عایا من غمم رو دوست دارم؟

arshad246

New member
ایشالا همه دوستانی که انجمن میان قبول میشن
پ این غم واس شما خاطره میشه:painting:

alikhezri

New member
ترسم از ترکان تیر انداز نیست
طعنه تیرآورانم می کشد....

بزرگترین غم دنیا به اون غمهایی میگن که تو دلت سنگینی میکنه اما به هر دلیلی نمیتونی به کسی بگی...:riz277::riz277::heart:

ZIYA1366

New member
به جرأت ميتونم بكم كه مرغ همسايه غازه ...
تو خيال اكثريتمون.
دختري زيبايي رو ميشناسم كه بطور مادرزاد يكي از باهاش مشكل داره و ميلنكه ،
غمش اينه كه جرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعأ دوستان غم ارشد و عشق بدتراز از دست دادن عزيز و سﻻمتيه ؟ بيشتر از لنكيدن يه دختره ؟ واقعأ كدومتون دوست داره تا آخر عمر باش بلنكه ولي ارشد قبول شه ؟ كدومتون حاظريد يكي از جشاتون كور شه يا يكي از كوشاتون كر شه ولي به عشقش برسه ؟؟؟؟؟
خدايا خودت رو شاهد ميكيرم حاظرم 1000بار دلم با اين عشقهاي الكي بشكنه ولي غم عزيز (خونوادم و كساني ك دوستشون دارم) رو نبينم .

ZIYA1366

New member
غم ؟
جيزيه كه نميتونيم دوستش داشته باشيم مكر مكر اينكه به انتخاب خودمون باشه اونم با رنك و بوي ايثار ...
تصور كنيد بسري كه غم دانشكاه نرفتن و جووني كردن رو بجون ميخره تا خواهرش و مادرش و برادرش شاد باشن .

leylii

New member
به جرأت ميتونم بكم كه مرغ همسايه غازه ...
تو خيال اكثريتمون.
دختري زيبايي رو ميشناسم كه بطور مادرزاد يكي از باهاش مشكل داره و ميلنكه ،
غمش اينه كه جرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعأ دوستان غم ارشد و عشق بدتراز از دست دادن عزيز و سﻻمتيه ؟ بيشتر از لنكيدن يه دختره ؟ واقعأ كدومتون دوست داره تا آخر عمر باش بلنكه ولي ارشد قبول شه ؟ كدومتون حاظريد يكي از جشاتون كور شه يا يكي از كوشاتون كر شه ولي به عشقش برسه ؟؟؟؟؟
خدايا خودت رو شاهد ميكيرم حاظرم 1000بار دلم با اين عشقهاي الكي بشكنه ولي غم عزيز (خونوادم و كساني ك دوستشون دارم) رو نبينم .

راست میگی گلم .......آمین

leylii

New member
غم ؟
جيزيه كه نميتونيم دوستش داشته باشيم مكر مكر اينكه به انتخاب خودمون باشه اونم با رنك و بوي ايثار ...
تصور كنيد بسري كه غم دانشكاه نرفتن و جووني كردن رو بجون ميخره تا خواهرش و مادرش و برادرش شاد باشن .

:riz304::sadsmiley:

ZIYA1366

New member
سلام ...

خود طرفـــ خوبــه فکنیــم ... خونوادشونم میشه گفتــ آلـــی ...

ولـــی ...

دل بــ هیــچ وجــه را نمیــاد ... منطق کـــ دیگه بمــانــد ...
مشکل اصلــی همینــه ...

(وقتــی دل را نمیاد منطق میگه ریسک نکـن)

:rose:

باسﻻم دوست عزيز
بيشنهادي ك من به دوستاني كه همجين مشكلي براشون هست ميدم اينه كه : سعي كنيد به خوبيهاش و به برازندكيهاش فكر كنيد و سعي كنيد دوستش داشته باشيد و واقعأ از مقايسه ببرهيزيد، اكه مقايسه بياد وسط ديكه نميشه منطقي فكر كرد ، اكه تونستيد %ي از دوست داشتن رو بدست بياريد با توجه به خوبي ك ازش تعريف ميكنيد به نتيجه خواهيد رسيد .
ولي دوري كنيد از اينكه دوسش نداشته باشيد اصﻻ و بخوايين اقدامي كنيد.
شنيدم كه % كمي دوست داشتن قبل از ازدواج ميتونه بايه كذار عشقي فراوان در حين زندكي مشترك باشه .

ZIYA1366

New member
ماه رمضان ، ماه بروز خوبيها مبارك . . .
جقدر رفتار مردم خوب ميشه باهم تو اين ماه ...
غم اصلي مردم تو اين ماه به نوع رابطشون با خدا بر ميكرده ، حتي اوني ك زياد به اين حرفا اعتقاد نداره ...

STRUCTURE 66

New member
زل زدم تو چشمهاش، دستهاش و گرفتم و گفتم :منو تنها نذار . یه لبخند زد و گفت همه چی درست میشه !
گفتم من نمیتونم طاقت بیارم . گفت . نترس . توکل کن به خدا !
خدایا چنان صبرم بده که حتی نامی از او بر دلم نماند !! چه رسد به یاد !

