شمارش معکوس تا کنکور کارشناسی ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zy zy

New member
سلام شب خوش میبینم که سخت مشغولید آفرین به شماها که تا آخرین لحظه جنگیدید
ان شاء لله که نتیجش رو بگیرید
خیلی التماس دعا دارما
راستی بچه ها قرار شده به امید خدا بعد از کنکور توی تایپیک جدید جمع بشیم اینم آدرسش هست
" http://olumpezeshki.ir/thread13318.html "

عنوان قشنگیه ولی این "برای" اولش به نظر من اضافیه ، همون روزهای امید و انتظار بهتر نیست ؟

infomdmir

New member
عنوان زیاد مهم نیست هدف مهمه که همه دوستان از هم با خبر بشویم

melodi1991

New member
منم کلییییی خوشحاللللم که داره شنبه میشههههه هوراااااا به ارشدیای ورودی 93 :4d564ad6:
امیدواررم هممون موفق باشیییییییییییییییییییییم :ad54ad:

ROJO

New member
بچه ها من ناامید شدم

برام دعا کنید

خیلی عصبی ام

وای خدا :(((

سوالایی ک برام اب خوردن بوده رو دارم اشتبا جواب میدم

تا دیروز ویروسو 70 میزدم امروز چی شده :( قلبم داره کنده میشه از ناراحتی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zy zy

immuno

New member
دوستان برای همه آرزوی موفقیت می کنم
راستی، آزمون های پنج شنبه عصر کجا برگزار میشه؟ دانشگاه ایران؟

N@RVIN

Well-known member
بچه ها من ناامید شدم

برام دعا کنید

خیلی عصبی ام

روخو ناراحت نباش نا امیدم نباش

یک آزمون به اندازه ی کافی برای تعیین وضعیت کسی اعتبار نداره

و جلسه ی کنکور متفاوت از هر پیش آزمونی هست..امیدوار و پر انرژی برای کنکور آماده بشید انشاله موفق میشین عزیزم :)

ROJO

New member
روخو ناراحت نباش نا امیدم نباش

یک آزمون به اندازه ی کافی برای تعیین وضعیت کسی اعتبار نداره

و جلسه ی کنکور متفاوت از هر پیش آزمونی هست..امیدوار و پر انرژی برای کنکور آماده بشید انشاله موفق میشین عزیزم :)

وای نااار خیلی حساس شدم، میترسم سر جلسه هم همینطور باشم

سوالای 92 رو گذاشته بودم واسه فردا طاقت نیوردم رفتم زدم شد 83:dadad4: یکم اروم شدم

مردم دیگه تو این وضعیت بالا پایین

الان من مصداق کامل گهی پشت بر زین، گهی زین به پشتم :j58r36j3gcr4suxymup

مجید دیجی

مدیر بخش
بچه ها من ناامید شدم

برام دعا کنید

خیلی عصبی ام

ببین من ترم سه رفتم به عنوان پشتیبان توی یکی از همین آموزشگاهها حدود 6 ماه کار کردم . یه مدت بعد یکی از دوستام داشت برا کارشناسی ارشد روانشناسی درس می خوند . دیدی که تو این جور مواقع آدم خودبه خود جذب کتابای طرف میشه ؛ منم که کنجکاو :thumbsupsmileyanim: کلی کتاب روانشناسی خوندم خودمم توی دانشگاه زیست شناسی) خوندم (فیزیولوژی بدن رو تا حدودی میدونم) به خاطر همین الان می دونم چرا تک تک بچه ها چه حالی دارن...
شما الان دچار استرس قبل از امتحان شدی ( چون حجم زیادی مطلب خوندی میترسی فراموش کنی ) اما بذار یه مژده به همه بدم و اون اینه که مغز آدمیزاد در مواقع بحران کمی آدرنالین تولید میکنه که این باعث میشه یک سری تغییرات پیچیده توی بدن بوجود بیاد و خلاصه بگم این هرمون باعث بالا رفتم عملکرد مغز میشه در نتیجه حافظه کوتاه مدت و بلند مدت بهتر کار میکنه و قدرت تصمیم گیری بالا میره...
حالا پیشنهادم به همه این هست که امشب و فردا شب چای سبز یا بابونه یا گل گاوزبان بخورن و زودتر بخوابن ، صبح دوش بگیرن ، به روز آزمون فکر نکن ، سعی کنن به مغزشون استراحت بیشتری بدن:smiliess (3):

N@RVIN

Well-known member
وای نااار خیلی حساس شدم، میترسم سر جلسه هم همینطور باشم

سوالای 92 رو گذاشته بودم واسه فردا طاقت نیوردم رفتم زدم شد 83:dadad4: یکم اروم شدم

مردم دیگه تو این وضعیت بالا پایین

الان من مصداق کامل گهی پشت بر زین، گهی زین به پشتم :j58r36j3gcr4suxymup

اصلا نگران نباش هر کنکوری برای خودش منحصر به فرده اصلا خودتو کامل با سالهای قبل مقایسه نکن

