بــه بــــه تخصص خودمه...:smiliess (3):
طرز تهیه ژله رو بگم یا اینکه چ طور از قالب جدا کنی؟
نه دیگه طرز ژله رو که همه بلدن..
جدا کردنش,لطفا؟
ژله مدل دار منظورم بود خو:smiliess (3):
اول قالبتو یه کم خیس کن بذار تو فریزر...فقط یه کم خیس باشه ها
یعد ی مدت بیرون میاری
مایع ژله رو ک درست کردی ریختی توش...گذاشتی تو یخچال/فریزر کامل ک بست
تو یه طرف بزرگتر از قالبت آب بریز بذا بجوشه...
وقتی آب جوش اومد...حالا قالبتو بذار توش..نذار خیلی بمونه وگرنه ژله هات کامل آب میشه....فقط چند ثانیه در حدی ک خودت متوجه میشی الان ژله از قالب جدا شده
حالا از آب جوش بیار بیرون
ظرفی ک میخوای ژله رو روش برگردونی(تخت باشه بهتره) برعکس بذار رو قالب...یهویی برش گردون....
الان ژله قشنگ افتاده تو ظرفت...
خوب توضیح دادم؟؟؟
عااالی بود توضیحت مرسی
امتحان میکنم.فقط ظرفی که خیس میکنیم,چه مدت تو فریزر بمونه؟
ژله مدل دار م بگو ببینیم,منظورت چیه؟:smiliess (3):
خوشحال شدم:thanks:
تا موقعی ک قالبت یخ بزنه...یعنی ی لایه یخ روش میشینه
مدل دار: اونایی ک خودم امتحان کردم: ژله انار...ژله رنگین کمان...ژله خرده شیشه...ژله آناناس
یکی و هم ک این دفعه میخوام امتحان کنم: ژله رولی
ممنون.
واقعاکدبانویی ها!! وای به حال من:14:
ژله رنگین کمان لطفا؟
درست کردن دسر "تنها" هنریه ک دارم!!!!!!!:rolleyessmileyanim:
باشه...پس تا فردا دستور کامل+ نکات ریزشو برات میذارم...
خوبه؟
خوبه,فقط دستورش طولانی نباشه,سختم نباشه, به زبون خودتم نوشته شده باشه(مثل ژله که توضیح دادی و عالی بود)
وای چقدر سفارش دادم.شرمنده:smiliess (14)::riz513:
ممنونم دوست با سلیقه خودم...:thanks::thanks:
سلام...این ژله خیلی خوشگل میشه...البته زحمت هم داره:rolleyessmileyanim:
خب...اول 5 بسته ژله بگیر
زرد: آناناس
نارنجی: پرتقال
قرمز: آلبالو
سبز: لیمو
آبی: بلوبری
سعی کن پودر ژله دراژه بخری...هم خوشرنگ تره هم خوشمزه تر..هم اینکه خوب میبنده
اگه حوصله نداری میتونی بین رنگ ها مرز نذاری یا اینکه فقط ی لایه ژله شفاف ک الوئورا باشه بین هر لایه بریزی
اما اگه میخوای مرز سفید بین هرکدوم از لایه های ژله ت باشه میتونی ژله شیرعسل درست کنی تو یه پست دیگه میگم...
ترتیبشو طوری میریزم ک وقتی ژله رو از قالب در میارم به ترتیب همون رنگ های بالایی باشه
ب ازای هر بسته پودر ژله نصف لیوان آب جوش...نصف لیوان آب سرد
اگه طبق دستور بسته ی لیوان آب سرد و جوش بریزی موقع در آوردن ژله از قالب همش آب میشه
محلول ژله هات و درست کن
ی قالبی و انتخاب میکنی...همونطور ک گفتم یه کم خیس کن بذار تو فریزر...
بعد ی مدت از فریزر در بیار
حالا اول آناناس
بریز تو قالب..
بذار تو فریزر...
باید همش بهش سربزنی...نکنه یخ بزنه...
نباید خیلی سفت شه وگرنه لایه ی بعدی و ک روش میریزی بهش نمیچسبه موقع در آوردن از قالب دوتا لایه از هم جدا میشن
الان بعد تقریبا 2 دقیقه میبینی ژله آناناس دیگه مایع نیس...
حالا نوبت لایه دومه ک گفتم میشه پرتقال بشه یا برای اینکه مرز داشته باشه با رنگ بعدی الوئورا باشه یا شیر عسل
ما فرض میکنیم نمیخوای مرزی داشته باشی
پرتقال وتو ظرف دیگه قبلا اماده کردی
مطمئن باش خیلی گرم نیس
آروم آروم با قاشق پرتقال و بریز رو ژله آناناس
نیای با ملاقه ژله رو بریزی هااااااا....چون اناناس ک کامل سفت نشده...اون وقت میبره با هم قاطی میشن
بقیه رو هم ب همین ترتیب اضافه میکن
آخر ش هم میذاری تو یخچال تا کامل آماده شه
دوستان عزیز...هرکدوم ک درست کردین عکسشو میذارین من نمره بدم بهتون:rolleyessmileyanim:
خوب یه روش ساده دیگه برای تزیین پذیرایی اینه که مقادیری از میوه های کوچک مثل توت فرنگی ،انگور و ... و یا سبزی های معطر مثل نعنا رو توی قالب یخ بریزین و بعد آب روش بریزین و بگذارین توی فریزر به همین سادگی یخ شکل دار دارین
اگه نوع نوشیدنیتون مشخصه مثلا آب پرتقال دارین میتونین یک پرتقال رو تمیز بشورین ورقه کنید و بعد به صورت مثلث های ریز در بیارین و توی قالب یختون بگذارین .
(عکساش رو داشتم اگه پیداشون کنم میگذارم )
پ.ن: از چاقوی تیز استفاده کنید.
![]()
ممنونم دوست با سلیقه خودم...:thanks::thanks:
لطفا اون ژله شیر عسل رو توضیح بدین...
دوستان یک سوال پک طعم ژله آلوئه ورا برای بیس ژله بروکن گلاس شفاف (خرده شیشه ) بدمزه نیست ؟؟ آخه من آلوئه دوست ندارم م م م .
سوال دیگه : کسی طعم ژله بلو بری رو امتحان کرده ؟ اونم فکر نکنم خوب بشه ...