زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
آیلین جونم منم برم با اجازتون
شب خوبی داشته باشی پر از ستاره....

ainazhz

New member
ممنون پرند جونم که به فکرمون بودی:thanks::thanks::thanks:

- - - Updated - - -

سلام آیناز جونم
سلام آیلین جونم
خوبید؟
این 4 ساعتو خواب بودم من!

سلام عزیزم.. پس شب چطور میخوابی وقتی تو این ساعت خوابیدی...؟

آخرین ویرایش:

eliii

New member
اومدم به همه سلااااام بگم دیدم همه خداحافظی کردن . سلاااااااااام و بعد خداحافظ

ainazhz

New member
سلام آیلین جونم
خوبی؟
آغااااااااااااا من یه پست زدم و اول از همه به آیلین و آیناز سلام دادم...حالا هرچی نگاه میکنم نیست!!مسئولین بخش رسیدگی کنند لطفا!
سلام آیناز جونم
بهتری؟

- - - Updated - - -
خوبم دوستم. از بعداظهر که گذشت سرحال تر شدم. گاهی اینطور میشم. نمیدونم چه سریه که همیشه هم اگر این حالت بیاد سراغم از ساعت 4 تا 6 یا 7 غروبه. بعد از اون دیگه حالم بهتر میشه. نمیودنم واقعا واسم جالبه بدونم چرا.

ainazhz

New member
IMG-1355481152-V.jpgبچه ها این همستر منه . ببینین چقدر شکموئه.. اسمش هم لی لی هست. خیلی دوسش دارم. خواسستم شما هم عکسشو ببینینIMG-1355771297-V.jpg

psychology123

New member
سلام 123 جونم
خوبی عزیزم
دیگه چیزی تا اعلام نتایج نمونده دعا میکنم که قبول شی اگر هم که نشد با قدرت تمام و با انگیزه کامل میشینی میخونی.
تنبلی رم که دیگه نگو برای بعد کنکور هزارتا برنامه داشتم ولی دیریغ ...:smiliess (2):

سلام ایلین جون دوست داشتنیم
منون عزیزم.نمی دونی چه حسی خوبی بهم داد..با انگیزه و قدرت

اره بخدا اولش بهونه می یاریم بذار امتحان بدیممممم و فلان فلان فلان کار رو انجام بدیم
بعد از امتحان ,می گیم :نه خوب بذار نتایج بیاد و بعد...

وقتی هم نتایج می یاد, یا قبولیم یا نه

اگه قبول شده باشیم می گیم خوب دیگه کلاسا شروع می شه و از این حرفااا......

اگر هم که قبول نشیم می گیم الان حوصله ندارم و فاز دپرسی و اینکه باید بشینم درس بخونم.....
و این سیکل همچنان ادامه داررررررررد:25r30wi:....خداییش امان از تنبلی

اییییییییلین جووووووووونم نکن اون موهااااااای قشنگت رو عزیزم

نکن جانم
:smiliess (7):

+امان هم از یزدان که کاراش بدآموزی داره....:ph34r-smiley:
ببین این ناخوداگاه چه می کند(کارای یزدان رو می گم که نفوذ کرده) به قول راوی جون و فانوسی جون

آخرین ویرایش:

psychology123

New member
من هم از این موضوع دقیقا اطلاعی ندارم که به چه نحو هست ولی تو همین سایت موقع انتخاب رشته در مورد همین موضوع بحث شده بود که خیلیا نوشته بودن که ترتیب انتخابا نقشی نداره و همه چی بر اساس نمره هستش.

مرررررسی ایلین جونم:thanks:
خوب اینجوری خیلی خوبه
می خواستم ببینم اگه قبول نشدم سال دیگه چجوری انتخاب بکنم
باز هم ممنون عزیزم:riz304:

rawy

New member
ای جانم. اره یه جورایی . ای شیطون از کجا فهمیدی برم بیرون حالم خوب میشه ؟

دیگه بعد اینهمه مدت نشناسمت به چه دردی می خورم؟
می دونم چه موقع هایی سرحال بودی
ایشالا که شادیت پردوام باشه و لبت خندون :28:

psychology123

New member
نه فدات شم ربطی نداره...از رتبه ی 1 تا n بررسی میشن....ولی بالطبع اولویت با رتبه های برتر هست...(مثلا سیما رتبه اش 40 شده و زنجان ششمین اولویتشه....مینا رتبه اش 70 شده و زنجان اولین اولویتشه...خب احتمالا سیما زنجان رو میاره و مینا نمیاره...مثال عرض میکنم...ممکنه تا برسند به رتبه ی 70 همه ی ظرفیتها پر بشه دیگه)

ممنونم عزیزم
خیلی خوب توضیح دادین
مررررررسی:thanks:

rawy

New member
راووی جونم فانوسی عزیزم و ایلین جونم دلم نیومد بدون شما و البته بقیه دوستای گلم لب بزنم برای شما هم اوردم..........
مشاهده فایل‌پیوست 3104
راووی جون پایش آلوورا ، شیر، ورق ژلاتین و شیر عسلیه........با بستنی خیلی شیرین میشه ولی با شیر میشه شیرینیشو تنظیم کرد.

پررررررررررررنددددددددددد
الان مطمئنی برای ما آوردی؟؟؟
مطمئئئئئئئئن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :smiliess (2):
یعنی الان دیگه می تونی با خیال راحت لب بزنی؟؟؟ :(50)::sad:
واقعا چطوری می تونی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه آلوورا بیرنگه, این رنگ شیر که به خودش گرفته؟ آخه یه کم به کرم می زنه کاملا سفید نیست, شیرش حتما محلی پرچرب بوده هان؟
آها راستی گفتی شیر عسلی هم داره
خب بی زحمت اندازه هاشون رو هم بنویس دیگه (ژله ها رو نه, خود بیسش رو)

rawy

New member
اگـــر عقــیده مخــالف ، شــما را عصـــبانی مـــی کند ؛ نشـــان آن اســـت که ناخـــود آگاه مــی دانید دلیــــل مناســـبی بــرای دفـــاع از آنـــچه فکـــر مــی کنیـــد ، نـــدارید!
برتراند راسل

:heart::heart::heart:

rawy

New member
2uge4p4.gif
_41_.gif

:25r30wi::25r30wi:

rawy

New member

چه جالب...الان مشابه همین مضمون سخنانی از امام علی (ع) یادم افتاد
تو جنگ صفین وقتی یاران حضرت علی (ع) به دشمن ناسزا میدادند ایشان مانع شدند و فرمودند:" کسی ناسزا میدهد که حرف حساب ندارد شما که حرف حساب دارید پس با عقل و منطق سخن خود را بیان کنید." و وقتی یارانشون در جواب گفتند اینها دشمنان اسلام هستند باز فرمودند:" که حتی در برابر دشمن باید تقوای الهی و انصاف را رعایت کنید و به حق سخن بگویید"...(تا جایی که تونستم عین جمله هارو نوشتم...)

خیلیییییی عالی بود بچه ها مرسییییییییییی یه عاااااااااااااالمه :thanks:

psychology123

New member
راووی جونم فانوسی عزیزم و ایلین جونم دلم نیومد بدون شما و البته بقیه دوستای گلم لب بزنم برای شما هم اوردم..........
مشاهده فایل‌پیوست 3104
راووی جون پایش آلوورا ، شیر، ورق ژلاتین و شیر عسلیه........با بستنی خیلی شیرین میشه ولی با شیر میشه شیرینیشو تنظیم کرد.
واااااااااااااااااااای چه کردی پرند جونم:shocked:
خیلی زیباست مثل تابلوی نقاشی شده :painting: و از ظاهرش هم معلومه خیلی هم خوشمزست
اینقدر زیباست که دوست دارم درست کردنش رو امتحان کنم
می شه عزیزم دستور درست کردنش رو بگی؟؟!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا