شانس يا تقدير؟

b.nafas

New member
چرا فکر میکنید عقل همه ی آدم ها یکیه؟اگه یکی هست پس این همه آزمون تست هوش و تست های مختلف دیگه برای چیه؟چرا میگن یکی حافظه اش بیشتره و یکی باهوش تره و یکی ظریب هوشیش 98 هست؟اینا همه یعنی عقل آدم ها با هم فرق داره دیگه.نه؟

من با جهش کاری ندارم ممکنه بعضی ها دچار جهش شده باشن که درصدشم خیلی پایینه ..
اما من می گم مغز ما هم نیاز به پروش داره که نسل به نسل منتقل میشه ..و بستگی به دوران کودکی داره که چطور بتونن مغز رو با فعالیت های ذهنی پرورشش بدن این همون عقل و اختیاریه که خدا داده و باعث ایجاد تجربه میشه که خود این باعث میشه آدم ها نسل به نسل پیشرفت کنند و با هوش تر بشن ..اما اصل قضیه تابته ..من عقل رو در ابتدا گفتم ابتدا خلقت هر آدمی ..

thickety

New member
من با جهش کاری ندارم ممکنه بعضی ها دچار جهش شده باشن که درصدشم خیلی پایینه ..
اما من می گم مغز ما هم نیاز به پروش داره که نسل به نسل منتقل میشه ..و بستگی به دوران کودکی داره که چطور بتونن مغز رو با فعالیت های ذهنی پرورشش بدن این همون عقل و اختیاریه که خدا داده و باعث ایجاد تجربه میشه که خود این باعث میشه آدم ها نسل به نسل پیشرفت کنند و با هوش تر بشن ..اما اصل قضیه تابته ..من عقل رو در ابتدا گفتم ابتدا خلقت هر آدمی ..
حتی اگر ابتدای خلقت آدمی رو در نظر بگیریم، باز هم آدم ها از عقل و هوش یکسانی برخوردار نبودن.حرفتون رو قبول ندارم

thickety

New member
خوب دلیلش چیه ؟

اگه آدم ها از نظر عقل و شعور و هوش یکسان بودن در شرایط مشابه همه باید به یه موضوع فکر میکردن.همه باید تو بحث های مختلف به یه نتیجه ی یکسان برسن.همه باید یه جور فکر کنن.نه؟
اما آدم ها تفاوت دارن.یکی هوش بیشتری داره میشه ادیسون.یکی کمتر که هیچی نمیشه!

b.nafas

New member
اگه آدم ها از نظر عقل و شعور و هوش یکسان بودن در شرایط مشابه همه باید به یه موضوع فکر میکردن.همه باید تو بحث های مختلف به یه نتیجه ی یکسان برسن.همه باید یه جور فکر کنن.نه؟
اما آدم ها تفاوت دارن.یکی هوش بیشتری داره میشه ادیسون.یکی کمتر که هیچی نمیشه!

اتفاقا نه ..یکی از مغزش درست استفاده می کنه میشه ادیسون یکی ازش استفاده نمی کنه ..نه اینکه نتونه .مغز هم مثل بقیه اعضای بدن احتیاج به تقویت داره ..باید ازش استفاده کرد ..بعدم هیچ 2 نفری رو نمیشه پیدا کرد که شرایط یکسانی داشته باشن .....این نظر منه ..فکر نکنم به نتیجه برسیم سر عقل ..

zahra.9003

New member
نه شانس نه تقدیر
طرف شناگر خوبی بوده یا در کل غرق نشدن رو بلد بوده!!!!!!!

mikhak s

New member
چرا قضیه انتخابو جبرو انقدر بزرگش میکنید؟ اولو آخر انتخاب کننده خودمون هستیم ولی هر چی انتخاب کنیم از قبل برای خدا روشنه. ما توی دوراهی قرار میگیریم باید یه راهو انتخاب کنیم هر راهیو انتخاب کنیم میشه جز سرنوشتو قسمت ما چون از قبل نوشته شده اگه از سمت چپ بری فلان کارو اتفاق اگه از سمت راست بری هم کارو اتفاقی دیگه. در هر صورت انتخاب راه با خودمونه.به نظر من تصادف منطقی تره شانس چیزیه که خودمون برای خودمون ساختیم یه نوع انرژی مثبت و منفی

شفيع

Well-known member
چرا قضیه انتخابو جبرو انقدر بزرگش میکنید؟ اولو آخر انتخاب کننده خودمون هستیم ولی هر چی انتخاب کنیم از قبل برای خدا روشنه. ما توی دوراهی قرار میگیریم باید یه راهو انتخاب کنیم هر راهیو انتخاب کنیم میشه جز سرنوشتو قسمت ما چون از قبل نوشته شده اگه از سمت چپ بری فلان کارو اتفاق اگه از سمت راست بری هم کارو اتفاقی دیگه. در هر صورت انتخاب راه با خودمونه.به نظر من تصادف منطقی تره شانس چیزیه که خودمون برای خودمون ساختیم یه نوع انرژی مثبت و منفی
ايول ميخك جان همينه قربون دهنت

شفيع

Well-known member

شفیع جان برای تشکر و موافق بودن چیزی به عنوان لایک هم وجود داره ها
:smiliess (11):

نه حالا خواستم حضوري خدمتتون برسم ميخك خانم.
دوس دارم كل كل بندازي.باهام موافق نيستي پس؟نظرت درمورد انتخاب؟تقدير شانس و تصادف چيه؟

بالا