عایا من غمم رو دوست دارم؟

!SeCreT!

New member
من. ...
غم. . . . .
میگذرد
همه غم و سختی دارن و منم از نوع خیلی بدش داشتم و اصولآ آدم غم دوستی هستم ولی هر چی در موردشون فکر نکنیم بهتره. . . .

چرا همه میگویند:
چون میگذرد غمی نیست؟؟؟
چرا کسی نگفت:
تا میگذرد درد کمی نیست!!!
:sad:

leyla-h

New member
مرسی از حضورتون
چشما اشک آلود رو لبها خنده/میکشه ما رو غم اینده/اینده...

مرسی دوست عزیز،
این نوشته شما منو یاد این میندازه که همش مجبورم ظاهرم رو حفظ کنم تا روی کسی اثر منفی نذارم حتی تو دنیای مجازی ظاهرم واقعا شاد و خندون ولی دلم بیشتر اوقات گرفته...:sad: خیلی بده که احساس کنی زندگی تلاشت رو، احساست رو، امیدهات رو، آرزوهاتو..... کلا وجودت رو نادیده میگیره اینجوری باعث میشه تو هم داشته هاتو نادیده بگیری و ناشکری کنی این مواقع هست که داغون میشی :13: اولین باره دارم اقرار میکنم عادت به این کار ندارم بیشتر انکار میکنم تا اقرار...........
مرسی ازتاپیکتون احساس میکنم یه کم سبک شدم، امیدوارم هیچ غمی نتونه در مقابلتون قدعلم کنه، سبز باشین و شاد :rose:

shoeleh.

New member
غم که خیلی دارم ولی فعلا مهم ترینش نداشتن شغل و نگرانی نتیجه ارشدم هست.که عایا قبول میشم یا نه!!!!!!:sad::sad::sad:

sara77

New member
من از اینکه این همه واسه کنکور خوندمو اخرش به اونرشته ای که خاستم نرسیدم و همیشه دارم به همون فک میکنم .ااااااایییییییییییی خداااااااااااا

arshad246

New member
مرسی دوست عزیز،
این نوشته شما منو یاد این میندازه که همش مجبورم ظاهرم رو حفظ کنم تا روی کسی اثر منفی نذارم حتی تو دنیای مجازی ظاهرم واقعا شاد و خندون ولی دلم بیشتر اوقات گرفته...:sad: خیلی بده که احساس کنی زندگی تلاشت رو، احساست رو، امیدهات رو، آرزوهاتو..... کلا وجودت رو نادیده میگیره اینجوری باعث میشه تو هم داشته هاتو نادیده بگیری و ناشکری کنی این مواقع هست که داغون میشی :13: اولین باره دارم اقرار میکنم عادت به این کار ندارم بیشتر انکار میکنم تا اقرار...........
مرسی ازتاپیکتون احساس میکنم یه کم سبک شدم، امیدوارم هیچ غمی نتونه در مقابلتون قدعلم کنه، سبز باشین و شاد :rose:
سلام
بازم تشکر میکنم
بعضی از انسان ها هستن که شادی اطرافیاشون رو به شادی و دل خوشی های خودشون ترجیح میدن یعنی بهتر بگم خودشون رو وقف میکنن!از وقف بالاترم نداریم

حسان

Well-known member
درود ...

zErOOn3 از آینــدش می ترســـه ... حق نمیدیــن بهـــش ...

بابا طرفـــ آشنــاس و اگه خدای نکـرده عشق بعــد ازدواجـــم تعریفـــ نشـــد

چــ خاکــی بــ سرمون کنیــم ...

روابط خانوادگـــی میــره هــوا و...

الان بهـتـره یــا بعــده ازدواج ... ؟ کنســل شدن ؟ یه سواله و نظــر...

تو ایـــن یکی دو هفتــه
هــزار بار مردیـــم و زنده شدیــم ...

قانــع نمیشه چیکار کنیــم ...
:sad:

از زبونمــون پریــــد ... باباخشیــن ...
:j58r36j3gcr4suxymup

نگران نباشین....
اگه از خود طرف مطمئن هستین... بقیه اش به خدا واگزار کنید...

