شمارش معکوس برای اعلان اعلان نتایج کنکور ارشد بهداشت

ااا خب اینجورییی خیلی خوبه ! مرسی که گفتیییییی

خواهش میکنم. ولی این تعهد ثبتی که میدی متن مخصوصی داره که باید از دانشگاه بگیری و بدی به دفتر ثبت تا از روی اون بنویسه. البته بعضی از دفتر ثبتا خودشون این فرم رو دارن. شبیه همون فرمی که برای گرفتن وام دانشجویی یه نفر باید ضامنمون میشد.

prinses

New member
فکر کنم اگه ریز نمرات رو بگیرم هم کافیه
اونو راحت میدن؟؟کار زیادی که نداره ن؟؟؟

اره به راحتی ریز نمرات میدن
من یه بار برای ترجمه گرفته بودم ولی اون زیرش امضا و تاریخ داره دیگه به درد الان من نمیخوره

prinses

New member
خواهش میکنم. ولی این تعهد ثبتی که میدی متن مخصوصی داره که باید از دانشگاه بگیری و بدی به دفتر ثبت تا از روی اون بنویسه. البته بعضی از دفتر ثبتا خودشون این فرم رو دارن. شبیه همون فرمی که برای گرفتن وام دانشجویی یه نفر باید ضامنمون میشد.

خخخخ دانشگاه ما این طوری نبود 10 تومن میگرفتن عکستم که تو سایت مدارک اسکنش بود میزدن رو یه کارت خالی نیم ساعته حاضر بود ...

shita

New member
خوش بحالتون بچه ها
میگم منکه هیچی از دانشگاه نگرفتم!!
باید چیکار کنم اگه بخوام بگیرم؟؟کجا برم چی بگم؟؟بعد برا ماهایی که طرح نرفتیم هنوز که مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
تو چرا ایقد حرص میخوری ؟
طرح که نرفته باشی که مشکلی ایجاد نمیکنه
بعدم فوقش میری ثبت نام میکنی اگه مدارکتم ناقص بود دارت که نمیزنن . میگی بعدآ بقیشو میارم

mmdreza.psy

New member
من الان تماس گرفتم با مسئول آموزش دانشکدمون ٬ قبلا کارمند سازمان سنجش بوده !
گفت برای ثبت نام ارشد عموما یه ریز نمرات هم داشته باشی قبوله و موقع ثبت نام‌گیر نمیدن عموما...
در ضمن گفت که برای تاریخ ثبت نام‌جدیدالورود ها سازمان سنجش یه بازه ای مشخص میکنه که خوده دانشگاه مختارن تا این مدت ثبت نام کنن که بین یک هفته تا ۱۰ روز بعد از اعلام نتایج هست.....
ولی حتی اگر هیچ زمانی هم نبود برید دانشگاهی که قبول شدین ثبت نام کنید و بگید مهلت ندادن ٬ اونام تا قبل از تاریخ شروع رسمی ها یعنی۲۱ شهریور بهتون فرصت میدن مدارکتونو تکمیل کنید
:riz277:

DAVID_H

New member
من چند روز پیش که رفتم مدرکم رو گرفتم.به خانومه گفتم ریز نمراتم رو هم بدید.گفت ,واسه کجا میخوای؟خب من چی میگفتم وقتی هنوز نمیدونم کدوم دانشگاه قبول میشم؟؟؟
از عالم غیب هم خبر ندارم والا!
حالا یه بار دیگه باید برم دانشگاه فقط واسه ریز نمره؟ :(
به نظرم بعضی دانشگاه ها ریز نمره نمیخوان فقط مدرک رو میخوان

khorsand

New member
تو چرا ایقد حرص میخوری ؟
طرح که نرفته باشی که مشکلی ایجاد نمیکنه
بعدم فوقش میری ثبت نام میکنی اگه مدارکتم ناقص بود دارت که نمیزنن . میگی بعدآ بقیشو میارم

وای مرسی بچه ها
آره حق با شماهاست
بیاین اصلا ازین به بعد همش به خودمون انرژی مثبت بدیم
من که از الان هی تکرار میکنم با خودم که دوشنبه من دانشگاه علوم پزشکی تهران قبولم قطعاااا
greenstars.gif
19.gif
2uge4p4.gif

shita

New member
تهران که بازم قابل تحمل تره...
من باید از اصفهان بکوبم برم اهواز که الان هواش۵۰ درجست

حالا هواشو میشه تحمل کرد . ماسک بزنید که با وجود این ریزگردا حداقل فرصت ثبت نام پیدا کنید:tsimuzpzwoap1t9y3o7

prinses

New member
اگه فارغ التحصیل شده باشی این کارو واست انجام نمیدن.

با من بودی؟
واقعا؟
مگه وقت عملیات فارغ التحصیلی کارتو نگرفتن ازت؟ متا بدون دادن کارت فارغ التحصیلمون نکردن ، و برای کسایی که تمام واحد ها رو گذروندن وقت اعلام کردن که بیان حتما عملیات اینترنتی و حضوریه فارغ التحصیلی رو طی بکشن!! خخخخ ترسیدن من مدرکمونو لازم داشته باشیم یه وقت خدایی نکرده

khorsand

New member
بچه ها همتون بیاین بگین دوشنبه که نتیجه بیاد کجا رو میارین بنظرتون
با انرژی مثبت فراوان!!!

prinses

New member
من چند روز پیش که رفتم مدرکم رو گرفتم.به خانومه گفتم ریز نمراتم رو هم بدید.گفت ,واسه کجا میخوای؟خب من چی میگفتم وقتی هنوز نمیدونم کدوم دانشگاه قبول میشم؟؟؟
از عالم غیب هم خبر ندارم والا!
حالا یه بار دیگه باید برم دانشگاه فقط واسه ریز نمره؟ :(
به نظرم بعضی دانشگاه ها ریز نمره نمیخوان فقط مدرک رو میخوان

به ما بینامو قابل انتقال هبه غیر میدن ریز نمرات رو مگه دانشگاه مقصد بخواد که امضا و تاریخ و دلیل ریز نمرات پاش باشه وگرنه فکر نکنم مبدا بتونه گیر بده ...

بالا