شمارش معکوس برای اعلان اعلان نتایج کنکور ارشد بهداشت

Sahar_az

New member
یعنی باید از دانشگاه کارشناسیمون مدرکی بگیریم؟:5::13:
اگه اینطوریه که واقعا گندشو درآوردن
خوبه چیزی به اسم اینترنت دارن!!!
بچه ها انقدر حرص برای چیه؟
سر دفترچه ها هم همین شد دیگه
گفتن اخر هفته ولی یکشنبه اومد
اینم خیر سرشون اینطوری گفتن که کسی دیگه چیزی نگه
خیر سرشون یه تاریخ ثابت نمی تونن بدن!!

khorsand

New member

خوش بحالتون که انقد عاشق ایرانین!!من اگه ایران بیارم خیلییییییی ناامید میشم از خودم واقعا ظلمه...:13: میرم معتاد میشم...
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

ايووووول شماها خيلى ذوق داريناااا ولش کنين جوابا مياد بعد اقدام مى کنيم :)))) من احتمالا انتقال خون ميارم سايت درست حسابى ک نداره ساختمونشم نمى دونم حتا بايد برم همون ک تو همته يا نه :tonguesmiley:

khorsand

New member
بچه هایی که شیراز بودن یه سامانه ای گذاشته بود دانشگاه که مدارک رو اینترنتی بتونیم بگیریم من تا حالا ازش استفاده نکردم البته!شاید دانشگاههای دیگه هم داشته باشن

khorsand

New member
خيلى دلتم بخواد من ايران خوندم تعصب دارماااااا بهترينننننه :smiliess (8):

میدونم دانشگاه خیلی خوبیه اما چون تهران هفت نفر میخواست و من از اول فکر میکردم میارم الان خیلییییییییییییییییییییییییییی تو ذوقم میخوره اگه نشه

RBC!

New member
من که مدارکم آماده ست :thanks:

میدونم دانشگاه خیلی خوبیه اما چون تهران هفت نفر میخواست و من از اول فکر میکردم میارم الان خیلییییییییییییییییییییییییییی تو ذوقم میخوره اگه نشه

اگه تهران 7 نفرو میخواد قبول میشی. نگران نباش. تازه ممکنه حتی رتبه 8 هم قبول شه. چون همیشه یکی دو نفر اضافه پذیرش میکنند.

shita

New member
من نمیدونم این کارمندای سنجش پزشکی جز صبحونه و نهار مفت خوردن و حقوق مفت گرفتن, کار دیگیه ای انجام میدن؟
دوستان به نظر شما امسال نسبت به پارسال چه اتفاق خاصی افتاده که پارسال 3 ام نتایج اومد امسال شاید ساعت 24 شب 13 ام.به خدا هیچی فقط ما براشون اهمیتی نداریم
الان همه دانشگاه ها زدن 14 15 16 زمان ثبت نامِ .آخه منی که شیرازم چجوری 1 روزه همه کارامو انجام بدم و برم تهران؟؟؟
اصن نباید 1 روز هم بشینم فکر کنم که علوم رو برم یا بهداشت؟
من به شخصه به خاطر آزار و اذیت و استرسی که اینا تو این چند ماه بهم وارد کردن از حق خودم نمیگذرم
خدا خیرشون نده.

امسال اون از امتحان گرفتنشون اون از رتبه بندیشون . معلوم نیست چیکار کردن که بعد 2 ماه نتونستن جمش کنن:wacsmiley:

khorsand

New member
من که مدارکم آماده ست :thanks:

اگه تهران 7 نفرو میخواد قبول میشی. نگران نباش. تازه ممکنه حتی رتبه 8 هم قبول شه. چون همیشه یکی دو نفر اضافه پذیرش میکنند.

خدا کنه
خوش بحااااااااااالت
چیا میخوایم؟؟برا طرح باید چیکار کنیم؟؟؟

RBC!

New member
من نمیدونم این کارمندای سنجش پزشکی جز صبحونه و نهار مفت خوردن و حقوق مفت گرفتن, کار دیگیه ای انجام میدن؟
دوستان به نظر شما امسال نسبت به پارسال چه اتفاق خاصی افتاده که پارسال 3 ام نتایج اومد امسال شاید ساعت 24 شب 13 ام.به خدا هیچی فقط ما براشون اهمیتی نداریم
الان همه دانشگاه ها زدن 14 15 16 زمان ثبت نامِ .آخه منی که شیرازم چجوری 1 روزه همه کارامو انجام بدم و برم تهران؟؟؟
اصن نباید 1 روز هم بشینم فکر کنم که علوم رو برم یا بهداشت؟
من به شخصه به خاطر آزار و اذیت و استرسی که اینا تو این چند ماه بهم وارد کردن از حق خودم نمیگذرم
خدا خیرشون نده.

اینا همینن!! سر انتخاب دانشگاه هم همین ادا رو داشتن.
4 روز رو اعلام کردن برای انتخاب دانشگاه، روز اولش خورد به جمعه و رسما پرید! نگفتن شاید مردم مسافرت باشن. دسترسی به نت نداشته باشند حتی!
من از شهرستان پاشدم رفتم تهران ببینم مازادها بین الملل هستند یا مازاد!! (چون میخواستم قبل از شهرستان انتخابشون کنم.) خودشون هم نمی دونستند. حتی نمیدونستند قراره چقدر شهریه بگیرن.
آخرین روز با کلی پیگیری و این ساختمون اون ساختمون تکلیف مشخص شد. (تازه همون هم انگار رو هواست.)

تمدید کردن و تاریخ مجدد به چه درد میخوره. من که قرار نیست هر روز پاشم برم این ساختمون اون ساختمون.

prinses

New member

عاغا چرا من اینقدر دست و پا چلفتی شدم ؟ مایمرسی که ایرانو گذاشتید
من که دیدم ایرانو گذاشتی رفتم معاونت اموزشیه شهید بهشتی رو کندم بهم اصلا اصلاعیه خبر هیچی نبود تو معاونتش اصلا چیزی ندیدم
خدایا برای ثبت نام ها بدبخت نشم با این خنگیم

راستی مثلا رشته ما تو یه دانشگاهی دانشکده بهداشته تو یکی پیرا پزشکی و.... هرجا قبول شدیم بریم همون دانشکده خودمون ثبت نام ؟ میگن بهمون؟

امسال اون از امتحان گرفتنشون اون از رتبه بندیشون . معلوم نیست چیکار کردن که بعد 2 ماه نتونستن جمش کنن:wacsmiley:

شما مطمئن باشين تازه الان اقدام کردن واسه تعيي دانشگاه بچه ها،چون کارى نيس ک دو ماه وقت بگيره ازشون اونم وقتى رتبه معلومه
تازه دو هفته پيش يه فرجه دادن واسه کسايى ک انتخاب نکردن پس يعنى تا اون موقع پاشونو انداخته بودن رو پاشون و ب ما مى خنديدن
مثه همون سالهاى قبل کنن بهتره بخدا قبل کنکور انتخاب دانشگاهو مى کرديم بعد يهو ج ميومد انقد حرص نمى خورديم لااقل

RBC!

New member
خدا کنه
خوش بحااااااااااالت
چیا میخوایم؟؟برا طرح باید چیکار کنیم؟؟؟

من این مدارکو دارم:
1. عکس
2. کپی کارت ملی و شناسنامه
3. گواهی موقت از مدرک تحصیلی (که توش معدل و سال تحصیل و همه چی ذکر شده.)
4. گواهی پایان طرح

prinses

New member
این اصطلاعیه ایران خیلی خوب بود دستت درد نکنه تقریبا همه جوابامو گرفتم ، من که به دانشگاه لیسانسم کاری ندارم:thanks::thanks: البته مگر اینکه ریز نمرات بخواد اون دانشگاهی که قبول میشم ، مدرک لیسانسمو دارم

بالا