فکر میکنی اخلاق نفر قبلیتون چطوریه!

sokot

New member
منم همینطور. معلومه روابط اجتماعی شیما خیلی خوبه.

sokot فکر می کنم تو خیلی دختر آرومی هستی.

آره آوا جونم نسبت به قبلنام آروم شدم.فکر میکنم توام مثل شیما روابط اجتماعیه خوبی داشته باشی و اینه مهربونی به آدم دلگرمی میدی

AWWA

New member
آره آوا جونم نسبت به قبلنام آروم شدم.فکر میکنم توام مثل شیما روابط اجتماعیه خوبی داشته باشی و اینه مهربونی به آدم دلگرمی میدی

مرسی عزیزم خداکنه همینطوری باشم که میگی.

Taraa

Well-known member
شیما: دختری دوقطبی
گاهی شدیدا مهربون و دارای صفات زنانه بسیار قوی ...
گاهی شدیدا غضبناک و خشم آلو

معتقد و غیرتی نسبت به مسائل مذهبی و اعتقادی، رک، اگه با یکی چپ افتاد دیگه راست بشو نیست (سعی کنید هیچوقت ناراحتش نکنید وگرنه عمرا ببخشدتون)

شیما جون اگه خواستی بگو سیم ثانیه این پستو پاک کنم

waria

New member
واریا ، دختری با دو پوسته :
پوسته داخلی : مهربون، حساس، دارای دنیایی منحصربفرد که معمولا هر کسی رو توش راه نمیده
پوسته خارجی: سرزبون دار (بطوریکه سعی میکنه هیچ حرف سنگینی رو بی جواب نذاره)، بازم حساس (یعنی یه جاهایی یادش میره مخفیش کنه) ، منطقی، آروم و تماشاگر و گاهیم مداخله گر (منظور تو گفتگوهاس)
قضیه پوسته چیه تارا؟؟:smiliess (3):درست بود چیزایی که گفتی مخصوصا حساس بودن. ولی سرزبون دار نیستم منا؟؟خیلی ساکتم کلا.اینجا نشون نمیده ولی:black_eyed:

حالا اگه يكي قبليشو نشناسه چيكار كنه...
خوب..به نظر منwaria
خيلي بچه خوبيه..مهربونه..درس خوان هي..كلي هم تعارفي..:28:
ديگه خلاصه هر چي خوبيه تو اين بچه جمعه چي بگم براتون...
..
الان انقده خوشحال شدم که منو درسخون میدونی.:thanks:

akhbar

New member
واریا: مهربون,مظلوم توی جمع,حسابگر,خوش قول,از خود گذشته,درونگرا
درست هست حالا؟

waria

New member
واریا: مهربون,مظلوم توی جمع,حسابگر,خوش قول,از خود گذشته,درونگرا
درست هست حالا؟
.درونگرا رو از کجا فهمیدی؟؟؟درسته دقیقا:riz304:ولی حسابگر نیستم من اصن:rolleyessmileyanim:
اخبار(فرناز خودمون):مهربون--خونگرم--آروم--شاد

shima.p

New member
شیما: دختری دوقطبی
گاهی شدیدا مهربون و دارای صفات زنانه بسیار قوی ...
گاهی شدیدا غضبناک و خشم آلو

معتقد و غیرتی نسبت به مسائل مذهبی و اعتقادی، رک، اگه با یکی چپ افتاد دیگه راست بشو نیست (سعی کنید هیچوقت ناراحتش نکنید وگرنه عمرا ببخشدتون)

شیما جون اگه خواستی بگو سیم ثانیه این پستو پاک کنم

خوب تاراجان باید بگم چیزایی که گفتی تا حدودی درسته ولی ولی ولی خط اول رو فک کنم نمیدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
دختر دوقطبی!!!!!!!!!!!! دوقطبی یعنی کسی که گاهی تو فاز افسردگی هستش گاهی مانیک هس
من دوقطبی هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فک نکنم

shima.p

New member
واریا خیلی شنگول خیلی حساس خیلی آماده خیلی پایه و البته خیلی محتاط
من که ازش خوشم میاد حس خوبی میده به من

Taraa

Well-known member
خوب تاراجان باید بگم چیزایی که گفتی تا حدودی درسته ولی ولی ولی خط اول رو فک کنم نمیدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
دختر دوقطبی!!!!!!!!!!!! دوقطبی یعنی کسی که گاهی تو فاز افسردگی هستش گاهی مانیک هس
من دوقطبی هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فک نکنم
منظورم اون اصطلاح روانشناسی نیس، منظورم اینی هست که پایینش توضیح دادم .... به آبم میگن دوقطبی .... ولی هر گردی که گردو نیست

shima.p

New member
منظورم اون اصطلاح روانشناسی نیس، منظورم اینی هست که پایینش توضیح دادم .... به آبم میگن دوقطبی .... ولی هر گردی که گردو نیست
مولکول آب ربطی به آدم نداره ینی نمیشه با هم مقایسه بشن
در هر صورت از کلمه ها باید درست استفاده کرد

ariyana

New member
وای کاش منم وقت داشتم زیاد اینجا بیام هر وقت میام میبینم هزارتا صفحه اضافه شدهههههههههههه....

وای تارا جون شیما اینجور نیس که اگه از کسی ناراحت شه دیگه راحی نداشته باشه اون یه بار منو بخشیده:rose:

ولی شیما خیلی دختره جدیی هستش و البته به همون اندازه هم حساس و مهربون:28:

تارا هم به شدت منطقی توانایی بالا برای بحث های جدی ویژگی که من ندارممم! و در نهایت مهربون:(40):

shima.p

New member
وای کاش منم وقت داشتم زیاد اینجا بیام هر وقت میام میبینم هزارتا صفحه اضافه شدهههههههههههه....

وای تارا جون شیما اینجور نیس که اگه از کسی ناراحت شه دیگه راحی نداشته باشه اون یه بار منو بخشیده:rose:

ولی شیما خیلی دختره جدیی هستش و البته به همون اندازه هم حساس و مهربون:28:

تارا هم به شدت منطقی توانایی بالا برای بحث های جدی ویژگی که من ندارممم! و در نهایت مهربون:(40):

نه عزیزم دلخوری نداشتم که
سو تفاهم بود رفع شد
حالا میخوام تو رو کارشناسی کنم............
آریانا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب در نگاه اول جدی و خشک
در نگاه دوم نه اینجوریام نیس یکم نرمه
در نگاه آخر: قبول میکنه کاری که کرده و از زیرش در نمیره (این خیلی برای من مهم تلقی میشه.آدم باید پای حرفش واسته).محکم.قدرت تطابق با جمع رو داره.مامای خوبی به نظر میاد.
راستی اخلافت!!!!!!!!!!!! شوخ.همه دار.مهربون.

ariyana

New member
نه عزیزم دلخوری نداشتم که
سو تفاهم بود رفع شد
حالا میخوام تو رو کارشناسی کنم............
آریانا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب در نگاه اول جدی و خشک
در نگاه دوم نه اینجوریام نیس یکم نرمه
در نگاه آخر: قبول میکنه کاری که کرده و از زیرش در نمیره (این خیلی برای من مهم تلقی میشه.آدم باید پای حرفش واسته).محکم.قدرت تطابق با جمع رو داره.مامای خوبی به نظر میاد.
راستی اخلافت!!!!!!!!!!!! شوخ.همه دار.مهربون.

شیما جون واقعا جالب بود انگار منو مدت هاست میشناسی و دیدی،!!!!!!!! :heart::thanks:
خصوصیات بدی که دارم رو بگو شیما خیلی خوشحال میشم...

shima.p

New member
شیما جون واقعا جالب بود انگار منو مدت هاست میشناسی و دیدی،!!!!!!!! :heart::thanks:
خصوصیات بدی که دارم رو بگو شیما خیلی خوشحال میشم...
خصوصیات بد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آریانا؟؟؟؟؟؟؟ نه توروخدا
مغزم ارور داد
این کلمات با هم جور در نمیاد
:4d564ad6:

parnia

New member
منم بگمممممممم؟؟؟
آریانا خیلی جدیه...خیلی هم خانومه...همه هم سخت ازش حساب میبرن...اگه مربی بشه دانشجوها دوسش دارن.
894713_bye-001.gif

n.b.m

New member
فکر می کنید اخلاقیات نفر قبلیتون چطوریه!!

ااا پس نفر قبلیه من کو!!؟؟؟
295319_1zg4yo9.gif

چقدر جالب!!!!!!
من کلا آدمی هستم که همه چیزو برای خودم در ذهنم مجسم میکنم!!!!!! مثلا برای هرکدومتون یه قیافه ای توی ذهنم هست که همیشه با اون تصورم می بینمتون!!!!!!!! در مورد اخلاق هم که تقریبا اونایی رو که می شناسو میدونم چه خصوصیت های اخلاقی دارن! آخه شخصیت شناسی ام بد نیست.
ولی در کل بیشتریا رو دوست دارم بسیاااااااااااااار!

زهرا نظرم در مورد خودت یه دختر مهربون، خیلی مهربون! با ادب ! متین و آروم!

آخرین ویرایش:
بالا