شمارش معکوس برای اعلان اعلان نتایج کنکور ارشد بهداشت

khorsand

New member
خوش بحالتون بچه ها
میگم منکه هیچی از دانشگاه نگرفتم!!
باید چیکار کنم اگه بخوام بگیرم؟؟کجا برم چی بگم؟؟بعد برا ماهایی که طرح نرفتیم هنوز که مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

prinses

New member
من دانشگاه ایرانو همیشه بیشتر از بهشتی دوست داشتم ولی فکر میکنم بهشتی بیارم ، شما فکر میکنید بهشتی خوبه؟در کل ، کاری به جزییات و تفاوت هر رشته ندارم

elham.shirazi

New member
بچه ها من علاوه بر اینکه مدرکمو نگرفتم هنوز !!! الان که میخوام برم با دانشگاه تسویه حساب کنم کارت دانشجوییمم گم کردم :thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:

خوش بحالتون بچه ها
میگم منکه هیچی از دانشگاه نگرفتم!!
باید چیکار کنم اگه بخوام بگیرم؟؟کجا برم چی بگم؟؟بعد برا ماهایی که طرح نرفتیم هنوز که مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

منم همينم احتمالا ما فقط همون گواهى تحصيلى رو از اموزش دانشکده قبلمون مى گيريم طرحم ک نرفتيم مدرکى نمى خواد :a2d3:

RBC!

New member

خانمی فک کنم شما چون طرح نرفتی بهت گواهی مدرک تحصیلی ندن.
حالا برو ثبت نام بکن، اگه خیلی گیر دادن رنگ بزن به دانشگاهت بگو یه نامه فکس کنن براشون.

prinses

New member

خبیلی ممنون
من اخرش شهید بهشتی رو پیدا نکردم که بذارم که برای جامعه فرد مفیدی بوده باشم:14::dadad4:
میرم سراغ سایت علوم بهزیستی انتخاب اخرم

khorsand

New member
خانمی فک کنم شما چون طرح نرفتی بهت گواهی مدرک تحصیلی ندن.
حالا برو ثبت نام بکن، اگه خیلی گیر دادن رنگ بزن به دانشگاهت بگو یه نامه فکس کنن براشون.

وای اینجوری که من از استرس هلاک میشم!!
فک کنم یه دفعه برم دانشگاه ببینم باید چیکار کنم یا اینکه زنگ بزنم بهتر باشه
آخه نهایتا ی چیزی باید بذارم بجای اسکن اون مدارک ن؟؟

RBC!

New member

خب فردا صبح زنگ بزن آموزش دانشگاهتون سوال کن.
ولی به ما قبل اینکه طرح بریم گواهی ندادن. اون وقت ها فقط یه نامه فکس می کردن که توش ریز نمرات بود.

اره بالاخره يه مدرکى ک نشون بده ما قبلا دانشجوى کجا بوديم و چى خونديم بهمون ميدن نگران نباش

khorsand

New member
بچه ها من علاوه بر اینکه مدرکمو نگرفتم هنوز !!! الان که میخوام برم با دانشگاه تسویه حساب کنم کارت دانشجوییمم گم کردم :thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:

خداکنه قبول کنن پس!چون المثنی گرفتن کارت دانشجویی خیلی دنگ و فنگ داره

khorsand

New member
خب فردا صبح زنگ بزن آموزش دانشگاهتون سوال کن.
ولی به ما قبل اینکه طرح بریم گواهی ندادن. اون وقت ها فقط یه نامه فکس می کردن که توش ریز نمرات بود.

فکر کنم اگه ریز نمرات رو بگیرم هم کافیه
اونو راحت میدن؟؟کار زیادی که نداره ن؟؟؟

hosseintorabi

New member
زودتر میزنن انشاالله
هروقت میگن تا آخر هفته زودتر میزنن نترسین
منم هیچی نگرفتم از دانشگاه چهارشنبه هم نوبت جراحی دارم اصلا نمیدونم چطور قراره از بیمارستان نگاه کنم نتیجمو!!!

نتایج اولیه هم گفته بودن تا آخر هفته دیگه 5شنبه عصر زدن.

بالا