STRUCTURE 66

New member
گاهی آدم احتیاج داره یکی بیاد بزنه رو شونه ش ، بگه : "هی رفیق ! از چیزی ناراحتی ؟"
اونوقت آدم برگرده بگه : "آره رفیق ، ازهمه چی"

STRUCTURE 66

New member

ما فکـر میکنیـم بدتـرین درد ؛
از دسـت دادن ِ کسـی هست که خیلی دوستـش داریم .
امـا …. حقیقـت اینه که :
از دست دادن خــودمـون ،
و از یــاد بردنِ اینکه کـی هستیـم و چقدر ارزش داریم،

گـاهی وقتــها خیلــی دردنــاک تـره...

STRUCTURE 66

New member
برای خودت زندگی کن...

کسی که تو را دوست داشته باشد

با تو می ماند...

برای داشتنت می جنگد...

اما اگر دوستت نداشته باشد

به هر بهانه ای میرود...!!!

economic

New member
‫روزگارغریبست نازنین
از هر 2 تا تبلیغ تلویزیون یکی تبلیغ بانکه ،، ولی مردم هر روز فقیر تر میشن
از هر 2 روز هفته یکیش تعطیله اما باز مردم افسرده تر میشن
از هر 2 نفر توی خیابون یه نفر لیسانس داره اما باز مردم بیکار تر میشن
از هر 2 تا خونه یکیش نوسازه اما مردم باز بی خانمان تر میشن
از هر 2 نفر یکی دماغش رو عمل کرده اما باز قیافه ها زیبا نمیشن
از هر 2 نفر یکی حاجی شده اما بازمردم بی خدا تر میشن!‬!!!!!!!

economic

New member
‫به سلامتی اون دوستي که گفت:
قبر منو خیلی بزرگ بسازین...
چون دارم یه دنیا آرزو با خودم به گور میبرم........

shiva3322

New member

درود بر آنانکه شایسته ی درودند

بیش از اینگونه سخنان از شما بر نخواهد خواست

بله بیشتر از آنچه گفته اید از شما بر نمی آید همین

من اگر بیگاری کنم وسر سپرده باشم سر سپرده ی میهن خویش ام و بر چاکری خویش می بالم

اما تو چی ؟ سپرده ی ارب و بیگانگانید و شاید هم تو بر این کردارت ببالی !!

شما به من بگویید اگر ایرانی هستید و چوب بی ارزشی بر فرهنگ و ادب میهن خویش نمی زنید آیا ی این مرزبوم چه بدی دارد که بجای آن از واژک های بی مایه ی اربی زده بهره می گیرید ؟

کژ روی واز خود بیگانگی افرادی چون شما در درازنای تاریخ بوده است که فرهنگ ریشه داراین کشور را اندک اندک وروز به روز آزرده و پژمرده تر ساخته است

این کار شما اگر چه خرد است اما هنگامی که یکی بگوید دو تن دیگر نیز می گویندو همینگونه اندک اندک گیاه هرز بسیار می گردد و پایمال کردن فرهنگ خویش کار آسانی می شود

بکار گیری هریک واژه ی بیگانه چون چکه ای زهر آگین است که در پای سرو کهنسال زبان این کشور ریخته می شود ؟

بیگانگان تا افراد ی چون شما هست دیگر نیازی به بر نامه ریزی و سرمایه گذاری برای تیشه زدن بر فرهنگ و ادب میهن ما ندارند

بیگاری که شما برای آنها انجام می دهید شاید خودشان دهها سال نتوانند با سرمایه ای کلان انجام د
هند
غرب زده شما برو بمیر!اینم جواب من به شما
گند زدید به دستو زبان و نگارش فارسی!دفعه دیگه نبینم به ادبیات فارسی توهین کنی بی سواد!
می خوای بدونی حرفم درسته،تعداد لایک هایی رو که این نوشتم میگیره رو ببینید!
بازم میگم با این طرز نوشتن به ادبیات فارسی توهین نکنید اقای بی سواد!اینم عععععععععععععععععععایا که چشت دراد!

[/color][/size] در ضمن شما کمبود دارید پس هستید![/QUOTE]

بچه ها ببخشیدا من دخالت میکنم.اما نه ارب درسته و نه عایا.حالا چرا بچه ها تو انجمن عایا و .. استفاده میکنن من نمیدونم اما مسلما قصدشون تخریب فر هنگشون نیس.الکی حرف در نیارید.در ضمن اقای نوری همه زبانها و فرهنگها برای مردم خودش مهم و عزیزه پس الکی به عربها حمله نکنید.هر کلمه ای باید درستش مورد قبول باشه.پس اگه عایا اشتباهه که اشتباهه ارب هم اشتباهه چون صحیحش عربه.هر چیو برا خودمون دو س داریم برا دیگران هم داشته باشیم.اشتباه بسیاری از مردم ما اینه که فقط برا فرهنگ خودشون ارزش قایلیم و دیگران و نادیده میگیریم.تو قرنی که هستیم تعصبات الکی دور از روشن فکریه.به همه احترام بذاریم ایران عرب زبان بومی هم داره یادتون نره.منم نه فارس هستم نه عرب اما جفتشونم برا قابل احترامه.

arshad246

New member
هوای خانه چه دلگیر می شود گاهی
از این زمانه دلم سیر می شو گاهی
عقاب تیز پرواز دشت استغنا اسیر پنچه ی تقدیر می شود گاهی
زموی سپیدم گمان مبر به عمر دراز
جوان به حادثه ای پیر می شود گاهی

زموی سپیدم گمان مبر به عمر دراز/این رشته را به نقد جوانی خریده ام

بالا