عایا من غمم رو دوست دارم؟

arshad246

New member
سلام دوستان عزیز تو این تاپیک می خوایم بفهمیم عایا غم و درد هرکس فقط مختص به خودش می باشد یا می تونه غمش رو با یه نفر دیگه عوض کنه!
حالا واس فهمیدن این موضوع هرکسی بیاد بدون تارف قمشو بگه!
بعد اینکه همه غم یا دردشون رو گذاشتن در ادامه تاپیک میگم چکار میکنیم عایا!
از خودم شروع می کنم:
بزرگترین غم من نبود پدرم(اغام) هستش!این غم با گذشت زمان واسم تازه تر هم میشه!من موندمو یه عالمه خاطره و یه اسم بزرگ ویاد پدرم که تو دل همه همشهریام یا استانمون هستش!خیلی میخامش

دوستان عزیز لطفا فقط یه درد یا غم رو بگید! اونی که از همه واستون سخت تره!عایاها

!SeCreT!

New member
سلام دوستان عزیز تو این تاپیک می خوایم بفهمیم عایا غم و درد هرکس فقط مختص به خودش می باشد یا می تونه غمش رو با یه نفر دیگه عوض کنه!
از خودم شروع می کنم:
بزرگترین غم من نبود پدرم(اغام) هستش!این غم با گذشت زمان واسم تازه تر هم میشه!من موندمو یه عالمه خاطره و یه اسم بزرگ ویاد پدرم که تو دل همه همشهریام یا استانمون هستش!خیلی میخامش

منم درد شما رو دارم البته با این تفاوت که دختر به باباش وابسته تره!
فکر میکردم گذر زمان تسکینش میده اما بدتر داره میشه...

حسان

Well-known member
از غم جدا مشو که جلا میدهد به دل
اما چه غم؟؟
غمی که خدا میدهد به دل
غم صیقل است خدایا زما مگیر...
این گوهر جلا که جلا میدهد به دل..

bahar9368

New member
از خودم شروع می کنم:

مگه کی غمش رو دوس داااااااااااااااااااااره؟:sadsmiley:
منم از دست دادن بابام بزرگترین غم زندگیمه .همه آرزوم اینه که باز ببینمش اما نمییییییییشه :sadsmiley:

arshad246

New member
مگه کی غمش رو دوس داااااااااااااااااااااره؟:sadsmiley:
منم از دست دادن بابام بزرگترین غم زندگیمه .همه آرزوم اینه که باز ببینمش اما نمییییییییشه :sadsmiley:
مرسی که نظر دادید
حتما اخر نظر دادن همه متوجه میشید که غمتون رو دوس داری یا نه

شادی 25

New member
ارشد جان
بهار جون و تک خال عزیز:tsimuzpzwoap1t9y3o7
واقعا آدم غم شماها رو که میخونه.
دیگه روش نمیشه غم های خودشو بگه.
آخه پدر و مادر خیلی عزیزن و از دست دادنشون واقعا یه غم واقعیه.
ماها بیایم چی بگیم.از ارشدی که بد دادیم یا از مشکلات خانوادگی هیچکدوم به پای غم شماها نمیرسه.:sad:

padide

New member
بزرگترین غم من عشق یک طرفه ای بود که داشتم الانم با اینکه چند سال میگذره و من به طور کامل از دستش دادم هنوزم بعضی شبا با یادش گریه میکنم.شاید یه کم مسخره به نظر بیاد ولی هیچ وقت نتونستم در موردش با کسی درد و دل کنم. اینجا هم اولین بار که به کسی میگم. همیشه میترسیدم اگه به کسی بگم مسخرم کنن.
شاید به از دست دادن پدر و مادر نرسه ولی به همون سختی میتونه باشه.
تا الان تقریبا به هرچی میخواستم رسیدم ولی این یکی یک آرزوی غیر ممکنه.

mbamari

Member
همه ما در درونمون چیز هایی وجود داره که با یادش دلمون میگیره. و ناراحتی بر درونمون مسلط میشه.
اما این حس همیشه مارو یاد یه چیزه دیگه هم میندازه. یاد خدا. معبودی که در سخت ترین زمان ها خودش رو
به کمترین فاصله از قلبمون میرسونه تا بگه من پیشتم نگران نباش. بزرگترین حسن غم اینه که فاصله مارو به
خدا نزدیکو نزدیک تر میکنه .

شادی 25

New member
پدیده جون امیدوارم با یکی هزار برابر بهتر از اون طرف و با وفاتر آشنا بشی.:thumbsupsmileyanim:

شادی 25

New member
همه ما در درونمون چیز هایی وجود داره که با یادش دلمون میگیره. و ناراحتی بر درونمون مسلط میشه.
اما این حس همیشه مارو یاد یه چیزه دیگه هم میندازه. یاد خدا. معبودی که در سخت ترین زمان ها خودش رو
به کمترین فاصله از قلبمون میرسونه تا بگه من پیشتم نگران نباش. بزرگترین حسن غم اینه که فاصله مارو به
خدا نزدیکو نزدیک تر میکنه .

آفرین گل گفتی
ولی این خیلی بی معرفتیه که ما وقتی مشکل دار میشیم یاد خدا میوفتیم.
من که تو این جور شرایط با یه عالمه سر افکندگی دعا میکنم.

mbamari

Member
ما آدم ها اصولا خیلی زود دچار نسیان و فراموشی میشیم متاسفانه.
اینکه در هر شرایطی (مثلا در شادی هامون) به یاد خدا باشیم یه مسئله بسیار مهمه که باید
سعی کنیم در وجودمون نهادینه کنیم. و امیده که بتونیم به اون مرحله از ایمان و اعتقاد برسیم.
اونهم در بهترین دوران زندگیمون که جوانیمون هست.

TUMS

Well-known member
من. ...
غم. . . . .
میگذرد
همه غم و سختی دارن و منم از نوع خیلی بدش داشتم و اصولآ آدم غم دوستی هستم ولی هر چی در موردشون فکر نکنیم بهتره. . . .

تا کی ارب گرایی و ارب زدگی ؟

تا که سر سپرده ی ارب شدن

تا کی پشت پا زدن به فرهنگ پر بار میهن ؟

تا کی بیگاری اربها ؟

تا کی از اربها هم ارب تر شدن؟ تاکی

براستی که شرم آور است

براستی که شرم آور است که تا این اندازه پیرو کورکورانه ی اربها شدن

اربهایی که به هیچ روی از نام الخلیخ عربی کوتاه نیامده و نام راستین شاخابه پارسی یا کنداب پارسی را بر نمی تابند

چرا هر روز بدتر از دیروز از فرهنگ و گنجینه ی پر گوهر زبان میهن خویش دور می شوید و برای اربها بیگاری می کنید ؟

چرا ؟

عایا ینی چی ؟ از کجا آورده اید آن را ؟؟

جز این است که نا خود آگاه دارید بسود اربها کار بی مزد می کنید

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
غم امروز یکی یه غم بزرگ به دلم گذاشت خدا کنه حل شه
goldy6.gif

arshad246

New member
ارشد جان
بهار جون و تک خال عزیز:tsimuzpzwoap1t9y3o7
واقعا آدم غم شماها رو که میخونه.
دیگه روش نمیشه غم های خودشو بگه.
آخه پدر و مادر خیلی عزیزن و از دست دادنشون واقعا یه غم واقعیه.
ماها بیایم چی بگیم.از ارشدی که بد دادیم یا از مشکلات خانوادگی هیچکدوم به پای غم شماها نمیرسه.:sad:
ممنونم دوست عزیز
اما قرار شد هرکسی غمی رو که داره بگه،حالا هرچی باشه!مث دوست عزیزمون پدیده که غمشون رو گفتند و قرار نیست همه یه غم داشته باشن!غم غمه کوچیک و بزرگم نداره
منتظرم بگید که اخر سر نتیچه این بحث رو ببینیم

arshad246

New member

چرا ؟

عایا ینی چی ؟ از کجا آورده اید آن را ؟؟

جز این است که نا خود آگاه دارید بسود اربها کار بی مزد می کنید[/quote]
دوست محترم عایا تو جیبم بود اوردم گذاشتم تو تاپیک دوستان استفاده کنن
متاسفانه شما حرفاتون یه ارزن هم ارزش ندارن،از لایک شدنتون مععععلومه
شما فک میکنید خیلی ایرانی هستی؟نه داداش شما هم تا این چن وقت پیش کلمات عربی رو استفاده میکردید!زبان،لهجه،رنگ پوست و... اینا مهم نیست!مهم ادم بودنه و ادم موندن
میدونید درموردتون چی فکر میکنم؟فکر میکنم شما دارید سازمانی کار می کنید!و شما دارید برای زد دین و مملکتم بیگاری می کنید
دوستان بنده دوست ندارن مطلبی از شما ببینند،پس مانععع کسب نشوید!

leyla-h

New member
غم هر کسی برای خود فرد سنگینه که براش غم شده والا که فراموش میشد............
غم من آینده ست خیلی نگران آینده ام شاید براتون قابل درک نباشه ولی خیلی اذیتم میکنه ادمی هم نیستم که درمورد مشکلاتم با کسی صحبت کنم به خاطر همین بیشتر اذیت میشم... احساس میکنم واقعا حال رو دارم فدای آینده میکنم آینده ای که شاید اصلا نباشه ولی دست خودم نیست خیلی به آینده فکر میکنم گاهی اوقات برای فراموش کردن این وضعیت میومدم سایت حالم بهتر میشد ولی حالا حالم بدتر میشه نمیدونم چرا حالا کمتر میام میتونم بگم شاید فقط برای تاپیک ختم قرآن میام سایت ببینم چه خبره الانم عنوان تاپیک برام جالب بود اومدم تو...:dadad4:

arshad246

New member
غم هر کسی برای خود فرد سنگینه که براش غم شده والا که فراموش میشد............
غم من آینده ست خیلی نگران آینده ام شاید براتون قابل درک نباشه ولی خیلی اذیتم میکنه ادمی هم نیستم که درمورد مشکلاتم با کسی صحبت کنم به خاطر همین بیشتر اذیت میشم... احساس میکنم واقعا حال رو دارم فدای آینده میکنم آینده ای که شاید اصلا نباشه ولی دست خودم نیست خیلی به آینده فکر میکنم گاهی اوقات برای فراموش کردن این وضعیت میومدم سایت حالم بهتر میشد ولی حالا حالم بدتر میشه نمیدونم چرا حالا کمتر میام میتونم بگم شاید فقط برای تاپیک ختم قرآن میام سایت ببینم چه خبره الانم عنوان تاپیک برام جالب بود اومدم تو...:dadad4:
مرسی از حضورتون
چشما اشک آلود رو لبها خنده/میکشه ما رو غم اینده/اینده...

بالا