوفته توش دیگه بذار بره !!! آره این درسته !!؟؟

zErOOn3

Well-known member
خب وقتی خانمه میبینه که شوهرش بهش چیزی نمیگه میگه : به بقیه چه ربطی داره اگه مشکلی بود که شوهرم میگفت !
بعدم نیاز به کتکت نیست که روشهای زیادی هست !

سلام ...

همون اول گفتیــم کــه ... خستــه شدم از بــس گفتم ... گوش نمیــده ...

چــرا گیر دادیــن به این که آقـــاهـــه چیزی نمی گـــه ...

به بقیــه چه ربطی داره ... !!! ... شوهر بیچاره باید چیکار کنه ... گفته حتمــا ... یادتون نــی ... شایدم نگفتــه بی غیرت (یکی از اون گزینه ها) ... آره 4 دیواری اختیــاری ... :a2d3:

خب یه جاده ای رو شما بگین چیه ... زن حرف گوش نکـــــن ... (منزورمون حتما کتک زدن نبود که ... ) بریم مشاوره ... کی بهتر از خودمون ...

وووووووووو .....

آجــی یه موقه از د3 مــا دلگیر نشیــن ... :bunnyearsmiley:

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member

باشه حالا اگه به قول شما طرف عقل نداره خب به نظرتون نباید آدم بی عقل رو راهنمایی کرد !؟؟؟ کسی که عقل داره یه بخشی از استفاده ی عقلش هم باید در راه راهنمایی بقیه باشه دیگه! طرف رو داریم یمبینیم که داره میره بیوفته تو چاه این ظلم نیست که دستش رو نگیرم و نکشیمش اون ور و بگیم به ما چه لابد عقل نداره که داره میره طرف چاه و بیوفته توش دیگه بذار بره !!! آره این درسته !!؟؟

سلام ...

ایــــن همـــــه آقایون مذهبی میگن ما هم میگیم ... کـــو گـــــــــوش شنـــــوا ...

از چارچوب داریم میریم بیرونــا ... (مذهب) بدن نگین نگفتیــن

نــــوپ ... کاملا غطلـــه .... باید گفت ... کمک کرد ... مــا که دریغ نمی کنیـم ... برنگرده بگه به تــــو چــــــــــه !!!! آبروریزی نشـــه ... (ترجبه بروبــچ)

دریا...

New member
ببخشید من میتونم یه حرفی بزنم؟
همیشه آقاها مانع بی حجابی خانمشون نیستند گاهی برعکس هست و گاهی هم البته کمک میکنند به اینکه خانمشون حجاب داشته باشه!ولی به نظر من اینها بیشتر از اینکه به غیرت ربط داشته باشه به عقاید دو طرف ربط داره...
من آقایی میشناسم که اگه خانمش حجاب کنه بدش می آد و اصلا مخالف حجاب خانمش هست...
من آقایی میشناسم که وقتی رفته خواستگاری گفته باید جلوی خانواده من و برادرام بی حجاب باشی...
من آقایی میشناسم که اجازه نمیده خانمش نماز بخونه...
در برابرش آقایی میشناسم که به یه خانم خیلی خیلی بی حجاب علاقه مند شده بود و بخاطر علاقه ای که به هم داشتند الان خانم خیلی خیلی حجاب خوبی داره حتی در حد چادر...
همه حرفام واقعی هست و خودم دیدم نه اینکه از کسی بشنوم...

بانو

New member
زن یا مرد باید خودش به حجاب برسه کتک فحش و امر به معروف نتیجه نداره...

آره باید جاهایی تذکر داد ولی تا موضوع از بیخ و بن حل نشه برا طرف هیچی تاثیر نداره...

من حتی مردایی رو دیدم که برا اینکه از دیگران کم نیارن از زنشون میخوان بشه عروسک میخوان خودی نشون بدن این از اعتماد بنفس پایین این بعضی مرداس ...بعضی زنام خودشونم میخوان پیش هم کم نیارن هی ...
پس به گفته دوستان موضوع دو طرفه اس
این آدما فکر میکنن که بی حجابی نشونه برتری و روشن فکریه...اگه اینطوره که حیوانات از ما انسانها جلوترن...

انسان جماعت اینقد سادس که دلشو به همچین دلخوشیای زودگذز و کوچیکی دل خوش میکنه که آخر همشونم پوچی و ....اگه میدونست وجود ی آدمی لیاقت چه چیزایی رو داره شخصیت خودشو پیش خودش و دیگران کوچیک نمیکرد...

منم حجاب خاصی نگفتم منظورم درست پوشیدن با معیارای هر جامع ای شهری یا هر کشوری....

ZOT

New member
از نظرات همه ی دوستان متشکرم !

البته بنده هم در ابتدا گفتم که این فقط یه قسمت قضیه است و بی حجابی علتهای بسیار زیادی داره ! فقط خواستم به یکی از این علت ها که تا حالا پرداخته نشده بود یه کمی بپردازیم ! بازهم ممنونم و خوشحال میشم که اگر نظری داشتید ارائه بدید !

goo

New member
به نظر من این خود زن ها هستند که باید به اهمیت این موضوع پی ببرند
والا به قول یه نفر بی حجابی اوج مرد سالاریه
منتها با حرف های رنگ و لعاب دار مثل آزادی و ... سر خانم ها رو گول می ماللند.
این ها نه تنها به زن بلکه به جامعه و آزادی هم ضربه می زنند.
فک کنم این جمله از دکتر شریعتی باشه که فکر زن را اصلاح کنید ، حجابش خود به خود اصلاح می شود.

MOHAMMAD.R

New member
نمیشه گفت مردا بی تقصیرن ولی خوب به قول یکی از دوستان ماهواره و رسانه ها خیلی تاثیر دارن و همه چیزو خیلی دارن عادی جلوه میدن,خدا کنه زن و مردی خودشون زمینه ی ایمان و اعتقادشون خوب باشه در غیر این صورت فقط با تذکر و صحبت موضوع حل نمیشه چرا که میتونه دور از چشم شما هر جوری که دلشون خواست باشنو بیرون بیان...

setayesh71

New member
من میگم خیلییییی به غیرت آقایون مربوطه . البته اگه به همون آقایون بگی بی غیرت دعوا میشه ها !!! چون خودشونو روشن بین می دونن .

من دیدم آقایونی که خودشون از خانمشون می خوان اینطوری توی جامعه ظاهر شن ( فقط به خاطر اینکه به بقیه بگن زن من خوشگل تره !! :smiliess (5): )
اگه آقا به خانمش تذکر بده و بگه که زیباییش فقط باید برای همسرش باشه فکر کنم درصد خیلی کمی از خانمها باشن که اهمیت ندن .

در کل من میگم اگه آقا نخواد یا دوست نداشته باشه هرگز خانمش اونطوری نخواهد بود . دقیقا این مسائل مخصوصا از طرف خانم های متاهل ناشی از بی غیرتی آقاست

بالا