ساخت انواع ژله

ستاره70

New member
:33:

پ.ن: عاغا خو برین تو پروف خودتون قربون صدقه هم برین .:25r30wi:ولییییییییی موندم تو رودربایسی ،میترسم پاکشون کنم بیای بگی : اصلانم با سلیق نیستی ،خیلی هم ازت بدم میاد . خلاصه اینکه اینا برای یادگاری بمونه ولی لطفا اینجا به هم کمک کنیم کدبانو بشیم.
یه چیزی هم بگم ستاره جون خوشحال بشن و اونم این که من تا قبل از این تاپیک فقطیه مدل ژله بلد بودم و اونم همین بود که یه لیوان آبجوش و یه لیوان آب سرد رو روی یه پاکت ژله توت فرنگی خالی میکردم و میذاشتم تو یخچال ؛اگه مارک ژله ام عوض میشد و خوب حل نمی شد می ریختمش دور .... ولی تو یه مدت کوتاه و به لطف دوستان و خصوصا مهنا جون خیلی چیزا یاد گرفتم و بعدش هم که با کمک سایت های مختلف تا اینجایی که الان میبینی پیش رفتم.

آجی خوبم لیلا جونم شما اختیار دارید..مسبب اسپم ها من بودم دوست داری واسه منو حذف کن!واقعا میگما!قلبونتم برم که بهم دلداری میدم آجی جونم!:(40):
 

marzi ba

New member
:33:

پ.ن: عاغا خو برین تو پروف خودتون قربون صدقه هم برین .:25r30wi:ولییییییییی موندم تو رودربایسی ،میترسم پاکشون کنم بیای بگی : اصلانم با سلیق نیستی ،خیلی هم ازت بدم میاد . خلاصه اینکه اینا برای یادگاری بمونه ولی لطفا اینجا به هم کمک کنیم کدبانو بشیم.
یه چیزی هم بگم ستاره جون خوشحال بشن و اونم این که من تا قبل از این تاپیک فقطیه مدل ژله بلد بودم و اونم همین بود که یه لیوان آبجوش و یه لیوان آب سرد رو روی یه پاکت ژله توت فرنگی خالی میکردم و میذاشتم تو یخچال ؛اگه مارک ژله ام عوض میشد و خوب حل نمی شد می ریختمش دور .... ولی تو یه مدت کوتاه و به لطف دوستان و خصوصا مهنا جون خیلی چیزا یاد گرفتم و بعدش هم که با کمک سایت های مختلف تا اینجایی که الان میبینی پیش رفتم.


ههههههههههه فدا مدااا لیلا جون
نوچ نمیگم بی سلیقه ای عزیزم

مسی که پاک نکردی خو معلومه لطف تاپیک به اسپم هاشه هولاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
59943769955002497606.jpg


اینم یه فدا مدای مخصوص از طرف مرضی
کارت درسته باجی
 

am-ml

New member
آجی خوبم لیلا جونم شما اختیار دارید..مسبب اسپم ها من بودم دوست داری واسه منو حذف کن!واقعا میگما!قلبونتم برم که بهم دلداری میدم آجی جونم!:(40):
خواهش می کنم ولی منم جدی گفتم ؛اصلا من به همین انگیزه که از بچه های اینجا غذا های سنتی شون رو یاد بگیرم و برای خودم کدبانو بشم یه تاپیک به اسم کدبانو زدم و خوب یه روز که اومدم دیدم ادمین زحمت کشیدن و تاپیکم رو کردن بخش و خودم رو هم مفتخر به مدیریت اون بخش . هر غذایی که درست میکنم وقتی از نتیجه اش راضی بودم ،اینجا هم میذارم.
یه سایت هم هست به اسم کارگاه آشپز سازی که من به دستوراش کاملا مطمئنم و تا حالا نشده که دقیقا دستوراتش رو رعایت کنم و نتیجه دلخواه رو نگیرم.
انشالله بعد کنکورت با همدیگه پیش میریم و غذاهای خوشمزه درست میکنیم.
 

am-ml

New member
ژله رنگین کمان

یک مرحله رو توضیح می دهم وبقیه مراحل هم به همین ترتیب با رنگ های مختلف تکرار میشه .

