شمارش معکوس تا کنکور کارشناسی ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bioshimi93

New member
صفحه طوری بود که بزرگتر از a4 بود و عکس اون طرف صفحه افتاد
پس باید درستش کنم
ممنون که بهم گفتین

آخرین ویرایش:

Genetic1400

New member
بچه ها من ژنتیک و یه دور دیگه دوره کردم خیلی خوشحالم چون عذاب وجدان داشتم که باید یه دور دیگه میخوندم

الانم حالم خوبه امیدوارم خبر قبولی همه بچه های پر انرژی و پرتلاش اینجارو بشنویم:a2d3:

خدا عادل و پاداش 1سال تلاشمونو میدهههههههههههه

بچه ها اینکه ما تا اینجا ادامه دادیم خودش خیلیه
دوستان زیادی رو میشناسم که جا زدن
و خیلیا متأسفانه اتفاقات ناخوشایندی براشون پیش اومده
پس خداروشکر بابت استقامت تا این لحظه
و با توکل به خدا پیش بسوی آزمون آخر هفته(5شنبه یا جمعه)
:thanks:

ROJO

New member
بچه ها من ژنتیک و یه دور دیگه دوره کردم خیلی خوشحالم چون عذاب وجدان داشتم که باید یه دور دیگه میخوندم

الانم حالم خوبه امیدوارم خبر قبولی همه بچه های پر انرژی و پرتلاش اینجارو بشنویم

خدا عادل و پاداش 1سال تلاشمونو میدهههههههههههه

بچه ها اینکه ما تا اینجا ادامه دادیم خودش خیلیه
دوستان زیادی رو میشناسم که جا زدن
و خیلیا متأسفانه اتفاقات ناخوشایندی براشون پیش اومده
پس خداروشکر بابت استقامت تا این لحظه
و با توکل به خدا پیش بسوی آزمون آخر هفته(5شنبه یا جمعه)
:thanks:

:smilies-azardl (113khob khoda ro shokr

من رفتم کافی نت و اونجا راحت پرینت گرفتم مشکلی از لحاظ عکس نداره فقط مشکلم اینه که اخه کاغذ A4رو روز امتحان چطور به سینه ام بچسبونم؟؟؟؟!!!!!!!:65d6a5d6s:

Asan niga ham nemindazan carto hala khodetun mibinid :25r30wi:un axo ina ham faqat 2 khtara mibaran
:))

zy zy

New member
من رفتم کافی نت و اونجا راحت پرینت گرفتم مشکلی از لحاظ عکس نداره فقط مشکلم اینه که اخه کاغذ a4رو روز امتحان چطور به سینه ام بچسبونم؟؟؟؟!!!!!!!:65d6a5d6s:
کارت من که نصف a4 شد عکسشم مشکلی نداره اون احتمالا خود صفحه رو پرینت گرفته باید پرینت کارت رو میزد

Ana67

New member
من امروز متوجه شدم که کتاب داروشناسی که میخونم اشتباهه:1dco2x0p1lilzhfpg1t
یه کتاب از اینترنت دانلود کردم و از ظهر تا الان 2 فصلو خوندم
شانس اوردم فقط 2 فصل کتاب جزء منبع هست
:25r30wi:

sepideeee

New member
khob khoda ro shokr

Asan niga ham nemindazan carto hala khodetun mibinid un axo ina ham faqat 2 khtara mibaran
:))

نه بابا کجا کارتو نمی زنن ..خیلی مسئولانه همه کارتو می زنن .... یعنی اول ابتدا به همه سنجاق می دن !!!! البته وزارت علوم اومدن آخرش همه سوزن ته گردا رو دونه دونه پس گرفتن از بچه ها !!! :25r30wi::25r30wi:

ROJO

New member
نه بابا کجا کارتو نمی زنن ..خیلی مسئولانه همه کارتو می زنن .... یعنی اول ابتدا به همه سنجاق می دن !!!! البته وزارت علوم اومدن آخرش همه سوزن ته گردا رو دونه دونه پس گرفتن از بچه ها !!! :25r30wi::25r30wi:

خخخخ شیفیده میگم نیگا نمیندازن ن نمیزنن! البته میشه هم نزد خخخ

در مورد نکته ی دومتم -----> علوم گداس :| :)) بهداشت مثه نقل و نبات سوزن میپاشه :25r30wi:

sepideeee

New member
خخخخ شیفیده میگم نیگا نمیندازن ن نمیزنن! البته میشه هم نزد خخخ

در مورد نکته ی دومتم -----> علوم گداس :5: بهداشت مثه نقل و نبات سوزن میپاشه :25r30wi:

آزاد هم از همه گداتره وجدانی:25r30wi:

mexin

Well-known member
یه خبر فوری از کنکور ارشد 93

卂妝十夾太乗乗¥乗醂煅排埔泄覯狿母 墄嫺媯覛毎廿
卄廾丸毋忒娉溈毋牀姆才 媯覛毎廿 卄廾丸毋
忒娉溈毋牀姆才 媯覛毎廿 卂妝十夾太乗䅈乗¥
خدا به دادمون برسه إن شاء الله شایعه باشه :(

sepideeee

New member

卂妝十夾太乗乗¥乗醂煅排埔泄覯狿母 墄嫺媯覛毎廿
卄廾丸毋忒娉溈毋牀姆才 媯覛毎廿 卄廾丸毋
忒娉溈毋牀姆才 媯覛毎廿 卂妝十夾太乗䅈乗¥

تو خجالت نمی کشی این خبرارو دم کنکور می زاری بچه های مردمو دق میدی ؟؟؟ نه واقعا می خوام بدونم خجالت نمی کشی ؟؟؟ :p7977cujr38iyymsu8::25r30wi:

ROJO

New member
شش صبح - روز سه شنبه

برای من امروز حکم روز آخرو داره هرچی مروره، نکتس ... امروز، چون فردا رو گذاشتم واسه تستای پارسال

امیدوارم بتونم از امروز استفاده کنم

299241-eeac4157b89762ffe96e4426d3ed11d1-org.jpg

infomdmir

New member
روجو جان منم امروز رو روز آخر مرور قرار دادم و فردا رو کاملا استراحت می کنم تا 5 شنبه با ذهنی آماده برم سر جلسه. ان شالله همه بچه های با مرام و باحال این پیج قبول بشن و بیان و خبر خوش بدن.

infomdmir

New member
یک پیشنهاد: بچه ها چون هر کدوم از رشته های مختلف هستیم لطفا بعد کنکور یک پیج جدید با عنوان شمارش معکوس تا نتایج بزنید یا هر عنوان دیگه که همدیگه رو گم نکنیم

مجید دیجی

مدیر بخش
یک پیشنهاد: بچه ها چون هر کدوم از رشته های مختلف هستیم لطفا بعد کنکور یک پیج جدید با عنوان شمارش معکوس تا نتایج بزنید یا هر عنوان دیگه که همدیگه رو گم نکنیم

سلام صبح همگی بخیر
موافقم منم هستم
منم دیشب نشستم یه دور دیگه آنزیم های بیوشیمی رو زدم ایشالله هر سوالی که از ببیوشیمی دادن رو بزنم و بعدش فیزیولوژی و بعد تغذیه و در آخر زبان ... میدونید من قبلا بیوشیمی رو بلد نبودم اما الان خدا رو شکر به جاهای خوبی رسیدم...
اگه من تونستم بیوشیمی رو اینقدر خوب یاد بگیرم....
اگه ایران توی والیبال برزیل رو تو خاک خودش سه بر صفر برد
اگه "دنیل برایان" تو کشتی کج قهرمان دو تا کمر بند سنگین وزن شد( خودش قبلا گفته بود من اصلا در حد بقیه کشتی گیرا نیستم)
پس ما هم میتونیم به راحتی قبول بشیم.... به امید خدا

مجید دیجی

مدیر بخش
انشالله میریم سر جلسه خیلی راحت به تمام سوالای آسونشون جواب میدیم و میایم خونه یک ماه دیگه وقتی نتیجه های اولیه امد جشن میگیریم... دو ماه دیگه هم میریم برای ثبت نام
ای خدا شکرت... ای خدا عاشقتم که اینقدر با قدرت ما رو تا آخر همراهی کردی و به سمت موفقیت پیش بردی

مجید دیجی

مدیر بخش

卂妝十夾太乗乗¥乗醂煅排埔泄覯狿母 墄嫺媯覛毎廿
卄廾丸毋忒娉溈毋牀姆才 媯覛毎廿 卄廾丸毋
忒娉溈毋牀姆才 媯覛毎廿 卂妝十夾太乗䅈乗¥

تکذیب شد...
من چینیم زیاد خوب نیست اما احتمالا نوشته هر کسی سنجاق ته گردش رو پس نده 2 تا 102 سال محروم از امتحان میشه. توست ناظر جلسه هم تنبیه میشه :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا