كمك به زلزله زدگان آذربايجان

vitamin

New member
از روز شنبه که این زلزله اتفاق افتاده بسیاری از کشورها خواستار کمک برای امداد رسانی و رساندمن مواد غذایی بودند.چرا ایران این کمکها را نپذبرفت؟
بله. صلیب*سرخ تایوان، صلیب*سرخ سنگاپور، فدراسیون بین*المللی جمعیت*های هلال احمر و صلیب سرخ، دفتر یونیسف در تهران، دفتر پزشکان بدون مرز، صلیب*سرخ آلمان، دفتر منطقه*ای صلیب*سرخ در نامه*های جداگانه ضمن ابراز همدردی، آمادگی خود را برای ارسال کمک*های امدادی به مناطق زلزله زده اعلام کردند. برخی کشورها مانند ترکیه، ارمنستان و آذربایجان هم اصرار به کمک رسانی در مناطق زلزله زده دارند اما با تشکر از همه آنها اعلام کردیم که هلال احمر نیازی به کمک*های بین*المللی ندارد چون جمعیت هلال احمر در پوشش امدادی مناطق زلزله*زده، نیازی به کمک*های بین*المللی ندارد و توان داخلی ما در حدی است که بتوانیم به آسیب دیدگان کمک کنیم. ما حتی اعلام کردیدم که جمعیت هلال احمر هیچ برنامه*ای برای دریافت کمک*های غیرنقدی مردم ندارد

بچه هااین متن یه خبر بود...:sadsmiley: نمیدونم چی بگم...خب چرا نمیذارن کسی کمک کنه؟؟

ميخوان بگن ما احتياج به كمك كسي نداريم !! حتي به قيمت جون ادمها غرورشنو زير پا نميذارن

aohm

New member
خوشبختانه انگار صدا و سيما داره بيدار ميشه..!!
پخش خنده بازارم امشب و فردا شب قطع شد(زير نويسش كردن،بخاطر همدردي با هموطنان آذربايجاني)
بازم دم ماه عسل گرم...كه زودتر از بقيه بيدار شد!
واريا جان درمورد كمك هاي صليب سرخ و بقيه كشورا اطلاعي ندارم اما كمك هاي غيرنقدي مردم خودمون جمع آوري ميشه.اتفاقا چندبار فراخوانش رو از تلويزيون ديدم
بچه ها بيايد فردا اولين كاري كه انجام ميديم اين باشه كه در حد خودمون كمك بكنيم(فكر كنم از نوع نقدي بيشتر براي همه مقدور باشه)
ما كه كاري براي تسكين اندوه و دردي كه در دل عزيزان داغدارمون هست از دستمون بر نمياد،حداقل سعي كنيم رنج هاي كمبود لباس و غذا و ... در اين شرايط باري اضافه به دوششون نباشه

soso26

New member
بهشون حق بدین شاید واقعا نمیتونن همدردی کنن چون کارای واجب تری دارن اونا دارن فکرمیکنن چطور میشه ازین موقعیت پیش اومده سواستفاده کرد واسه دزدیاشون:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

mandana99

New member
مصیبت بزرگیه و بعد دو روز دستم به تایپ میره...فقط و فقط میتوانم بگم شوک بزرگی برای همه و همه است

دَم بچه های ایرانی گَرم که حرف دلشان را نوشتند، اینقدر اطلاع رسانی کردند...ایرانی بودن نعمته...همه خودشان را توی آن لحظه تصور کردند

خدا کنه هیچوقت دیگه زلزله هیچجا نیاد

siavash

New member
منم به همه ایرانیها تسلیت میگم.دردناکترین جای قضیه این بود که صبح فردای زلزله اعلام کردن که عملیات امداد و نجات تموم شده اما حتی امروز ظهرم جنازه از زیر آوار بیرون میکشیدن.
خیلی سخته که وقتی میخوای به یک هموطن کمک کنی انقدر به دولتت مطمئن نباشی که این حداقل بضاعتت به دست نیازمندش میرسه.ما که کمکهای اطرافیانمون جمع کردیم دادیم دست یکی از بچه محلها که شبونه با ماشین خودش برد برای کمک.چون هیچ کدوممون به هلال احمر اعتماد نداشتیم.
واقعا دلم گرفته و از این شرایط احساس تاسف میکنم.

siavash

New member
ميخوان بگن ما احتياج به كمك كسي نداريم !! حتي به قيمت جون ادمها غرورشنو زير پا نميذارن[/QUOTE
دوست عزیز اصلا اگر بخوای فکرش رو بکنی نیازی به کمک جاهای دیگه نداریم کشوری مث ایران با این همه ادعا چرا نباید از پس جبران یک همچین زلزله ای بربیاد.نمیگم زلزله کوچیکی بوده یا مصیبت کمی اما با یک حساب سر انگشتی متوجه میشد که هزینه سرو سامون دادن این اوضاع یک چندم اجلاس هفته دیگه هم نمیشه.

obstetrician88

New member
با سلام به همه مردم غيور آذربايجان
از صميم قلب به تمامي خانوادههاي عزادار آذري تسليت ميگم
و به بازماندگان براشون دعا ميكنم خيلي زياد
اميدوارم هرچه زودتر اين مشكلات حل بشه

xavi

New member
منم به نوبه خودم به اذری های عزیز تسلیت میگم

راستی

سایت صدا و سیما هم در اعتراض به بی توجهی به حادثه اخیر هک شد

شیـــــــــــــــره

http://r.iribnews.ir/index.html

nafare aval

New member
دوستای عزیز آذری زبان منم به سهم خودم بهتون تسلیت میگم.اگه صدا و سیما ساکتن مردم که صداشون به شما میرسه .من از یه جهت جغرافیایی دقیقا بر عکستون پیام میدم ولی درد شما رو با تموم وجود حس میکنم.امیدوارم خدا بهتون صبر بده و رفتگان این حادثه رو بیامرزه.ما رو تو غمتون شریک بدونین دوستان خوبم.

shahram25

New member
بچها من الان خبرنگاریم میخونم میدونید دیگهومن پرسیدم چرا اینقد ضعیف عمل کردین گفتن دلایل بسیار قانع کننده داریم گفتن حتی در اعلامش ما این دست اون دست کردیم چون اگه از ابتدا میگفتیم مثلا چن صد نفر مردن هزاران نفر مجروحن یو دها روستا با خاک یکسان شدن جامعه ملتهب میشد و قضایای دیگه پس نباید سطحی نگری کرد

mandana99

New member
بچها من الان خبرنگاریم میخونم میدونید دیگهومن پرسیدم چرا اینقد ضعیف عمل کردین گفتن دلایل بسیار قانع کننده داریم گفتن حتی در اعلامش ما این دست اون دست کردیم چون اگه از ابتدا میگفتیم مثلا چن صد نفر مردن هزاران نفر مجروحن یو دها روستا با خاک یکسان شدن جامعه ملتهب میشد و قضایای دیگه پس نباید سطحی نگری کرد

آره دیگه...اگر صدایش در نمیومد خنده بازار همچنان پخش میشد.برنامه های آشپزی توی شبکه ها آن لحظه پخش میشد!....شبکه ها هم نباید درد ملت را به هموطنانش برسانند.چیزی نشده بود آوار ماندند!!!تکه تکه شدند!!!که نکنه استرس وارد بشه!!!امدادرسانها هم ریلکس!!!!ریلکس ریلکس تر....چیزی نشده بود که....آنچه که شد بعد واکنش مردم به این قضایا شد(امدادرسانها بعد واکنش همین مردم بود که زحمت جستجو زیر آوارها را دادند.زحمت تهیه گزارش دادند...)

اگر حمل بر ایجاد استرس بود در کشورهای مثل کره ژاپن که اینا دیگه جز ممالکی اند خیلی به استرس ملتش فکر میکنه چرا لحظه به لحظه از اوضاع کشورشون توی همچین موارد بحرانی اطلاع میدهند

آخرین ویرایش:

skafild

New member
علي دايي، مهدي مهدوي كيا، سجاد انوشيرواني به ياري زلزله زدگان رفتند و قاسم رضايي مدال طلاي خود را به زلزله زدگان داد.صدا و سما يه خورده ياد بگير

آخرین ویرایش:

bita

New member
سلام دوستای خوبم.منم به نوبه خودم واز طرف همه جنوبیها به عزیزان وهموطنای غیورآذریمون تسلیت میگم شماها افتخاراین کشوریدمارودرغم ازدست دادن عزیزانتون شریک بدونید.ای کاش امدادگربودم تاازجان مایه میذاشتم نمیدونم چطوربه این عزیزان کمک کنیم که مطمئن بشیم به دستشون برسه؟توروخدااگه کسی میدونه راهنمایی کنه باکمال میل درخدمتیم.

skafild

New member
از همه بچه هاي عضو سايت كه ابراز هم دردي ميكنن بينهايت تشكر ميكنم و اميدوارم هيچ وقت اين حادثه را تجربه نكنن.

jupiter_sps

New member
اذری ها منم از ضمیم قلبم تسلیت می گم! ان شالله به کمک مردم دوباره به زندگی عادی بر گردین! امیدوارم خدا ان شالله به بازماندگان صبر بده! اونایی هم که رفتن شب قدر رفتن! پاک از دنیا رفتن! به خدا مطمئن باشیم!

شهاب

New member
سلام به همه ی دوستان.من هم این حادثه ی غم انگیز رو به همتون تسلیت میگم.خدا بهتون صبر بده.در پناه خدا.

fateme67

New member
از همه ی بچه هایی با مردم آذربایجان همدردی میکنن ممنونیم.به هر حال هر کمکی از دست هر کی برمیاد انجام بده.ما چون به اهر و هریس نزدیکتریم ترجیح دادیم حضوری کمک هامونو برسونیم.اما کسایی که راشون دوره میتونن کمک نقدی کنن.ایشالا به دست این عزیزان زلزله زده برسه.اگه هم کسی از این کمک ها به نفع خودش استفاده کنه نگران نباشین تاوانشو پس میده!!خدا جای حق نشسته دوستان:bunnyearsmiley:

shayeste12

New member
جالبه به خدا
روز بعد زلزله آقايون وخانم محترم مسئول فرمودند عمليات امدادونجات تموم شده وفقط مشكل خاك سپاري اجساد رو دارن
بعدروز بعدش آمار كشته ها بالا رفت!!!!!!!!!!!!!اگه تموم شده بوده ازكجا....................
حالا تا الان هم ماصداي بالگرد هارو مي شنويم كه دارن مجروحين رو حمل ميكنن

mahmood

New member
واقعا متاسفم برای مسولین
مردم اذربایجان عزیز ما مردم زاهدان رو شریک غمهای خودتون بدونین

waria

New member
دوستای عزیز اذری...منم تو غم خودتون شریک بدونید...ما تنهاتون نمیذاریم.

بالا