شفيع
Well-known member
شانس ..تصادف ..تقدیر ..سرنوشت .. اینا همش یه معنی می ده ..چرا مثل سیاست مدارا با کلمات بازی می کنیم ...
واقعا اينطور نيست .من شديدا باهات مخالفم.
شانس ..تصادف ..تقدیر ..سرنوشت .. اینا همش یه معنی می ده ..چرا مثل سیاست مدارا با کلمات بازی می کنیم ...
نه عزيزم گويا شمام همچين از كل كل انداختن بدتون نمياد خب ياالله شروع كن
خوب شروع کردم دیگه !!!:motat:
ولی واقعا فقط خواستم از اشتباه درتون بیارم !چون به نظرم پایه بحثتون اشتباهه !:riz277:
دقیقا چی رو از چی نتونستم تشخیص بدم؟:shocked:مشكلت اينه مباحث رو نميتوني از هم تشخيص بدي
دقیقا چی رو از چی نتونستم تشخیص بدم؟:shocked:
شما تعریفت از سرنوشت و تصادف چیه و اینکه اختیار انسان این وسط چه میکنه ؟ و اگر به نظرت به هم ربط دارن چه طوری ؟ به قول خودت با ذکر مثال توضیح بده !:smilies:
تقدیر هست بیشتر ولی ما بعضی وقتا وقتی یه اتفاق خوب برای دیگران می افته اسمشو میذاریم شانس و اتفاق بد برای خودمون بیفته میگیم شانس!! و برعکس!!
سلام . شفیع با نظرت موافق نیستم ! تو هیچ وقت نمیتونی راجع به تقدیر بدون جنبه دینیش بحث کنی ! اینا همه به هم ربط دارن و در کنار هم معنی میدن.
این مباحث پیچیده تر از این حرفاس که با یه کلمه آره یا نه یا اینکه وجود دارن یا ندارن تموم بشه! اینا برمیگرده به مبحث قضا و قدر و قدرت اختیار انسان که جدا از هم و جدای از دین نیستن !
راجع به شانس هم به نظر من خود شانس وجود داره ولی خوش شانسی یا بد شانسی تعبیرای اشتباهی هستن که رایج شدن!اینطوری احتمالا شانس همون معنی تصادف رو میده!
عزيز جان شما كه ميگيد شانس،تقدير و تصادف و .. همشون يكين بنظرت ميتوني ازهم تشخيص بدي؟
Google Image Result for http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/6/3/1465527_266.jpg
در سال 1911 "ویولت جوسپ" تنها 23 سال داشت که برای سفری دریایی سوار بر کشتی" آر ام اس المپیک" شد. این کشتی تفریحی و شیک در میانه راه دچار سانحه شد و سپس غرق گشت. در این حادثه که افراد بسیاری جانشان را از دست دادند، ویولت نجات پیدا کرد.
در سال بعد، او سوار بر کشتی تایتانیک راهی دریا شد که آن هم با کوه یخ برخورد کرده و سرنشینانش جانشان را از دست دادند اما باز هم ویولت توانست زنده بماند.
در دوران جنگ حهانی او به ارتش پیوست و به عنوان یک پرستار راهی بیمارستان دریایی شد. پس از مدتی ماندن روی آب، کشتی آن ها با یک مین برخورد کرده و غرق شد. در این حادثه 30 نفر کشته شدند ولی ویولت توانست خود را به قایق نجات برساند. او پس از مدتی در سال 1971 بر اثر حمله قلبی جانش را از دست داد
رعنا من ميگم شانس درست نيست اصن بي معنيه و به جاش بايد گفت تصادف.يعني اگه به تصادف اعتقاد داشته باشي ميگي تصادفا اينطورشد.تصادفا وارد كشتي شد و...
واقعا اينطور نيست .من شديدا باهات مخالفم.
ولی من نمیگم تصادفا وارد کشتی شد خودش خواستته خودش انتخاب کرده و وارد کشتی شده. تصادف با انتخاب فرق داره
نفس جان ممنون بابت پاسخهات اما به قسمت هايي از سخنات گه رنگيش كردم نيگا كن و واقعا اينطوره؟چرا شفیع جان .مثلا شما تو یه قرعه کشی برنده نمیشی بعد با خودت می گی اه چه بذ شانسم من ..درسته دیگه ..اما این تو تقدیر و سرنوشت شما نبوده ..همون مثالی ام که خودت اول زدی همینه ..اون آدم باید با سکته قلبی میمرده نه با هیچ چیز دیگه ای ..پس این همون شانس و تقدیر وقسمته که ما با عنوان های مختلفی ازشون نام می بریم و استفاده می کنیم ..اما همش یکیه ..ولی ولی مثلا من می خوام ارشد رتبه 1 شم بعد درس نمی خونم و آخرش می گم من چغدر بد شانسم اما این نه شانس و نه تقدیر و نه سرنوشته این چیزیه که خودم رقم زدم و خودم در اون دست داشتم .خدا عقل مساوی به همه داده اما بعضی ها می دونن چطور ازش استفاده کنن و همیشه موفق هستند که ما بهشون می گیم خوش شانس و توانایی هاشون رو و زحمت هاشون رو نا دیده می گیریم ..
تو این دنیا همه چیز دست ما نیست..اون دو نفری که تست زبان چینی زدند ..و درصد هاشون مختلف بوده ..این یه احتماله و طبق قوانین احتمال قابل حله و اسمش شانس نیست ..
من می گم اینا همه یکی هستن خدا همهی انسانها رو با یه توانایی افریده ولی ما هستیم که کم و زیاد ازشون استفاده می کنیم .
البته این نظره منه نمی گم حتما درسته و نظره بقیه هم محترمه ...[/size]
دوستانی که همه چیز رو میزارن به حساب تقدیر میشه نقش اختیار و انتخاب رو تو زندگی بگن؟
طرف برای ازدواجش انتخاب درستی نداشته و به طلاق ختم میشه میگن قسمت بوده
برای رد شدن از خیابون دقت نداشته تصادف میکنه میمیره میگن قسمت بوده
میخواد بره مشهد ولی برنامه ریزی درستی نداره و نمیتونه بره میگه قسمت نیست برم
و... هزارتا مثال مثل این که آدم ها بی مسئولیتی و تنبلی و اشتباه و غلط هاشونو میزارن به حساب تقدیر و قسمت و با خیال راحت به زندگی پر از اشتباه خودشون ادامه میدن بدون اینکه برای لحظه ای احساس پشیمونی کنن...
شاید بهتر باشه رو هر اتفاق خوب یا بدی اسم تقدیر رو نذاریم
- - - Updated - - -
شفیع یعنی تو مخالف این هستی که خدا عقل رو به همه یکی دارهده ..البته من آدم های رو می گم که از نظر روحی و جسمی سالم هستن ...
خودتم که انتخاب رو قبول داری .خوب انتخاب هم با عقله دیگه ..پس ما سرنوشتمون و زندگیمون به دست عقلمون هستش و نه شانس ..مثالی که زدی آدمی که از مرگ تو کشتی ها نجات یافت حتما عقلش خوب کار می کرده دیگه ..این همون قضیه قضا و قدره ..ما با استفاده از قدر از قضا می تونیم نجات پیدا کنیم ..خدا عقل داده ما هم می تونیم تصمیم بگیریم ..
شفیع یعنی تو مخالف این هستی که خدا عقل رو به همه یکی دارهده ..البته من آدم های رو می گم که از نظر روحی و جسمی سالم هستن ...
خودتم که انتخاب رو قبول داری .خوب انتخاب هم با عقله دیگه ..پس ما سرنوشتمون و زندگیمون به دست عقلمون هستش و نه شانس ..مثالی که زدی آدمی که از مرگ تو کشتی ها نجات یافت حتما عقلش خوب کار می کرده دیگه ..این همون قضیه قضا و قدره ..ما با استفاده از قدر از قضا می تونیم نجات پیدا کنیم ..خدا عقل داده ما هم می تونیم تصمیم بگیریم ..
البته شما روانشناسی و من اخر فکر کنم که کم بیارم ...
من می گم همه چیز دست خودمه آدمه . و شانس نقشی نداره ..این ما هستیم که با تلقین و فکر کردن به یه موضوع خاص باعث به وجود آوردنش می شیم و بعدمی گیم شانس بود قسمت بود ..من خودم برام پیش اومده که همش دوست داشتم به یه چیزی برسم ولی وقتی بدستش آوردم دیدم اون چیزی که می خواستم نبود و هی گفتم این شانس بده منه و قسمته منه ولی وقتی می شینی فکر می کنی میبینی نه چون ته دلم دوست داشتم که برسم به خواستم پس همه چیز رو به اون ربط می دادم و خودم باعث شدم چون درست فکر نکرده بودم ..
البته شما روانشناسی و من اخر فکر کنم که کم بیارم ...
من می گم همه چیز دست خودمه آدمه . و شانس نقشی نداره ..این ما هستیم که با تلقین و فکر کردن به یه موضوع خاص باعث به وجود آوردنش می شیم و بعدمی گیم شانس بود قسمت بود ..من خودم برام پیش اومده که همش دوست داشتم به یه چیزی برسم ولی وقتی بدستش آوردم دیدم اون چیزی که می خواستم نبود و هی گفتم این شانس بده منه و قسمته منه ولی وقتی می شینی فکر می کنی میبینی نه چون ته دلم دوست داشتم که برسم به خواستم پس همه چیز رو به اون ربط می دادم و خودم باعث شدم چون درست فکر نکرده بودم ..