ماهی جان یه دور کل این قسمت ژله ها رو بخون و بعد دست به کار بشو ؛البته اگر همین توضیحاتی رو که مهنا جون گفتن انجام بدی حتما یه ژله خوب خواهی داشت ،من یه چند تا نکته رو اضافه می کنم:
1- برای قالبی در آوردن ژله حتما باید نصف لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد باشه و یا اینکه فقط با یک لیوان آب جوش.
2- اگه از ژله های ایرانی استفاده میکنی برای اینکه خوب حل بشه میتونی بعد که با آب داغ مخلوطش کردی بگذاری رو گاز روی حرارت خیلی عالی حل میشه (یا اینکه به مدت یه دقیقه توی ماکروفر ) زیادی هم نذاری که خراب میشه .(اگه خوب حل نشه ژله ته ظرف لاستیکی میشه و مزه پاستیل میده )
3- اگه میخوای برای مات کردنش از شیر یا بستنی استفاده کنی ؛حتما بگذار خوب از دما بیفته بعد اضافه کن که اگه گرم باشه خوب مخلوط نمیشه.
4- وقتی میخوای قالب رو توی آب گرم(نمیخواد حتما جوش بیاد) بگذاری برای اینکه آب نشه یادت باشه نباید چند ثانیه بیشتر نگه نداری ؛من برای اینکه کمتر هم نگه دارم ،یه چاقو رو خیس می کنم و لبه های ژله رو از ظرف جدا می کنم و فقط یکی دو ثانیه ته ظرف رو توی آب گرم میگذارم.
5- ظرفی رو که میخوای قالب رو توش برگردونی خیس کن ؛اینطوری وقتی ژله رو بر میگردونی اگر وسط ظرف سرو نباشه به آسونی میتونی سرش بدی جایی که میخوای.
6- اگر میخوای ژله ت رو برش بزنی حتما چاقو رو خیس کن تا برش های تمیزی داشته باشه.
7- برای مات کردن ژله اگه از شیر استفاده کنی شیرینی ژله کم هست و بستنی هم خیلی شیرینش میکنه ؛برای شیر که راه حلش اینه که یه قاشق شکر اضافه کنی به شیر و خوب حل کنی ولی در مورد بستنی راه حلی که خودم استفاده کردم و خیلی هم رازی بودم این بود که میگذارم کاملا باز بشه یعنی تقریبا آبکی هست .(حجم بستنی که اضافه میکنین ،خیلی کمتر میشه)
پ.ن: همه این نکاتی رو که بالا نوشتم اشتباهاتی هست که یه بار برای خودم پیش اومده و بعد بررسی کردم و دیدم که درستش چی بوده ؛پس اگه ژله هات خراب شد ،بدون برای همه پیش اومده.
یه چیز دیگه اینکه ،من نکات پایه ای " ژله قالبی" رو توی همین ماه رمضون و همینجا از مهنا جون یاد گرفتم.(مدل های مختلفی رو الان بلدم)