padideh
New member
ارشدم هست كه بلاتكليفم برا نتيجه اش و يه جورايي نااميد.پدیده خانوم شما غمتون رو گفتید؟
و يكي ديگشم گفتني نيس....
ارشدم هست كه بلاتكليفم برا نتيجه اش و يه جورايي نااميد.پدیده خانوم شما غمتون رو گفتید؟
به جرأت ميتونم بكم كه مرغ همسايه غازه ...
تو خيال اكثريتمون.
دختري زيبايي رو ميشناسم كه بطور مادرزاد يكي از باهاش مشكل داره و ميلنكه ،
غمش اينه كه جرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعأ دوستان غم ارشد و عشق بدتراز از دست دادن عزيز و سﻻمتيه ؟ بيشتر از لنكيدن يه دختره ؟ واقعأ كدومتون دوست داره تا آخر عمر باش بلنكه ولي ارشد قبول شه ؟ كدومتون حاظريد يكي از جشاتون كور شه يا يكي از كوشاتون كر شه ولي به عشقش برسه ؟؟؟؟؟
خدايا خودت رو شاهد ميكيرم حاظرم 1000بار دلم با اين عشقهاي الكي بشكنه ولي غم عزيز (خونوادم و كساني ك دوستشون دارم) رو نبينم .
غم ؟
جيزيه كه نميتونيم دوستش داشته باشيم مكر مكر اينكه به انتخاب خودمون باشه اونم با رنك و بوي ايثار ...
تصور كنيد بسري كه غم دانشكاه نرفتن و جووني كردن رو بجون ميخره تا خواهرش و مادرش و برادرش شاد باشن .
سلام ...
خود طرفـــ خوبــه فکنیــم ... خونوادشونم میشه گفتــ آلـــی ...
ولـــی ...
دل بــ هیــچ وجــه را نمیــاد ... منطق کـــ دیگه بمــانــد ... مشکل اصلــی همینــه ...
(وقتــی دل را نمیاد منطق میگه ریسک نکـن)
:rose:
غرب زده شما برو بمیر!اینم جواب من به شما
درود بر آنانکه شایسته ی درودند
بیش از اینگونه سخنان از شما بر نخواهد خواست
بله بیشتر از آنچه گفته اید از شما بر نمی آید همین
من اگر بیگاری کنم وسر سپرده باشم سر سپرده ی میهن خویش ام و بر چاکری خویش می بالم
اما تو چی ؟ سپرده ی ارب و بیگانگانید و شاید هم تو بر این کردارت ببالی !!
شما به من بگویید اگر ایرانی هستید و چوب بی ارزشی بر فرهنگ و ادب میهن خویش نمی زنید آیا ی این مرزبوم چه بدی دارد که بجای آن از واژک های بی مایه ی اربی زده بهره می گیرید ؟
کژ روی واز خود بیگانگی افرادی چون شما در درازنای تاریخ بوده است که فرهنگ ریشه داراین کشور را اندک اندک وروز به روز آزرده و پژمرده تر ساخته است
این کار شما اگر چه خرد است اما هنگامی که یکی بگوید دو تن دیگر نیز می گویندو همینگونه اندک اندک گیاه هرز بسیار می گردد و پایمال کردن فرهنگ خویش کار آسانی می شود
بکار گیری هریک واژه ی بیگانه چون چکه ای زهر آگین است که در پای سرو کهنسال زبان این کشور ریخته می شود ؟
بیگانگان تا افراد ی چون شما هست دیگر نیازی به بر نامه ریزی و سرمایه گذاری برای تیشه زدن بر فرهنگ و ادب میهن ما ندارند
بیگاری که شما برای آنها انجام می دهید شاید خودشان دهها سال نتوانند با سرمایه ای کلان انجام دهند