عایا من غمم رو دوست دارم؟

bakhshi

New member
بزرگترین غم من عشق یک طرفه ای بود که داشتم الانم با اینکه چند سال میگذره و من به طور کامل از دستش دادم هنوزم بعضی شبا با یادش گریه میکنم.شاید یه کم مسخره به نظر بیاد ولی هیچ وقت نتونستم در موردش با کسی درد و دل کنم. اینجا هم اولین بار که به کسی میگم. همیشه میترسیدم اگه به کسی بگم مسخرم کنن.
شاید به از دست دادن پدر و مادر نرسه ولی به همون سختی میتونه باشه.
تا الان تقریبا به هرچی میخواستم رسیدم ولی این یکی یک آرزوی غیر ممکنه.

ioini ke raft liyaghatet ro nadashteh

ino hamishe ba khodet begu

bakhshi

New member
غم هر کسی برای خود فرد سنگینه که براش غم شده والا که فراموش میشد............
غم من آینده ست خیلی نگران آینده ام شاید براتون قابل درک نباشه ولی خیلی اذیتم میکنه ادمی هم نیستم که درمورد مشکلاتم با کسی صحبت کنم به خاطر همین بیشتر اذیت میشم... احساس میکنم واقعا حال رو دارم فدای آینده میکنم آینده ای که شاید اصلا نباشه ولی دست خودم نیست خیلی به آینده فکر میکنم گاهی اوقات برای فراموش کردن این وضعیت میومدم سایت حالم بهتر میشد ولی حالا حالم بدتر میشه نمیدونم چرا حالا کمتر میام میتونم بگم شاید فقط برای تاپیک ختم قرآن میام سایت ببینم چه خبره الانم عنوان تاپیک برام جالب بود اومدم تو...:dadad4:

in karo nakon
pashimun mishi

tu hal zendegi kon va az zendegit lezat bebar dar eyne hal be ayandeh ham fekr kon
vali na ba gham

ba energy va shadi va poshtekar
intori nemituni ayandaro besazi
haletam az dast midi

حسان

Well-known member
غم من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کس بد ما به خلق گوید
ما صورت او نمیخراشیم
ما خوبی او به خلق گوییم
تا هر دو دروغ گفته باشیم

محسن ن ک

New member
بنام خدا...چندتاس ...1..مامانمو ابجی کوچیکم چون بابام فوت کرده یکم زیاد روشون احساس مسئولیت میکنم..ناراحتیشون ناراحتم میکنه
2...نمیدونم چرا با دخترا کنار نمیام. پشیمون میشما.اما دیر پشیمون میشم واسه ...یکم ناراحتم میکنه اخه باعث تنهایی میشه
3..زودتر استخدام شم
4..پرشیا می خوام بخرم پولام کمه هنو
5..ارشد :(

economic

New member
بزرگترین غم من اینه ک چرا اینجا ب دنیا اومدم
از کل دنیا
تو اسیا
اونم ایران
اونم غرب کشور
نقطه صفر مرزی......
کاش میتوسم خودم باشم
اونجوری ک دوس دارم
اینقد مجبور ب همرنگ شدن با محیط نمیشدم

economic

New member
ی سوال:
نمیدونم چرا من هیچ وقت نمیدونم این
zErO On3 چی میگه؟
احتمال داره ک من ب دقت بخونم؟
در کل چرا؟؟؟؟

economic

New member
بزرگترین غم من عشق یک طرفه ای بود که داشتم الانم با اینکه چند سال میگذره و من به طور کامل از دستش دادم هنوزم بعضی شبا با یادش گریه میکنم.شاید یه کم مسخره به نظر بیاد ولی هیچ وقت نتونستم در موردش با کسی درد و دل کنم. اینجا هم اولین بار که به کسی میگم. همیشه میترسیدم اگه به کسی بگم مسخرم کنن.
شاید به از دست دادن پدر و مادر نرسه ولی به همون سختی میتونه باشه.
تا الان تقریبا به هرچی میخواستم رسیدم ولی این یکی یک آرزوی غیر ممکنه.

پدیده جان من با تو تومطالعه ی گروهی ارشد اشنا شدم ب پشتکار و تواناییات ایمان دارم
اگه بخای میتونی فراموشش کنی
کسایی ک میتونن ازت راحت بگذرن تو هم بگذر
ب قول بخشی با تو بودن لیاقت میخاد

STRUCTURE 66

New member

سوختم باران بزن شاید تو خاموشم کنی

شاید امشب سوزش این زخم هارا کم کنی

آه باران من سراپای وجودم آتش است

پس بزن باران بزن شاید تو خاموشم کن

arshad246

New member

درود بر آنانکه شایسته ی درودند

بیش از اینگونه سخنان از شما بر نخواهد خواست

بله بیشتر از آنچه گفته اید از شما بر نمی آید همین

من اگر بیگاری کنم وسر سپرده باشم سر سپرده ی میهن خویش ام و بر چاکری خویش می بالم

اما تو چی ؟ سپرده ی ارب و بیگانگانید و شاید هم تو بر این کردارت ببالی !!

شما به من بگویید اگر ایرانی هستید و چوب بی ارزشی بر فرهنگ و ادب میهن خویش نمی زنید آیا ی این مرزبوم چه بدی دارد که بجای آن از واژک های بی مایه ی اربی زده بهره می گیرید ؟

کژ روی واز خود بیگانگی افرادی چون شما در درازنای تاریخ بوده است که فرهنگ ریشه داراین کشور را اندک اندک وروز به روز آزرده و پژمرده تر ساخته است

این کار شما اگر چه خرد است اما هنگامی که یکی بگوید دو تن دیگر نیز می گویندو همینگونه اندک اندک گیاه هرز بسیار می گردد و پایمال کردن فرهنگ خویش کار آسانی می شود

بکار گیری هریک واژه ی بیگانه چون چکه ای زهر آگین است که در پای سرو کهنسال زبان این کشور ریخته می شود ؟

بیگانگان تا افراد ی چون شما هست دیگر نیازی به بر نامه ریزی و سرمایه گذاری برای تیشه زدن بر فرهنگ و ادب میهن ما ندارند

بیگاری که شما برای آنها انجام می دهید شاید خودشان دهها سال نتوانند با سرمایه ای کلان انجام د
هند[/quote]
غرب زده شما برو بمیر!اینم جواب من به شما
گند زدید به دستو زبان و نگارش فارسی!دفعه دیگه نبینم به ادبیات فارسی توهین کنی بی سواد!
می خوای بدونی حرفم درسته،تعداد لایک هایی رو که این نوشتم میگیره رو ببینید!
بازم میگم با این طرز نوشتن به ادبیات فارسی توهین نکنید اقای بی سواد!اینم عععععععععععععععععععایا که چشت دراد!

[/color][/size] در ضمن شما کمبود دارید پس هستید!

آخرین ویرایش:

arshad246

New member
ی سوال:
نمیدونم چرا من هیچ وقت نمیدونم این
zErO On3 چی میگه؟
احتمال داره ک من ب دقت بخونم؟
در کل چرا؟؟؟؟
اکونومیک دقیقا منم این مشکل رو دارم!عما مث اینکه شیطونک خوب میفهمه حرفاشو
کلا شیطونک همه فن حریفه
لایک شیطونک
:smiliess (3):

آخرین ویرایش:

bakhshi

New member
بنام خدا...چندتاس ...1..مامانمو ابجی کوچیکم چون بابام فوت کرده یکم زیاد روشون احساس مسئولیت میکنم..ناراحتیشون ناراحتم میکنه
2...نمیدونم چرا با دخترا کنار نمیام. پشیمون میشما.اما دیر پشیمون میشم واسه ...یکم ناراحتم میکنه اخه باعث تنهایی میشه
3..زودتر استخدام شم
4..پرشیا می خوام بخرم پولام کمه هنو
5..ارشد :(

:bunnyearsmiley:
rajebe avalish sakhte barat arezuye sarbolandi daram midunam vaghean sakhte

2vomi ham mohem nist belakhare yeki ro peyda mikoni k bahash kenar biyay in k gham nist khube

3vomi 4romi 5ham gham nist talasheto bokon hatman mituni va anjamesh midi:a2d3:

آخرین ویرایش:
بالا