شبکه های اجتماعی و.برنامه های جدید چت

setayesh71

New member
من وایبر و واتساپ و لاین دارم .
به نظرم غیر از بحث سوء استفاده و.... خیلی خیلی میشه ازش استفاده خوب برد .
مثلا من عکس نقاشیامو برای دوستان می فرستم (در صورتی که اصلا ایمیل هیچ کدومشونو ندارم که اونطوری نشونشون بدم )
به نظرم اگه درست استفاده بشه خیلی هم خوبه .
میتونم بگم دیگه خیلییییی کم از اس ام اس استفاده می کنم و با اکثر دوستام اینطوری ارتباط دارم .
ولی خب بهتره برای امنیت بیشتر کسی عکس خصوصی نفرسته .

آخرین ویرایش:

setayesh71

New member
یه چیز دیگه !
من اوایل فکر می کردم اینا هم مثل f.b . برای همین نصب نکرده بودم .
ولی بعد که باهاش آشنا شدم دیدم جز کانکتای دفتر تلفن گوشی خودت دیگه اصلن کسی نمیتونه پیج تورو ببینه و این یعنی امنیت بالاتر . ( البته لاین از این لحاظش امنیتش پایینه )
کسایی که تو دفتر تلفنمون هستن همه یا فامیل و آشنا هستن یا دوست . پس اطمینان داره کلن .
مثل f.b نیست که هر کسی از هر جی دنیا بتونه پیجتو ببینه ! ( لازم به ذره من هیچ کدوم از اون شبکه های اجتماعی از جمله پلاس و توییتر و اف بی و....... عضو نیستم ، ولی اینا خوبه )

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
عاغا ینی من الان انخد انسان گناه داری هستم:dadad4:

اگه اینا همشون اندروید موخواد خو منم امکاناتشو ندارم یک انالوگ می باشم:sad:

از دنیای مجازیم فخط همین انجمنو دارم...البته اونارو دوسم ندارمااا
:4d564ad6:

ا... Skype رو هم با3 ما PC دارها نیگه داره /...

کــ البتـــ نو استفاده /...

H!BY3

yara

New member
منم هیچ کدوم رو ندارم خوووو............... اصلا گوشیم این برنامه هارو نداره ...................:tonguesmiley::ahi5slcgm04mi8jqqkl

nanaz

New member
منم دیروز واتس آپ نصب کردم . فعلا که استفاده نشده هنوز .
چرا امنیت پایینه ؟

ساحل

New member
جایی که اینترنت هست چیزی به اسم امنیت وجود نداره حتی اگه اینطور نرم افزارها روی گوشی یا pc نصب نباشه
بهترین کار اینه که اطلاعات و فایلهای شخصی رو توی گوشی یا pc نگهداری نکنیم

maahnaaz

New member
تو دنیای امروز که همه از هم دورند با این برنامه ها می تونند راحت تر و بیشتر از حال هم خبر داشته باشن و این خوبه!!

biotechnologist

New member
یه چیز دیگه !
من اوایل فکر می کردم اینا هم مثل f.b . برای همین نصب نکرده بودم .
ولی بعد که باهاش آشنا شدم دیدم جز کانکتای دفتر تلفن گوشی خودت دیگه اصلن کسی نمیتونه پیج تورو ببینه و این یعنی امنیت بالاتر . ( البته لاین از این لحاظش امنیتش پایینه )
کسایی که تو دفتر تلفنمون هستن همه یا فامیل و آشنا هستن یا دوست . پس اطمینان داره کلن .
مثل f.b نیست که هر کسی از هر جی دنیا بتونه پیجتو ببینه ! ( لازم به ذره من هیچ کدوم از اون شبکه های اجتماعی از جمله پلاس و توییتر و اف بی و....... عضو نیستم ، ولی اینا خوبه )

تو فیس.....بوک اگه صفحت قفل باشه کسی نمی تونه ببینه.اینجوری هم نیست که هر کی بتونه صفحتو ببینه.من با اووو و کانفرندو با خواهرم که شهر دیگس ویدئوکال برقرار می کنم انقدر می خندیم که نگو.هر چی هم تازه خریده باشیم به هم نشون می دیم:4d564ad6:ولی چون خیلی وقت گیره زیاد استفاده نمی کنم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT
بالا