شده تا حالا...؟؟؟

najma

New member
شده تا حالا از توی لیست شماره هات یکیو پاک نکنی ، نه به خاطر اینکه دوسش داری ، بلکه میخوای شمارش بیافته که تو بفهمی کیه و برنداری .....:25r30wi:

najma

New member
شده تا حالا اونقدری نا امید بشی و یهویی یه جرقه ای تو زندگیت زده بشه و کلا از نا امیدی در بیای؟

اره شده ولی نمیدونم چرا جرقه هه دوام نداشته ... دوباره نا امید شدم دو روز بعدش :j58r36j3gcr4suxymup

mw.ashel

New member

اره شده ولی نمیدونم چرا جرقه هه دوام نداشته ... دوباره نا امید شدم دو روز بعدش :j58r36j3gcr4suxymup

پس در مورد شما به این نتیجه میرسیم که کار شما مثل من از یه جرقه گذشته و باید به فکر یه شوک الکتریکی باشیم.....دستگاه شوک لطفا

mw.ashel

New member
شده تا حالا همش عذاب روحی داشته باشی که باید یه کاری میکردی و نکردی و بدبختی این باشه که ندونی اون کاری که باید بکنی چیه؟

mw.ashel

New member
شده تا حالا وقتی وارد این تایپک شدی همش فکر کنی که چی باید بنویسی؟؟

setayesh71

New member
شده تا حالا منتظر یه نفر باشی که بیاد و اون .....
بیاد ولی دست تو دست یکی دیگه ؟

mehran35

New member
شده تا حالا تو عملیات احباشرکت کنین بعد احیا موفقیت آمیزم باشه وکلی احساس رضایت کنین!!!!!!!!!!!!

cheshmak

New member
شده تا حالا یه بغضی گلوتو گرفته باشه وجایی باشی که نخوای کسی اشکاتو ببینه بعد هرچی مقاومت میکنی آخرش چشمات پره اشک میشه بعد واسه اینکه کسی نفهمه بگی وای نمیدونم چی رفته تو چشمم؟؟؟؟

cheshmak

New member
شده تا حالا انقد فکرت مشغول باشه که داری درس میخونی با کتاب بری سر یخچال و بی کتاب برگردی و فقط یه رب دنبال کتابت بگردی !!و آخرشم ببینی تو یخچال جاش گذاشتی؟؟؟؟

shima.p

New member
شده تا حالا یه عمر با یه عده زندگی کنی بعد بفهمی یه عمر بهت دروغ میگفتم و تو بی خبر بودی؟

antenyus

Active member
شده تا حالا تو عملیات احباشرکت کنین بعد احیا موفقیت آمیزم باشه وکلی احساس رضایت کنین!!!!!!!!!!!!

نه نشده آخه من ک پرستار نیستم ......:dadad4:

ولی لاااااااااااااایک چون کارتون سخته.......

خسته نباشی پرستار....

آخرین ویرایش:

MOHAMMAD.R

New member
تا حالا شده تو مراسم ختم جایی که همه چشم تو چشمن یهو از یه چیز بیمعنی خندت بگیره؟

**^^**

New member
شده تا حالا چند ساعت از روزتونو منتظر یه نفر بشینید بعدش که اومد اصن انگار نه انگار که دیدتت و همینجوری بذاره بره......
نه
شده تا حالا دور و ورت یه عالمه آدم باشه اما تو باز احساس تنهایی کنی؟

n.b.m

New member
شده تا حالا حس کنی دوز فعالیتت در انجمن داره بیش از حد میشه؟

بالا