هر بسته ژله را به دو بخش 2/3 و1/3 تقسیم می کنیم.
به 2/3 ،نصف لیوان آب جوش و به محتوی 1/3 ،یک چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم .خیلی خوبه در این مرحله مخلوط آب جوش وژله را روی شعله بگذاریم تا شفاف بشه .

ابتدا به بخش دو سوم ،نصف لیوان آب سرد (یخ خرد شده ) اضافه می کنیم .وبعد در قالب ژله می ریزیم .بهتره اون در فریزر بگذاریم تا زودتر ژله بسته بشه .(حدود 15 دقیقه طول می کشد ) ولی اگه در یخچال بگذاریم حدود سه ربع طول می کشه .در همین حین بخش یک سوم را با یک چهارم لیوان بستنی مخلوط می کنیم (البته بستنی باید در حرارت بیرون کمی آب شده باشد ومخلوط ژله وآب جوش هم کمی خنک شده باشد ) وبعد از بستن ژله روشن ،ژله بستنی از همون رنگ را به آن اضافه می کنیم .

خوب بقیه رنگ ها رو هم به همین ترتیب آماده کنین .و نهایتا میشه این تصاویر.

37778567299903670740.jpg
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

am-ml

New member
خوب حالا ژله میوه ها:
برای ژله میوه معمولا از ژله آلوئه ورا استفاده میشه که شفاف هست .
قالب رو خیس کنید و توی فریزر بگذارین تا یخ بزنه ؛بعد انواع میوه هایی رو که میخوایین استفاده کنید خورد کنید و با مدل دلخواهتون توی طرف بچینین و تا ژله رو آماده میکنین بزارین داخل فریزر .
1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین و 1 قاشق چایخوری شکر را بهمراه یک بسته پودر ژله آلوئه ورا درون یک لیوان اب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایع شفاف شود سپس یک لیوان اب سرد به ان اضافه نمائید.
اگر مدل میوه هاتون طوری هست که با ریختن تمام ژله روی اون مدلش خراب میشه ؛اول نصف ژله رو بریزین و و بزارین 15 دقیقه توی فریزر باشه (بسته به نوع فریزر تون ممکنه کمتر یا بیشتر طول بکشه ؛زمانی آماده است که کاملا بسه باشه ولی اگر خیلی هم سفت بشه لایه بعدی ازش جدا میشه ) اینطوری پای میوه هاتون رو سفت کردین ؛حالا بقیه ژله شفاف رو بریزین و دوباره بذارین تا سفت بشه ؛تو همین فاصله ژله سفید روی کار رو آماده کنید .
برای ژله سفید روی کار شما میتونین از ژله شیر عسل که توی دستور بروکن گلاس گفتیم استفاده کنید میتونید هم پودر ژله آلوئه ورا رو با 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین ، 1 قاشق چایخوری شکر و یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان شیر سرد یا بستنی نرم شده ( بستنی را هم بزنید تا نرم شود) به ژله اضافه کنید.
ژله اول که بست (معمولا 15 دقیقه ) ژله دوم رو که خنک شده روش میریزیم و میذاریم توی فریزر تا سفت بشه (15 دقیقه ) بعد از اینکه سفت شد به یخچال منتقلش کنید و بگذارین یه ساعتی بمونه (هر چی بیشتر بهتر) سپس با همون روشی که سایر ژله های قالبی رو خارج میکردیم ؛ژله رو توی ظرف سرو برگردونین .

