am-ml
New member
یه راه ساده تر هست بجای آب سرد اگه یخ بندازی تا جایی که خودشو تغریبا ببنده نه شل باشه نه خیلی سفت بهتره
اینطوری دیگه لازم نیست هی بذاریم تو یخچال یهو درست میشه میذاریم تو یخچال تا کاملا سفت بشه
بانو جان ؛من این روش رو امتحان کردم ،یخه زود آب شد و همینطور چندتا تکه اضافه کردم ،دیگه داشت آبکی میشد ولی نبست ،اشتباهی داشتم؟
نه به هیچ وجه باز نمیشه چون تو همشون بجایه آب سرد یخ انداختیم نیم بند شدن دیگه چرا باز بشه عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عاغا اصلا نمی بنده با این روش.
من جایش رو اشتباه می کنم ،قلق خاصی داره آیا؟
طرز تهیه ی ژله بیسکویت
![]()
مواد لازم :
پودر ژله آناناس
آب گرم و آب سرد
بیسکوییت ساده
شکلان چیپسی برایه تزئین
طرز تهيه:
ابتدا پودر ژله را با آبجوش حل سپس آب سرد را اضافه نمايید. داخل قالب مورد نظر را آب سرد گردانده بیسکويتها را در قالب بچینید و ژله مایع را کمکم داخل قالب ريخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود. قالب را در آب داغ به مدت پنج ثانیه نگه دارید سپس در ظرف سرو برگردانید و اطراف آن را با شکلات تزیین کنید.
اینو مطمئنی دستورش همینه ؟
بیسکویتای من با ریختن اولین قاشق ژله خیس خورد و تا آخر کاملا ورم کرد ،خیلی زشت شده ،فقط دلم نیومد دورش بریزم ،حالا ببینم طعمش چیه (هنوز نخوردمش ) ولی شکلش که افتضاحه.:wacsmiley:
لطفا پاسخگو باش مهسا بانو جان :21: