شمارش معکوس تا کنکور کارشناسی ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

دل آرام

New member
سلام
من کلی با بچه های این تاپیک حال کردم این دوران شمارش معکوس دم همتون گرم ! امیدوارم همتون به مراد دلتون برسید .
دیگه روز موعد کم کم رسید و فردا این ساعت دارم به سوالات گوگولی جواب میدم و تنها کلمه ایی که بعد هر سوال جواب دادن به ذهنم خطور میکنه باقلواست !
فردا رو خیلی دوست دارم چون روزی هست که منو وارد مرحله جدیدی از زندگیم میکنه و دریچه های علم و آگاهی و موفقیت رو برام میگشاید ...
خدا جوونم عاشقتم .

irani

New member
خخخخ موافقم مهسایی

Screenshot_2014-06-06-22-29-02.jpg

خخخخخخخخخ روجو خیلی باحاله:riz481:

مجید دیجی

مدیر بخش
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
همه میگن از تو حرکت از خدا برکت
ای خدا خودت شاهد بودی که خیلی تلاش کردیم...
بی خوابی کشیدیم... عصبی شدیم... سردرد و چشم درد گرفتیم... بعضیامون تو شرایط سخت درس خوندیم... بعضیا از کارشون و مادیاتشون دل بریدن... خلاصه بگم خون دل خوردیم
ای خدا تورو به اون خداییت که خیلی قبولش دارم و میدونم بدون شک هیچ شریک و رقیبی هم نداره کمکمون کن و بهترین تقدیر رو برامون رقم بزن
الهی آمین یا رب العالمین
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

آخرین ویرایش:

medic69

New member
من که کنار گذاشتم خوندنووووووووووووووو یعنی فردا میخوایم به خاکو خون بکشیما ببینم چطو همه میترکونیممممممممممم

jilla

New member
بچه ها من ناامید شدم

برام دعا کنید

خیلی عصبی ام

وای خدا :(((

سوالایی ک برام اب خوردن بوده رو دارم اشتبا جواب میدم

تا دیروز ویروسو 70 میزدم امروز چی شده :( قلبم داره کنده میشه از ناراحتی

سلام
روجو جان نگران نباش همه چی بلدی این طبیعیه
اصلا 1% فک نکن که مطالب یادت رفته

ان شالاه قبول میشی:a2d3:

jilla

New member
مهمونای ما اومدن
امروز کلا وقتمو صرف اونا میکنم و میرم بیرون با هم بگردیم

فردا هم ان شالاه همگی با انرژی به سوالات آسون با اطمینان جواب میدیم

:thanks::a2d3::bunnyearsmiley::thanks:

ROJO

New member
من امروز حالم خوبه ژیلا جون ،فقط منتظرم فردا بشه، خدا خودش میدونه چطور ساعت 5-6 عصر میومدم خونه پشت کتاب خوابم میبرد، هر چی خوندم بسه، فردا روز عمله:smiliess (4):

Screenshot_2014-06-11-12-00-34.jpg

یسنا290

New member
امتحان ما جمعه است.امید به خدای خوبم
ما هممون قبول میشیییییییییییییییییییم
مطمئنم.

ROJO

New member
در راستای روحیه دهی بخودتون میتونید این اهنگ عموپورنگو واسه خودتون بخونید: :riz481:

کی از همه زرنگتره?
من
من
من
مننننننن:4d564ad6:

کی از همه باهوشتره?
من
من
من
منننننن:ad54ad:

کی از همه بلدتره? :p
من
من
من
منننننننننننننن :)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

کرهانی

New member
در راستای روحیه دهی بخودتون میتونید این اهنگ عموپورنگو واسه خودتون بخونید: :riz481:

کی از همه زرنگتره?
من
من
من
مننننننن:4d564ad6:

کی از همه باهوشتره?
من
من
من
منننننن:ad54ad:

کی از همه بلدتره? :p
من
من
من
منننننننننننننن :)

به طرز شگفتی روحیه گرفتم، واقعنی ها
منم فرداصبح کنکورمه
تاپیک خیلی خوبی بود،از انرژی شما دوستان و ارامش و دعاهای مجید دیجی خیل استفاده کردم
از اونجایی که من گوشی خاموش نمیکنم روی گوشیم هم شمارش معکوس گذاشته بودم:

