شانس يا تقدير؟

thickety

New member
نظرت راجع به این حرف چیه:؟
اینکه میگیم فقر تا حدودی تقدیر آدمه برای اینکه خودمونو بیگناه جلوه بدیم و بگیم تقصیر ما نیست که فقیریم

koala

New member
بچهها فعلا شب خوش
ولی یادتون باشه منو پیچیوندین برای هیچ کدوم جواب قانع کننده نگرفتم:dadad4:

thickety

New member
بچهها فعلا شب خوش
ولی یادتون باشه منو پیچیوندین برای هیچ کدوم جواب قانع کننده نگرفتم:dadad4:

شبت بخیر دوست عزیز
و البته اینو یادت باشه آدم وقتی نخواد چیزیرو قبول کنه محکم ترین منطق ها هم در برابرش بی اثره
(منظورم این نیست که حرف من منطقیه و حرف شما نیست، منظورم اینه که آدم اول باید به تعادل برسه)

koala

New member
نظرت راجع به این حرف چیه:؟
اینکه میگیم فقر تا حدودی تقدیر آدمه برای اینکه خودمونو بیگناه جلوه بدیم و بگیم تقصیر ما نیست که فقیریم

گاهی فقط یه توجیحه ولی گاهی سرنوشته مثلا یه خانواده به خاطر بیماری فرزندشون مجبور میشن حتی فرش زیر پاشون و بفروشن چون هزینه درمان خیلی بالاست بالاتر از در امدشون

..RANA..

New member
Google Image Result for http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/6/3/1465527_266.jpg
در سال 1911 "ویولت جوسپ" تنها 23 سال داشت که برای سفری دریایی سوار بر کشتی" آر ام اس المپیک" شد. این کشتی تفریحی و شیک در میانه راه دچار سانحه شد و سپس غرق گشت. در این حادثه که افراد بسیاری جانشان را از دست دادند، ویولت نجات پیدا کرد.

در سال بعد، او سوار بر کشتی تایتانیک راهی دریا شد که آن هم با کوه یخ برخورد کرده و سرنشینانش جانشان را از دست دادند اما باز هم ویولت توانست زنده بماند.

در دوران جنگ حهانی او به ارتش پیوست و به عنوان یک پرستار راهی بیمارستان دریایی شد. پس از مدتی ماندن روی آب، کشتی آن ها با یک مین برخورد کرده و غرق شد. در این حادثه 30 نفر کشته شدند ولی ویولت توانست خود را به قایق نجات برساند. او پس از مدتی در سال 1971 بر اثر حمله قلبی جانش را از دست داد
ایول..... شانس توی ذاتش بوده لامصبببببب :shocked:

به نظر من مرگ زمانش مشخص هست.اون اتفاقات هم تقدیر بوده به منظور امتحان فرد.ولی به جز مرگ ما خودمون راه رو انتخاب میکنیم بعد در ادامه اتفاقات بر اساس نحوه ی حرکت ما و تقدیر ما رقم میخوره.شفیع جان بیش از اندازه تحت تاثیر بعضی از روانشناسان قرار داری.روانشناس هم یه فرد هست و افکارش پتانسیل انحراف رو دارن.افکار انسان ها بر اساس عقده هاشون شکل میگیرن.تمام نظریه پردازان روانشناسی با یه عقده ی شخصی راه رو شروع کردن.اسیر عقده هاشون نشیم.

شفيع

Well-known member
به نظر من مرگ زمانش مشخص هست.اون اتفاقات هم تقدیر بوده به منظور امتحان فرد.ولی به جز مرگ ما خودمون راه رو انتخاب میکنیم بعد در ادامه اتفاقات بر اساس نحوه ی حرکت ما و تقدیر ما رقم میخوره.شفیع جان بیش از اندازه تحت تاثیر بعضی از روانشناسان قرار داری.روانشناس هم یه فرد هست و افکارش پتانسیل انحراف رو دارن.افکار انسان ها بر اساس عقده هاشون شکل میگیرن.تمام نظریه پردازان روانشناسی با یه عقده ی شخصی راه رو شروع کردن.اسیر عقده هاشون نشیم.
دوست بيوشيميستم ممنون كه وارد بحث شدي.
در مورد اول من والا همچين كه گفتي تحت تاثير ديدگاه اونا قرار نگرفتم اگه توجه داشته باشي بسياري از روانشناسان مسلمان نيستن و شرط پايه مسلماني هم اعتقاد به توحيد،معاد و نبوت هست.پس كسي كه مسلمان نيست بدون شك همه اينارو نداره و هر نظري هم داشته باشه براساس اين خواهد بود لذا من هيچگاه نظرات اينارو 100%قبول ندارم و نكردم بلكه نظرات عمومي و چيزي كه اينترنشنالي هست بدون توجه به فرهنگ و مذهب خاص رو ميپذيرم.
اما در مورد دوم كه گفتين عقده.!اين يك كلمه بسيار حساس هست كه اين كلمه خودش يك كتاب كامل هست اين كلمه مختص آلفرد آدلر روانشناس مشهور هست.و با حرف شما موافق نيستم كه همه نظريه پردازان عقده داشتن.

- - - Updated - - -

زودی اومدم :smiliess (10):. آره به شانس اعتقاد دارم . خوب ؟ :smiliess (11):

رعنا پشت در بودي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

..RANA..

New member
دوست بيوشيميستم ممنون كه وارد بحث شدي.
در مورد اول من والا همچين كه گفتي تحت تاثير ديدگاه اونا قرار نگرفتم اگه توجه داشته باشي بسياري از روانشناسان مسلمان نيستن و شرط پايه مسلماني هم اعتقاد به توحيد،معاد و نبوت هست.پس كسي كه مسلمان نيست بدون شك همه اينارو نداره و هر نظري هم داشته باشه براساس اين خواهد بود لذا من هيچگاه نظرات اينارو 100%قبول ندارم و نكردم بلكه نظرات عمومي و چيزي كه اينترنشنالي هست بدون توجه به فرهنگ و مذهب خاص رو ميپذيرم.
اما در مورد دوم كه گفتين عقده.!اين يك كلمه بسيار حساس هست كه اين كلمه خودش يك كتاب كامل هست اين كلمه مختص آلفرد آدلر روانشناس مشهور هست.و با حرف شما موافق نيستم كه همه نظريه پردازان عقده داشتن.

- - - Updated - - -

رعنا پشت در بودي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره... زنگتون خرابه ؟:smiliess (11):

shiva3322

New member
خودم به شانس بسی اعتقاد دارم
اما به تقدیر که ترکیبی از اراده انسان در طول اراده ی خداست بیشتر اعتقاد دارم...اما در این مورد فقط میگم خواست خدا بوده..چون غرق نشدن و زنده موندن دیگه ربطی به اراده ی آدم نداره..شانسم نیس این مورد بنظرم..فقط خداا

..RANA..

New member
رعنا كجا؟؟؟؟؟؟حالا ميدونم پشت دري بيا تو كارت دارم.شانس يعني چي؟تقدير يعني چي؟

شانس به نظر من موقعیتهاییه که واسه آدم پیش میاد. .حالا بعضی وقتا موقعیت خوبه که میگن شانس خوب اومد:thanks:.... بد باشه هم که دیگهواویلا. :ph34r-smiley:

بالا