AWWA
New member
شیما:دوست جونی مهربوووووووون اول کسی که من اینجا باهاش دوست شدم
منم همینطور. معلومه روابط اجتماعی شیما خیلی خوبه.
sokot فکر می کنم تو خیلی دختر آرومی هستی.
شیما:دوست جونی مهربوووووووون اول کسی که من اینجا باهاش دوست شدم
مرسی خوشگلم
چون خیلی مهربون و دل صافی همه رو مهربون میبینی
من تو رو جساس میبینم و خیلی دل نازک مثه گنجیشک ها
بوس
منم همینطور. معلومه روابط اجتماعی شیما خیلی خوبه.
sokot فکر می کنم تو خیلی دختر آرومی هستی.
آره آوا جونم نسبت به قبلنام آروم شدم.فکر میکنم توام مثل شیما روابط اجتماعیه خوبی داشته باشی و اینه مهربونی به آدم دلگرمی میدی
قضیه پوسته چیه تارا؟؟:smiliess (3):درست بود چیزایی که گفتی مخصوصا حساس بودن. ولی سرزبون دار نیستم منا؟؟خیلی ساکتم کلا.اینجا نشون نمیده ولی:black_eyed:واریا ، دختری با دو پوسته :
پوسته داخلی : مهربون، حساس، دارای دنیایی منحصربفرد که معمولا هر کسی رو توش راه نمیده
پوسته خارجی: سرزبون دار (بطوریکه سعی میکنه هیچ حرف سنگینی رو بی جواب نذاره)، بازم حساس (یعنی یه جاهایی یادش میره مخفیش کنه) ، منطقی، آروم و تماشاگر و گاهیم مداخله گر (منظور تو گفتگوهاس)
الان انقده خوشحال شدم که منو درسخون میدونی.:thanks:حالا اگه يكي قبليشو نشناسه چيكار كنه...
خوب..به نظر منwaria
خيلي بچه خوبيه..مهربونه..درس خوان هي..كلي هم تعارفي..:28:
ديگه خلاصه هر چي خوبيه تو اين بچه جمعه چي بگم براتون...
..
.درونگرا رو از کجا فهمیدی؟؟؟درسته دقیقا:riz304:ولی حسابگر نیستم من اصن:rolleyessmileyanim:واریا: مهربون,مظلوم توی جمع,حسابگر,خوش قول,از خود گذشته,درونگرا
درست هست حالا؟
شیما: دختری دوقطبی
گاهی شدیدا مهربون و دارای صفات زنانه بسیار قوی ...
گاهی شدیدا غضبناک و خشم آلو
معتقد و غیرتی نسبت به مسائل مذهبی و اعتقادی، رک، اگه با یکی چپ افتاد دیگه راست بشو نیست (سعی کنید هیچوقت ناراحتش نکنید وگرنه عمرا ببخشدتون)
شیما جون اگه خواستی بگو سیم ثانیه این پستو پاک کنم
منظورم اون اصطلاح روانشناسی نیس، منظورم اینی هست که پایینش توضیح دادم .... به آبم میگن دوقطبی .... ولی هر گردی که گردو نیستخوب تاراجان باید بگم چیزایی که گفتی تا حدودی درسته ولی ولی ولی خط اول رو فک کنم نمیدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
دختر دوقطبی!!!!!!!!!!!! دوقطبی یعنی کسی که گاهی تو فاز افسردگی هستش گاهی مانیک هس
من دوقطبی هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فک نکنم
مولکول آب ربطی به آدم نداره ینی نمیشه با هم مقایسه بشنمنظورم اون اصطلاح روانشناسی نیس، منظورم اینی هست که پایینش توضیح دادم .... به آبم میگن دوقطبی .... ولی هر گردی که گردو نیست
وای کاش منم وقت داشتم زیاد اینجا بیام هر وقت میام میبینم هزارتا صفحه اضافه شدهههههههههههه....
وای تارا جون شیما اینجور نیس که اگه از کسی ناراحت شه دیگه راحی نداشته باشه اون یه بار منو بخشیده:rose:
ولی شیما خیلی دختره جدیی هستش و البته به همون اندازه هم حساس و مهربون:28:
تارا هم به شدت منطقی توانایی بالا برای بحث های جدی ویژگی که من ندارممم! و در نهایت مهربون40):
نه عزیزم دلخوری نداشتم که
سو تفاهم بود رفع شد
حالا میخوام تو رو کارشناسی کنم............
آریانا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب در نگاه اول جدی و خشک
در نگاه دوم نه اینجوریام نیس یکم نرمه
در نگاه آخر: قبول میکنه کاری که کرده و از زیرش در نمیره (این خیلی برای من مهم تلقی میشه.آدم باید پای حرفش واسته).محکم.قدرت تطابق با جمع رو داره.مامای خوبی به نظر میاد.
راستی اخلافت!!!!!!!!!!!! شوخ.همه دار.مهربون.
خصوصیات بد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آریانا؟؟؟؟؟؟؟ نه توروخداشیما جون واقعا جالب بود انگار منو مدت هاست میشناسی و دیدی،!!!!!!!! :heart::thanks:
خصوصیات بدی که دارم رو بگو شیما خیلی خوشحال میشم...
فکر می کنید اخلاقیات نفر قبلیتون چطوریه!!
ااا پس نفر قبلیه من کو!!؟؟؟![]()