شفيع
Well-known member
اول جواب سوال منو بده.
جواب همون سوال بود خب
- - - Updated - - -
اول جواب سوال منو بده.
جواب همون سوال بود خب
اول جواب سوال منو بده.
اول جواب سوال منو بده.
خب تو یه راه اشتباه تلاش میکنن
نمیخوای بگی فقیر بودن هم تقدیر افراده که؟
گاهی تقدیره و گاهی تنبلی خودم یعنی هم تقدیر هم انتخاب هردو باهم
شما به شانس اعتقاد داري يا تقدير؟
بچهها فعلا شب خوش
ولی یادتون باشه منو پیچیوندین برای هیچ کدوم جواب قانع کننده نگرفتم:dadad4:
نظرت راجع به این حرف چیه:؟
اینکه میگیم فقر تا حدودی تقدیر آدمه برای اینکه خودمونو بیگناه جلوه بدیم و بگیم تقصیر ما نیست که فقیریم
ایول..... شانس توی ذاتش بوده لامصبببببب :shocked:Google Image Result for http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/6/3/1465527_266.jpg
در سال 1911 "ویولت جوسپ" تنها 23 سال داشت که برای سفری دریایی سوار بر کشتی" آر ام اس المپیک" شد. این کشتی تفریحی و شیک در میانه راه دچار سانحه شد و سپس غرق گشت. در این حادثه که افراد بسیاری جانشان را از دست دادند، ویولت نجات پیدا کرد.
در سال بعد، او سوار بر کشتی تایتانیک راهی دریا شد که آن هم با کوه یخ برخورد کرده و سرنشینانش جانشان را از دست دادند اما باز هم ویولت توانست زنده بماند.
در دوران جنگ حهانی او به ارتش پیوست و به عنوان یک پرستار راهی بیمارستان دریایی شد. پس از مدتی ماندن روی آب، کشتی آن ها با یک مین برخورد کرده و غرق شد. در این حادثه 30 نفر کشته شدند ولی ویولت توانست خود را به قایق نجات برساند. او پس از مدتی در سال 1971 بر اثر حمله قلبی جانش را از دست داد
ایول..... شانس توی ذاتش بوده لامصبببببب :shocked:
زودی اومدم :smiliess (10):. آره به شانس اعتقاد دارم . خوب ؟ :smiliess (11):به شانس اعتقاد داري؟؟؟؟؟؟؟رعنا زودي بيا تا يه بحث چالشي داشته باشيم ها.
دوست بيوشيميستم ممنون كه وارد بحث شدي.به نظر من مرگ زمانش مشخص هست.اون اتفاقات هم تقدیر بوده به منظور امتحان فرد.ولی به جز مرگ ما خودمون راه رو انتخاب میکنیم بعد در ادامه اتفاقات بر اساس نحوه ی حرکت ما و تقدیر ما رقم میخوره.شفیع جان بیش از اندازه تحت تاثیر بعضی از روانشناسان قرار داری.روانشناس هم یه فرد هست و افکارش پتانسیل انحراف رو دارن.افکار انسان ها بر اساس عقده هاشون شکل میگیرن.تمام نظریه پردازان روانشناسی با یه عقده ی شخصی راه رو شروع کردن.اسیر عقده هاشون نشیم.
زودی اومدم :smiliess (10):. آره به شانس اعتقاد دارم . خوب ؟ :smiliess (11):
دوست بيوشيميستم ممنون كه وارد بحث شدي.
در مورد اول من والا همچين كه گفتي تحت تاثير ديدگاه اونا قرار نگرفتم اگه توجه داشته باشي بسياري از روانشناسان مسلمان نيستن و شرط پايه مسلماني هم اعتقاد به توحيد،معاد و نبوت هست.پس كسي كه مسلمان نيست بدون شك همه اينارو نداره و هر نظري هم داشته باشه براساس اين خواهد بود لذا من هيچگاه نظرات اينارو 100%قبول ندارم و نكردم بلكه نظرات عمومي و چيزي كه اينترنشنالي هست بدون توجه به فرهنگ و مذهب خاص رو ميپذيرم.
اما در مورد دوم كه گفتين عقده.!اين يك كلمه بسيار حساس هست كه اين كلمه خودش يك كتاب كامل هست اين كلمه مختص آلفرد آدلر روانشناس مشهور هست.و با حرف شما موافق نيستم كه همه نظريه پردازان عقده داشتن.
- - - Updated - - -
رعنا پشت در بودي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میرم...حوصلم سر رفت .بای
رعنا كجا؟؟؟؟؟؟حالا ميدونم پشت دري بيا تو كارت دارم.شانس يعني چي؟تقدير يعني چي؟
رعنا كجا؟؟؟؟؟؟حالا ميدونم پشت دري بيا تو كارت دارم.شانس يعني چي؟تقدير يعني چي؟