mohana
Well-known member
من امشب دو بار فال گرفتم هر دوتاش یکی در اومد !! یعنی واقعنی همینه ؟؟
وااااااااي چقدر جالب!!!!
من امشب دو بار فال گرفتم هر دوتاش یکی در اومد !! یعنی واقعنی همینه ؟؟
وااااااااي چقدر جالب!!!!
چه شعر قشنگي هم اومده
ان شاالله كه تعبير خوبي هم داره
وای چه تعبیر جالبی همه چیش راسته مثلا گفته خرید زوده میخوام گوشی s3بخرم میگه نخر ارزونتر میشه!!!!!!!!!!دمت گرم این تعبیرو از کجا آوردی؟؟؟؟؟؟؟؟راستی داداش من مهرانم اوکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[FONT="]غزل ۴۵۰[/FONT][/COLOR][/B][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]روزگاريست که ما را نگران میداری[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]مخلصان را نه به وضع دگران میداری[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="] [/FONT][FONT="]گوشه چشم رضايی به منت باز نشد[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]اين چنين عزت صاحب نظران میداری[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]ساعد آن به که بپوشی تو چو از بهر نگار[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]دست در خون دل پرهنران میداری[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="] [/FONT][FONT="]نه گل از دست غمت رست و نه بلبل در باغ[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]همه را نعره زنان جامه دران میداری[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]ای که در دلق ملمع طلبی نقد حضور[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]چشم سری عجب از بیخبران میداری[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="] [/FONT][FONT="]چون تويی نرگس باغ نظر ای چشم و چراغ[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]سر چرا بر من دلخسته گران میداری[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]گوهر جام جم از کان جهانی دگر است[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]تو تمنا ز گل کوزه گران میداری[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="] [/FONT][FONT="]پدر تجربه ای دل تويی آخر ز چه روی[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]طمع مهر و وفا زين پسران میداری[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]کيسه سيم و زرت پاک ببايد پرداخت[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]اين طمعها که تو از سيمبران میداری[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="] [/FONT][FONT="]گر چه رندی و خرابی گنه ماست ولی[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]عاشقی گفت که تو بنده بر آن میداری[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]مگذران روز سلامت به ملامت حافظ[/FONT][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]چه توقع ز جهان گذران میداری[/FONT][FONT="][/FONT]
مرررررررررررررررررررررسی دوست گل و مهربوووووونممممممم!!!:28:چشمک جونم:
[FONT="]غزل ۹۹[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]دل من در هوای روی فرخ[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]بود آشفته همچون موی فرخ[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]بجز هندوی زلفش هيچ کس نيست[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]که برخوردار شد از روی فرخ[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]سياهی نيکبخت است آن که دايم[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]بود همراز و هم زانوی فرخ[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]شود چون بيد لرزان سرو آزاد[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]اگر بيند قد دلجوی فرخ[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]بده ساقی شراب ارغوانی[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]به ياد نرگس جادوی فرخ[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]دوتا شد قامتم همچون کمانی[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]ز غم پيوسته چون ابروی فرخ[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]نسيم مشک تاتاری خجل کرد[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]شميم زلف عنبربوی فرخ[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]اگر ميل دل هر کس به جايست[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]بود ميل دل من سوی فرخ[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]غلام همت آنم که باشد[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]چو حافظ بنده و هندوی فرخ[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT]
غزل ۱۷سينه از آتش دل در غم جانانه بسوختآتشی بود در اين خانه که کاشانه بسوختتنم از واسطه دوری دلبر بگداختجانم از آتش مهر رخ جانانه بسوختسوز دل بين که ز بس آتش اشکم دل شمعدوش بر من ز سر مهر چو پروانه بسوختآشنايی نه غريب است که دلسوز من استچون من از خويش برفتم دل بيگانه بسوختخرقه زهد مرا آب خرابات ببردخانه عقل مرا آتش ميخانه بسوختچون پياله دلم از توبه که کردم بشکستهمچو لاله جگرم بی می و خمخانه بسوختماجرا کم کن و بازآ که مرا مردم چشمخرقه از سر به درآورد و به شکرانه بسوختترک افسانه بگو حافظ و می نوش دمیکه نخفتيم شب و شمع به افسانه بسوخت
مهنا؟ اخبار؟ اين به تعبير احتياج داره:sad:
سلام بچه ها من دیشب فال رو به زحمت برا اینکه بدقولی نشه گرفتم ولی الان نمیتونم تایپ کنم.حالم خیلی بده.تا صب 2 بار تب و لرز کردم از حال رفتم.اگه نمردن میام مینویسم
برای تعبیر فالتون برین تو این سایت !
دیوان حافظ - Fale hafez - فال حافظ - با تفسیر - استخاره - با معنی
ابتدا حرف آخر شعرتون رو بزنین !!بعد بگردین دنبالش!!
سلام بچه ها من دیشب فال رو به زحمت برا اینکه بدقولی نشه گرفتم ولی الان نمیتونم تایپ کنم.حالم خیلی بده.تا صب 2 بار تب و لرز کردم از حال رفتم.اگه نمردن میام مینویسم
میخک :مرسي عزيزم.
بچه ها مال منم تفسير كنيد لطفا:riz304::rolleyessmileyanim:
دیشب خوش گذشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت![]()
شیما جون ، فالتو اینجا گرفتیم و اگه بگردی میتونی پیداش کنی.سلام بچه ها من دیشب فال رو به زحمت برا اینکه بدقولی نشه گرفتم ولی الان نمیتونم تایپ کنم.حالم خیلی بده.تا صب 2 بار تب و لرز کردم از حال رفتم.اگه نمردن میام مینویسم