چرا ؟

عایا ینی چی ؟ از کجا آورده اید آن را ؟؟

جز این است که نا خود آگاه دارید بسود اربها کار بی مزد می کنید

دوست محترم عایا تو جیبم بود اوردم گذاشتم تو تاپیک دوستان استفاده کنن
متاسفانه شما حرفاتون یه ارزن هم ارزش ندارن،از لایک شدنتون مععععلومه
شما فک میکنید خیلی ایرانی هستی؟نه داداش شما هم تا این چن وقت پیش کلمات عربی رو استفاده میکردید!زبان،لهجه،رنگ پوست و... اینا مهم نیست!مهم ادم بودنه و ادم موندن
میدونید درموردتون چی فکر میکنم؟فکر میکنم شما دارید سازمانی کار می کنید!و شما دارید برای زد دین و مملکتم بیگاری می کنید
دوستان بنده دوست ندارن مطلبی از شما ببینند،پس مانععع کسب نشوید!

درود بر آنانکه شایسته ی درودند

بیش از اینگونه سخنان از شما بر نخواهد خواست

بله بیشتر از آنچه گفته اید از شما بر نمی آید همین

من اگر بیگاری کنم وسر سپرده باشم سر سپرده ی میهن خویش ام و بر چاکری خویش می بالم

اما تو چی ؟ سپرده ی ارب و بیگانگانید و شاید هم تو بر این کردارت ببالی !!

شما به من بگویید اگر ایرانی هستید و چوب بی ارزشی بر فرهنگ و ادب میهن خویش نمی زنید آیا ی این مرزبوم چه بدی دارد که بجای آن از واژک های بی مایه ی اربی زده بهره می گیرید ؟

کژ روی واز خود بیگانگی افرادی چون شما در درازنای تاریخ بوده است که فرهنگ ریشه داراین کشور را اندک اندک وروز به روز آزرده و پژمرده تر ساخته است

این کار شما اگر چه خرد است اما هنگامی که یکی بگوید دو تن دیگر نیز می گویندو همینگونه اندک اندک گیاه هرز بسیار می گردد و پایمال کردن فرهنگ خویش کار آسانی می شود

بکار گیری هریک واژه ی بیگانه چون چکه ای زهر آگین است که در پای سرو کهنسال زبان این کشور ریخته می شود ؟

بیگانگان تا افراد ی چون شما هست دیگر نیازی به بر نامه ریزی و سرمایه گذاری برای تیشه زدن بر فرهنگ و ادب میهن ما ندارند

بیگاری که شما برای آنها انجام می دهید شاید خودشان دهها سال نتوانند با سرمایه ای کلان انجام د
هند

آخرین ویرایش:

varia

Well-known member

شما فک میکنید خیلی ایرانی هستی؟نه داداش شما هم تا این چن وقت پیش کلمات عربی رو استفاده میکردید!زبان،لهجه،رنگ پوست و... اینا مهم نیست!مهم ادم بودنه و ادم موندن
میدونید درموردتون چی فکر میکنم؟فکر میکنم شما دارید سازمانی کار می کنید!و شما دارید برای زد دین و مملکتم بیگاری می کنید

من اگر بیگاری کنم وسر سپرده باشم سر سپرده ی میهن خویش ام و بر چاکری خویش می بالم

شما به من بگویید اگر ایرانی هستید و چوب بی ارزشی بر فرهنگ و ادب میهن خویش نمی زنید آیا ی این مرزبوم چه بدی دارد که بجای آن از واژک های بی مایه ی اربی زده بهره می گیرید ؟

کژ روی واز خود بیگانگی افرادی چون شما در درازنای تاریخ بوده است که فرهنگ ریشه داراین کشور را اندک اندک وروز به روز آزرده و پژمرده تر ساخته است

این کار شما اگر چه خرد است اما هنگامی که یکی بگوید دو تن دیگر نیز می گویندو همینگونه اندک اندک گیاه هرز بسیار می گردد و پایمال کردن فرهنگ خویش کار آسانی می شود

بکار گیری هریک واژه ی بیگانه چون چکه ای زهر آگین است که در پای سرو کهنسال زبان این کشور ریخته می شود ؟

بیگانگان تا افراد ی چون شما هست دیگر نیازی به بر نامه ریزی و سرمایه گذاری برای تیشه زدن بر فرهنگ و ادب میهن ما ندارند

بیگاری که شما برای آنها انجام می دهید شاید خودشان دهها سال نتوانند با سرمایه ای کلان انجام د
هند

