خوش بحالتون بچه ها
میگم منکه هیچی از دانشگاه نگرفتم!!
باید چیکار کنم اگه بخوام بگیرم؟؟کجا برم چی بگم؟؟بعد برا ماهایی که طرح نرفتیم هنوز که مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
باید چیکار کنم اگه بخوام بگیرم؟؟کجا برم چی بگم؟؟بعد برا ماهایی که طرح نرفتیم هنوز که مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
بچه ها من علاوه بر اینکه مدرکمو نگرفتم هنوز !!! الان که میخوام برم با دانشگاه تسویه حساب کنم کارت دانشجوییمم گم کردم :thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:
بچه ها اینم مال تهران البته مال پارسالش
اطلاعيه ها-معاونت آموزشی - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران-قابلتوجه پذيرفتهشدگان آزمون دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته س�
خانمی فک کنم شما چون طرح نرفتی بهت گواهی مدرک تحصیلی ندن.
حالا برو ثبت نام بکن، اگه خیلی گیر دادن رنگ بزن به دانشگاهت بگو یه نامه فکس کنن براشون.
شما از فردا اقدام کن))))
وای اینجوری که من از استرس هلاک میشم!!
فک کنم یه دفعه برم دانشگاه ببینم باید چیکار کنم یا اینکه زنگ بزنم بهتر باشه
آخه نهایتا ی چیزی باید بذارم بجای اسکن اون مدارک ن؟؟
وای اینجوری که من از استرس هلاک میشم!!
فک کنم یه دفعه برم دانشگاه ببینم باید چیکار کنم یا اینکه زنگ بزنم بهتر باشه
آخه نهایتا ی چیزی باید بذارم بجای اسکن اون مدارک ن؟؟
بچه ها من علاوه بر اینکه مدرکمو نگرفتم هنوز !!! الان که میخوام برم با دانشگاه تسویه حساب کنم کارت دانشجوییمم گم کردم :thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:
الان هرکس میپرسم میگه پشیمونم میخام برم پرستاری حقوقش خوبه / توی این مملکت هیچ کس راضی نیست فقط ...
خب فردا صبح زنگ بزن آموزش دانشگاهتون سوال کن.
ولی به ما قبل اینکه طرح بریم گواهی ندادن. اون وقت ها فقط یه نامه فکس می کردن که توش ریز نمرات بود.
خداکنه قبول کنن پس!چون المثنی گرفتن کارت دانشجویی خیلی دنگ و فنگ داره
نه. فقط میری تعهد ثبتی میدی که. واقعا کارتتو گم کردیآره فک کنم تازه باید برم درخواست المثنی کارت دانشجوییی بدم ! من فکر نکنم به ثبت نام برسم . ایشالله سال بعد))))))))))))))))) :25r30wi::25r30wi:
نه. فقط میری تعهد ثبتی میدی که. واقعا کارتتو گم کردی
اره بالاخره يه مدرکى ک نشون بده ما قبلا دانشجوى کجا بوديم و چى خونديم بهمون ميدن نگران نباش
زودتر میزنن انشاالله
هروقت میگن تا آخر هفته زودتر میزنن نترسین
منم هیچی نگرفتم از دانشگاه چهارشنبه هم نوبت جراحی دارم اصلا نمیدونم چطور قراره از بیمارستان نگاه کنم نتیجمو!!!