نکته : میوه ها باعث میشن که ژله خوب نبنده؛اضافه کردن پودر ژلاتین برای همینه ولی من بدون پودر هم امتحان کردم ؛خوب میشه ؛فقط باید مقدار آب جوش و آب سرد و بستنی نصف بشه.
 

biosta

Well-known member
بیوستا بعد از دیدن عکس های بالا :65d6a5d6s:
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: am-ml

ZOT

New member
آدم دلش نمیاد بخورتشون فقط دوس دارم نگاشون کنم خیلی خوشگلن!
 

am-ml

New member
نمی دونم شمام مثل من همیشه تو کف این ژله بودین ؛اگر آره پس ادامه رو بخونین.


2029222431515716710431401099074843108.jpg



zhele-7mivehh.jpg



13854930757.jpg


13879713834.jpg
 
آخرین ویرایش:

am-ml

New member
مواد لازم: دو بسته ژله آلوورا
نصف لیوان شیر
چند مدل میوه خرد شده







طرز تهیه :
اول قالبتون رو کمی چرب کنید و بذارید داخل فریزر
یک بسته ژله آلوورا را در یک لیوان آب گرم جل کرده میگذاریم تا در دمای محیط حساابی خنک بشه
بعد نصف لیوان شیر رو که در دمای محیط بوده و خیلی یخ نیست رو بهش اضافه میکنیم
حالا قالب رو در بیارید و ژله رو توش بریزید و بذارید ۱۵ دقیقه داخل فریزر و ۱ ساعت داخل یخچال بماند
در این فاصله بسته دیگر ژله آلوورا رو با یک لیوان آب گرم و نصف لیوان آب سرد مخلوط میکنید.و بذارید تو دمای محیط کاملا خنک بشه
وقتی ژله سفید این شکلی شد.

11-150x78.jpg



اون وقت با چاقو تیکه تیکه برش میزنین و یکی در میون از ژله ها برمیدارین
23-150x78.jpg



حالا قسمت هایی که در قالب خالی مونده رو میوه بریزیدو روشون رو با ژله آلوورا شفافی که داریدو خنک شده پر کنید
حالا ژله رو بذارید داخل فریزر برای ۱۰ دقیقه و بعد داخل یخچال انتقال بدید


برای برگرداندن ژله .. قالب رو چند دقیقه در دمای بیرون گذاشته بعد با نک انگشت یا چاقو کناره ها رو از ظرف جدا میکنیم.کف قالب رو به مدت ۲۰ ثانیه داخل آب جوش قرار بدید...
اگه در نیومد می تونین از سشوار استفاده کنید. ظرف مورد نظر رو خیس کنید تا امکان جابجایی ژله رو داشته باشید
حالا قالب رو روی ظرف برمیگردونیم و روی سرش سشوار میگیریم و با دست آروم ضربه میزنیم...


پ.ن : فکرش رو میکردین به این آسونی باشه ؟:smiliess (3):

با تشکر از سایت (هنر در خدمت آشپزی)
یه نکته دیگه اینکه ؛من هر سایتی رو اینجا معرفی می کنم معنیش این نیست که تمام مطالبش رو تایید می کنم و شما میتونین با خبال راحت از دستوراش استفاده کنین ؛بلکه صرفا برای حفظ حقوق اون سایت هست (خیلی وقتا هم که یادم میره :14:)
 
آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
اومدم اینجا اینا رو دیدم جو گرفتم رفتم کدبانوگری از خودم نشون بدم .. دیدم دو طعم ژله بیشتر نداریم که اونا هم همرنگن .. هیچی دیگه گفتم حالا ایندفه رو ساده مث همیشه درس کنم شب مهمون داریم یه کمکی کرده باشم حداقل .. آقا درسش کردم رفتم تو یخچال بذارمشون دیدم ای داد بیداد مامان صب کلی ژله درس کرده گذاشته تو یخچال .. هیچی دیگه نابود شدم
 

امین18

New member
اوه بچه ها واقعا اینا رو درست میکنید خود خودتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟افرین :smiliess (11):
 
بالا