فرهنگ اين ديار بيشتر از اينكه به زبان يك قوم بباله به همزيستي اقوام مختلفش با هم با هر زبان و رنگ و پوشش مي باله. تخم كينه و نفاق رو كسايي تو اين كشور كاشتند كه مثله شما بجاي ريشه دار كردن اتحاد تيشه به اون زدند ولي اين كشور پابرجاست و مدال افتخارش اتحاد اقوام اونه كه با وجود تيشه هاي داخلي و خارجي هنوز درك ملتشو نسبت افكار پانيسم مصون نگه داشته. تاريخ نمايان گر خونهايي هست كه ريخته شده براي حفظ مرزهاي اين ديار از قومهاي مختلف و ماها كميت شو اهميت نميديم و اين برامون مهمه كه همشون به رنگ سرخ براي حفظ آسيبهاي متجاوزان بوده.
اشخاصي چون شما رو ماها افكارشو زير پامون له ميكنيم و به داشتن ايراني آزاد و آباد فكر ميكنيم كه همه ي اقوام به حقوق خود آگاه و قائلند و براي سرافرازي ايران(نه يك زبان و نه يك قوم)در تلاشند و در آينده اي نه چندان دور همه ي اقوام با بيداري خودشون افرادي با فكر شما هارو براي هميشه از اين ديار كنار ميزنيم وجز به داشتن كشوري آزاد،آباد،با فرهنگ نوين مشترك آميخته از اقوام اون فكر نميكنيم.
اين افكارتون در سال 1946-48 در زيرزميني به آتش كشيده و خاكستر شد و بازماندگان اين فكر بدونند كه دنيا به سمت آزادي انديشه ها و پارگي زنجيرها و شكوفايي توانايي ها پيش ميره و هيچ ملتي حاضر نيست به بند كشيده بشه چه در فرهنگ،چه زبان و چه اقتصاد و ...
چو خواهد دشمنی بنیاد قومی را براندازد
نخست آن جمع را از هم پریشان و جدا سازد
چو تنها کرد هریک را به تنهایی بدو تازد
چنان اندازدش از پا که دیگر سر نیفرازد

mahnam

New member

هند

جناب نوری اسپم ممنوع
غمی دارین تو این تاپیک در موردش صحبت کنین اگه نه اینجور مسائلو، خصوصی با خود طرف مطرح کنین

جناب نوری اسپم ممنوع
غمی دارین تو این تاپیک در موردش صحبت کنین اگه نه اینجور مسائلو، خصوصی با خود طرف مطرح کنین

غمی دارم که پایانش نمی بُو
سَری دارم که سامانش نمی بُو
اگر باور نداری ، سوی من آی
ببین دردی که درمانش نمی بُو

(بابا)

من هیچ اندوهی ندارم جز اندوه سربلندی ایران راستین

varia

Well-known member
غم من هم نبود عدالت در تماميت كشورمه. همه مناطق بايد سهيم باشند در برخورداري از نعمتهاي خدادادي داخل اين مرزو بوم. چرا سيستان بيشتر شبيه افغانستانه!چرا شهرهاي مرزي كه استراتژيكي هستند بهشون نمي رسن. چرا شهرهاي اطراف تبريز اوضاعشون داغونه!شهرهاي بزرگ همه بودجه هارو به سمت خودشون ميكشن چرا؟/

آخرین ویرایش:

حسان

Well-known member
سلام ...

خود طرفـــ خوبــه فکنیــم ... خونوادشونم میشه گفتــ آلـــی ...

ولـــی ...

دل بــ هیــچ وجــه را نمیــاد ... منطق کـــ دیگه بمــانــد ...
مشکل اصلــی همینــه ...

(وقتــی دل را نمیاد منطق میگه ریسک نکـن)

:rose:

خووووووو اگه اینجوریه چرا از اول رفتین جولو؟؟؟
کاش قبل بیان هر حرفی مطمئن میشدین....

آخرین ویرایش:

bakhshi

New member
bache ha man ye gham daram

migam

vali bekhoda shoar nist

man az adam haye dorovaram khastam
az adam haei ke hamash tazahor mikonan

az adam haye dorughgu

az adam haei ke farhange paeineshun azyatam mikone
az adam haei ke vaghti mikhan harf bezanan fekr nemikonan