شما الان خوندید و آماده هستین دیگه..تنها چیزی که از الان به بعد و سر جلسه مهمه..امید ، اعتماد به نفس ، دقت ..هستش

انشاله موفقی عزیزم حساس نشو :)))

ROJO

New member
مرسی ناااالی

مرسی مجیید

من برم بخوابم

راستی مجید قهرمان فقط "جان سینا" :smiliess (4):، اینو از اون روز میخواستم بگم یادم میرفت خخخ

شب همگی خوووش

sepideeee

New member
اوووو روجو ناراحت نباش ... من کتابی که تازه دورش رو تموم کرده بودم رو امرو باز کردم .. دیدم هیچی ازش یادم نیست :14: هیچی دیگه پرتش کردم کنار که اعصابم بیشتر از این خورد نشه :14:
نگران نباش ... قرار نیست که همه صد در صد کتابارو یادشون باشه .. واسه همینه که هیچکی نمی تونه صد در صد بزنه همه درسارو .. چون همه فراموش می کنیم!!!

love virology

New member
درود همه دوستان سرفراز و پیروز بوووووووووووشید دمتون خاررررررررررررررک نترسید یاری رسان فقط خدااااااااااااااست

شاد باشیدددددددددددددددددد

hidena

New member
روجو عزیز، فقط مواظب باش که این همه اصرار واسه درصد بالا تو یه درس کار دستت نده...
اگه یوقت سوالای اون درس سخت باشه آدم چون همیشه این درس رو بالا میزده و بیشتر واسش وقت گذاشته، هی سعی میکنه بیشتر پاسخنامشو پرکنه...
و گاهی اوقات سوالای که شک داره رو هم جواب بده...
و این درصد اشتباه و نمره منفی رو بالا میبره...

به خودت اعتماد داشته باش...
موفق باشی.

hidena

New member
بچه ها جون، من امروز باید کلی کار انجام بدم:a2d3:
دعا کنید به همشون برسم
همگی موفق باشید:thanks:

ROJO

New member
سپیده جونم این ی کتاب معمولی نیست اخه ،درس اصلیمه من زیاد نخوندم و تعداد درسای ما زیاده و هشت تاس، واسه همین من رو ویروسم خیلی حساب باز کردم

حق با هیدناس باید یکم واقع بین تر بشم و پیش بینی هر تغییری رو داشته باشم،زیادم حساس نشم

راستی دیشب خواب دیدم ویروس و زبانم خیلی بالا بوده تو کنکور خخخخخ چندروز پیش که یه خواب دیدم فرداش مو به موش حقیقت شد،:shocked: امیدوارم این یکیم همینجوری بشه:p

mahsa khanum

New member
روجو تو تنها نیستی گلم

منم به فاصله یه روز فاصله میتونم بگم خ چیزا از یادم میره ولی دیگه...؟؟؟ایشالله سرجلسه اونجایی که باید بیاید به یادمون بیاد :thumbsupsmileyanim:

mahsa khanum

New member
بچه ها دیگه کمتر از 24 ساعت مونده بیاید همش حرفای مثبت بزنیم:applause:
بگیم که واییییییی چقد همه مطالب یادمه:thumbsupsmileyanim:

چقد همه چی آسونه بوش میاد که کنکور امسال آسون باشه ها....:thumbsupsmileyanim: وای که چقد مسلطم به درسا

هر کی پست گذاشت یه جمله اینجوری باید بنویسه وگرنه یه امتیاز منفی از طرف من میگیره....:riz513:

*somaye*

New member
کم مونده از استرس قلبم بایسته !!!
بچه ها ..............خیلی نگرانم
دارم فکر میکنم اگه یک سال دیگه بخونم بهتر نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امیدوارم همه شما پیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروز باشد
خدا یا به ما کمک کن........

*somaye*

New member
بچه ها دیگه کمتر از 24 ساعت مونده بیاید همش حرفای مثبت بزنیم:applause:
بگیم که واییییییی چقد همه مطالب یادمه:thumbsupsmileyanim:

چقد همه چی آسونه بوش میاد که کنکور امسال آسون باشه ها....: وای که چقد مسلطم به درسا

هر کی پست گذاشت یه جمله اینجوری باید بنویسه وگرنه یه امتیاز منفی از طرف من میگیره....:riz513:

همین الان پستتو دیدم .............وای ترسیدم به من امتیاز منفی بدی
بنابر این : به خودمون اعتماد داشته باشیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتم و با توکل به خدا بریم سر جلسه :tonguesmiley:
نفس عمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق یادمون نره

ROJO

New member
بچه ها دیگه کمتر از 24 ساعت مونده بیاید همش حرفای مثبت بزنیم
بگیم که واییییییی چقد همه مطالب یادمه

چقد همه چی آسونه بوش میاد که کنکور امسال آسون باشه ها....:thumbsupsmileyanim: وای که چقد مسلطم به درسا

خخخخ موافقم مهسایی

Screenshot_2014-06-06-22-29-02.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا