bioshimi93
New member
صفحه طوری بود که بزرگتر از a4 بود و عکس اون طرف صفحه افتاد
پس باید درستش کنم
ممنون که بهم گفتین
پس باید درستش کنم
ممنون که بهم گفتین
آخرین ویرایش:
مرسی دوستان کارتم درست شد
بچه ها من ژنتیک و یه دور دیگه دوره کردم خیلی خوشحالم چون عذاب وجدان داشتم که باید یه دور دیگه میخوندم
الانم حالم خوبه امیدوارم خبر قبولی همه بچه های پر انرژی و پرتلاش اینجارو بشنویم
خدا عادل و پاداش 1سال تلاشمونو میدهههههههههههه
بچه ها اینکه ما تا اینجا ادامه دادیم خودش خیلیه
دوستان زیادی رو میشناسم که جا زدن
و خیلیا متأسفانه اتفاقات ناخوشایندی براشون پیش اومده
پس خداروشکر بابت استقامت تا این لحظه
و با توکل به خدا پیش بسوی آزمون آخر هفته(5شنبه یا جمعه):thanks:
من رفتم کافی نت و اونجا راحت پرینت گرفتم مشکلی از لحاظ عکس نداره فقط مشکلم اینه که اخه کاغذ A4رو روز امتحان چطور به سینه ام بچسبونم؟؟؟؟!!!!!!!:65d6a5d6s:
کارت من که نصف a4 شد عکسشم مشکلی نداره اون احتمالا خود صفحه رو پرینت گرفته باید پرینت کارت رو میزدمن رفتم کافی نت و اونجا راحت پرینت گرفتم مشکلی از لحاظ عکس نداره فقط مشکلم اینه که اخه کاغذ a4رو روز امتحان چطور به سینه ام بچسبونم؟؟؟؟!!!!!!!:65d6a5d6s:
khob khoda ro shokr
Asan niga ham nemindazan carto hala khodetun mibinid un axo ina ham faqat 2 khtara mibaran
)
نه بابا کجا کارتو نمی زنن ..خیلی مسئولانه همه کارتو می زنن .... یعنی اول ابتدا به همه سنجاق می دن !!!! البته وزارت علوم اومدن آخرش همه سوزن ته گردا رو دونه دونه پس گرفتن از بچه ها !!! :25r30wi::25r30wi:
خخخخ شیفیده میگم نیگا نمیندازن ن نمیزنن! البته میشه هم نزد خخخ
در مورد نکته ی دومتم -----> علوم گداس :5: بهداشت مثه نقل و نبات سوزن میپاشه :25r30wi:
یه خبر فوری از کنکور ارشد 93
卂妝十夾太乗乗¥乗醂煅排埔泄覯狿母 墄嫺媯覛毎廿
卄廾丸毋忒娉溈毋牀姆才 媯覛毎廿 卄廾丸毋
忒娉溈毋牀姆才 媯覛毎廿 卂妝十夾太乗䅈乗¥
خدا به دادمون برسه إن شاء الله شایعه باشه
یک پیشنهاد: بچه ها چون هر کدوم از رشته های مختلف هستیم لطفا بعد کنکور یک پیج جدید با عنوان شمارش معکوس تا نتایج بزنید یا هر عنوان دیگه که همدیگه رو گم نکنیم
یه خبر فوری از کنکور ارشد 93
卂妝十夾太乗乗¥乗醂煅排埔泄覯狿母 墄嫺媯覛毎廿
卄廾丸毋忒娉溈毋牀姆才 媯覛毎廿 卄廾丸毋
忒娉溈毋牀姆才 媯覛毎廿 卂妝十夾太乗䅈乗¥
خدا به دادمون برسه إن شاء الله شایعه باشه