شانس يا تقدير؟

شفيع

Well-known member
Google Image Result for http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/6/3/1465527_266.jpg
در سال 1911 "ویولت جوسپ" تنها 23 سال داشت که برای سفری دریایی سوار بر کشتی" آر ام اس المپیک" شد. این کشتی تفریحی و شیک در میانه راه دچار سانحه شد و سپس غرق گشت. در این حادثه که افراد بسیاری جانشان را از دست دادند، ویولت نجات پیدا کرد.

در سال بعد، او سوار بر کشتی تایتانیک راهی دریا شد که آن هم با کوه یخ برخورد کرده و سرنشینانش جانشان را از دست دادند اما باز هم ویولت توانست زنده بماند.

در دوران جنگ حهانی او به ارتش پیوست و به عنوان یک پرستار راهی بیمارستان دریایی شد. پس از مدتی ماندن روی آب، کشتی آن ها با یک مین برخورد کرده و غرق شد. در این حادثه 30 نفر کشته شدند ولی ویولت توانست خود را به قایق نجات برساند. او پس از مدتی در سال 1971 بر اثر حمله قلبی جانش را از دست داد

Nike313

New member
شفیع
من یه سوال دارم

فرض کن
به 2 تا ادم که فقط فارسی بلدن 20 تا سوال 4 گزینه ای به زبان چینی مثل هم و با وقت مساوی بدیم
یکی از اونا 10 تا درست میزنه یکی دیگه 15 تا درست
با اینکه هیچکدوم سوالا و حتی زبان سوالا رو هم بلد نبودن

این به نظرت شانس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

شفيع

Well-known member
شفیع
من یه سوال دارم

فرض کن
به 2 تا ادم که فقط فارسی بلدن 20 تا سوال 4 گزینه ای به زبان چینی مثل هم و با وقت مساوی بدیم
یکی از اونا 10 تا درست میزنه یکی دیگه 15 تا درست
با اینکه هیچکدوم سوالا و حتی زبان سوالا رو هم بلد نبودن

این به نظرت شانس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
نايك جان من به تصادف اعتقاد دارم نه شانس و اين مورد يعني تصادفي بوده اينطور زده

Nike313

New member
:21:
شانس
تصادف

تصادف
شانس
:5::j58r36j3gcr4suxymup

شانس و تصادف چقد معنیاشون فرق دارههههههه
من فک میکردم یکین
:14:

parnian24

New member
به نظرم شانس نجات از غرق شدگی توی تقدیرش قرار داده شده بوده ایت.

شفيع

Well-known member
به نظرم شانس نجات از غرق شدگی توی تقدیرش قرار داده شده بوده ایت.

پرنيان بنظرت اگه بگي شانس نجاتش در... بوده اون وقت تقدير زير سوال نميره؟ميشه دوتاش باهم باشه؟ميشه بگي شما شانستون اين بوده كه تقديرتون اين شه؟

thickety

New member
من به تقدیر اعتقاد چندانی ندارم.
این زندگی طبیعی یه فرد بوده.نه شانس و نه تقدیر...
تو زندگی خیلی از آدمها اتفاقات عجیبی میفته اما چون توجهی بهشون نمیشه اینطوری معروف هم نمیشن.این اتفاق ها اتفاقهای کاملا عادی از یک زندگی عادی هست و برای هر کسی ممکنه پیش بیاد
البته این فقط نظر شخصیمه

parnian24

New member
نخیر..من نمگم شانیش این بود که تقدیرش ابن باشه.گفتم تقدیرش این بوده که این شانس رو داشته باشه.شانس تقدبر رو تعیین نمیکنه.تقدیره که شانس های مختلف رو تعیین میکنه
پرنيان بنظرت اگه بگي شانس نجاتش در... بوده اون وقت تقدير زير سوال نميره؟ميشه دوتاش باهم باشه؟ميشه بگي شما شانستون اين بوده كه تقديرتون اين شه؟

شفيع

Well-known member
من به تقدیر اعتقاد چندانی ندارم.
این زندگی طبیعی یه فرد بوده.نه شانس و نه تقدیر...
تو زندگی خیلی از آدمها اتفاقات عجیبی میفته اما چون توجهی بهشون نمیشه اینطوری معروف هم نمیشن.این اتفاق ها اتفاقهای کانلا عادی از یک زندگی عادی هست و برای هر کسی ممکنه پیش بیاد
البته این فقط نظر شخصیمه

نظر شخصيه تو هست اما من 100% باهات موافقم عزيزم نظر منم هست.

شفيع

Well-known member
نخیر..من نمگم شانیش این بود که تقدیرش ابن باشه.گفتم تقدیرش این بوده که این شانس رو داشته باشه.شانس تقدبر رو تعیین نمیکنه.تقدیره که شانس های مختلف رو تعیین میکنه

پرنيان جان بنظرت اگه تقدير چيزي باشه شانس ميتونه عوضش كنه؟حرفات متناقضن ها

parnian24

New member

گاههی یه بدشانسی وارد تقدیر آدما میشه..گاهیهی هم خوش شانسی

شفيع

Well-known member
گاههی یه بدشانسی وارد تقدیر آدما میشه..گاهیهی هم خوش شانسی

پرنيان تو به انتخاب چقدر اعتقاد داري؟بنظرت زندگي هر شخص برگرفته از انتخاب هست يا شانس يا تقدير؟
مثلا ايا اين زن خودش و به انتخاب خودش وارد كشتي تايتانيك نشده؟ايا خودش پرستار نشده؟و خودش پرستار شده به جنگ رفته و سوار كشتي شده و اون بلا سرش اومده؟
يا شانس بوده و تقدير؟
(نظريه انتخاب متعلق به ويليام گلاسر روانشناس معروف هست)

parnian24

New member
پرنيان جان بنظرت اگه تقدير چيزي باشه شانس ميتونه عوضش كنه؟حرفات متناقضن ها

هر اتفاقی که تا الان افتاده توی تقدیر قرار داشته.ولی اتفاقایی که مال آینده هست مختلف ان و احتمال اینکه هر کدومشون وارد تقدیر آدم بشن هست.تقدیر یه چیز قابل تغییره

شفيع

Well-known member
هر اتفاقی که تا الان افتاده توی تقدیر قرار داشته.ولی اتفاقایی که مال آینده هست مختلف ان و احتمال اینکه هر کدومشون وارد تقدیر آدم بشن هست.تقدیر یه چیز قابل تغییره

ايا شانس هم قابل تغييره؟

parnian24

New member
پرنيان تو به انتخاب چقدر اعتقاد داري؟بنظرت زندگي هر شخص برگرفته از انتخاب هست يا شانس يا تقدير؟
مثلا ايا اين زن خودش و به انتخاب خودش وارد كشتي تايتانيك نشده؟ايا خودش پرستار نشده؟و خودش پرستار شده به جنگ رفته و سوار كشتي شده و اون بلا سرش اومده؟
يا شانس بوده و تقدير؟
(نظريه انتخاب متعلق به ويليام گلاسر روانشناس معروف هست)

ما انتخاب میکنیم...اونم از روی اختیار خودمون.ولی اختیار ما مطلق نیست.این که ما چه چیزی رو به اختیار خودمون انتخاب کنیم هم دست تقدیرمونه

بالا