مجید دیجی

مدیر بخش
ببین من ترم سه رفتم به عنوان پشتیبان توی یکی از همین آموزشگاهها حدود 6 ماه کار کردم . یه مدت بعد یکی از دوستام داشت برا کارشناسی ارشد روانشناسی درس می خوند . دیدی که تو این جور مواقع آدم خودبه خود جذب کتابای طرف میشه ؛ منم که کنجکاو :thumbsupsmileyanim: کلی کتاب روانشناسی خوندم خودمم توی دانشگاه زیست شناسی) خوندم (فیزیولوژی بدن رو تا حدودی میدونم) به خاطر همین الان می دونم چرا تک تک بچه ها چه حالی دارن...
شما الان دچار استرس قبل از امتحان شدی ( چون حجم زیادی مطلب خوندی میترسی فراموش کنی ) اما بذار یه مژده به همه بدم و اون اینه که مغز آدمیزاد در مواقع بحران کمی آدرنالین تولید میکنه که این باعث میشه یک سری تغییرات پیچیده توی بدن بوجود بیاد و خلاصه بگم این هرمون باعث بالا رفتم عملکرد مغز میشه در نتیجه حافظه کوتاه مدت و بلند مدت بهتر کار میکنه و قدرت تصمیم گیری بالا میره...
حالا پیشنهادم به همه این هست که امشب و فردا شب چای سبز یا بابونه یا گل گاوزبان بخورن و زودتر بخوابن ، صبح دوش بگیرن ، به روز آزمون فکر نکن ، سعی کنن به مغزشون استراحت بیشتری بدن:smiliess (3):

دوستان شرمنده مثل اینکه سوتی داد: ؟؟؟؟ هرمون آدرنالین از قسمت آدرنال ترشح میشه :
کشتی گیر هم فقط شیمس
Sheamus-WWE-header11.jpg

مجید دیجی

مدیر بخش
بچه ها یه چیزی به من گفتن یه جایی شب تولد امام زمان که شب جمعه هست احیاء برگذار میشه... بنظرتون اگه برم فرداش که باید ساعت 2 برم سر جلسه کم نمیارم؟؟؟؟؟؟

nafasn

New member
به امید خدای مهربون منم فردا صبح کنکورمه
خدایا خودت دیدی خیلی خوندیم . زحمت ها کشیدیم.دوس دارم فردا وقتی از کنکور اومدم بیرون بگم هوررررررررررا
بگم خدایا شکرت چقدر اسون بود.
خدایا کمکمون کن .چون امسال نهایت سعی و تلاشمو کردم.نکنه بمونم برا سال بعد .نهههههههههههه . ان شالله که همین امسال قبول بشم
ای خداااااااااااااااااااا
الان گریم میگیره.جمع کنم دیگه.:tonguesmiley:
به امید خدای مهربون فردا میریم کنکور
دو ساعت دیگه هم میرم مشهد که امتحانمو بدم.
بچه های جمعه واسه بچه های 5 شنبه دعا کنن. ما هم واسه بچه های جمعه دعا میکنیم.
:thanks: :smilies-azardl (113 :rose:

infomdmir

New member
فردا دقیقا همین ساعت و همین موقع امتحانم رو با یاد خدا شروع می کنم

sepideeee

New member
سپیده جونم این ی کتاب معمولی نیست اخه ،درس اصلیمه من زیاد نخوندم و تعداد درسای ما زیاده و هشت تاس، واسه همین من رو ویروسم خیلی حساب باز کردم

حق با هیدناس باید یکم واقع بین تر بشم و پیش بینی هر تغییری رو داشته باشم،زیادم حساس نشم

راستی دیشب خواب دیدم ویروس و زبانم خیلی بالا بوده تو کنکور خخخخخ چندروز پیش که یه خواب دیدم فرداش مو به موش حقیقت شد،:shocked: امیدوارم این یکیم همینجوری بشه:p

ایشاله خوابت نه تنها واسه خودت بلکه واسه همه بچه ها تعبیر میشه :bunnyearsmiley:

مجید دیجی

مدیر بخش
بچه ها ان شاء الله امتحان دادید برید تو تایپییک جدید:applause:
اما اگر قصد دارید بیاید به بچه های روز جمعه روحیه بدید بیاید عیبی نداره:tonguesmiley:

دکترای آینده :thumbsupsmileyanim:محکم باشید و با قدرت آخرین قدم ها رو بردارید

neginb

New member
بچه ها من فردا عصر امتحان دارم برام دعا كنید منم برا شماها دعا ميكنم انشالا همه نتيجه زحمتاشون رو ميگیرن الهی به اميد تو؛ موفق باشید دوستای خوبم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا