mw.ashel
New member
واسه داااااااااااااش شفیمون یه خوبشو بگیر زهرااااااااااا:smiliess (4):
سریع ................ازونایی که توش امر مقدس ازدواج و مقداری مایه تیله هم باشه:riz481:
برای شفیع یه شماره بگید تا من بگیرم واسش
واسه داااااااااااااش شفیمون یه خوبشو بگیر زهرااااااااااا:smiliess (4):
سریع ................ازونایی که توش امر مقدس ازدواج و مقداری مایه تیله هم باشه:riz481:
یلداتون مبارک...
برا منم میشه فال بگیرین دوستان...شماره18
مرسی قربون دستت...:thumbsupsmileyanim:
برای شفیع یه شماره بگید تا من بگیرم واسش
آشل جان دستت درست ... شماره 77 رو برام بباز ....... :thanks:
برا شفیع 121....... خوبه
[FONT="]غزل ۷۷[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]بلبلی برگ گلی خوش رنگ در منقار داشت[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]و اندر آن برگ و نوا خوش نالههای زار داشت[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="] [/FONT][FONT="]گفتمش در عين وصل اين ناله و فرياد چيست[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]گفت ما را جلوه معشوق در اين کار داشت[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]يار اگر ننشست با ما نيست جای اعتراض[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]پادشاهی کامران بود از گدايی عار داشت[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="] [/FONT][FONT="]در نمیگيرد نياز و ناز ما با حسن دوست[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]خرم آن کز نازنينان بخت برخوردار داشت[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]خيز تا بر کلک آن نقاش جان افشان کنيم[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]کاين همه نقش عجب در گردش پرگار داشت[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="] [/FONT][FONT="]گر مريد راه عشقی فکر بدنامی مکن[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]شيخ صنعان خرقه رهن خانه خمار داشت[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]وقت آن شيرين قلندر خوش که در اطوار سير[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]ذکر تسبيح ملک در حلقه زنار داشت[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="] [/FONT][FONT="]چشم حافظ زير بام قصر آن حوری سرشت[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]شيوه جنات تجری تحتها الانهار داشت[/FONT][FONT="][/FONT]
قربونت خانومی.......
اخبار جون شرمنده........ میشه معنی کنی واسم..........
ممنونم مهنا جونم.چرا زحمت کشیدی.خیلی دوست دارماخبار، آشل دستتون درد نكنه خيلي زحمت كشيدين
بفرمايين انار شب يلدا:rolleyessmileyanim:
![]()
اون كارت هايي هم كه ميبينين دورشه فال هستن...
اخبار، آشل دستتون درد نكنه خيلي زحمت كشيدين
بفرمايين انار شب يلدا:rolleyessmileyanim:
![]()
اون كارت هايي هم كه ميبينين دورشه فال هستن...
حدیث جون لطف میکنی بهم یه شماره بگی تا واسه خودم فال بگیرم؟
ممنونم مهنا جونم.چرا زحمت کشیدی.خیلی دوست دارم
بچه ها بیائید درو هم یه اناری هم میل کنید
آشل تو صاحبخونه ای.اول شما بفرما انار